*12η αγωνιστική

*4/5 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια έληξαν με N/G και Under 2,5

*4/5 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια έληξαν με Χ στο πρώτο ημίχρονο

*Αήττητη παραμένει την τελευταία εικοσαετία η Κραϊόβα απέναντι στην Οτελούλ, σε πρωτάθλημα και κύπελλο (0-2-3).

ΟΤΕΛΟΥΛ

Προηγούμενο ματς: Έμεινε ισόπαλη χωρίς τέρματα (0-0) απέναντι στην Ραπίντ Βουκουρεστίου εκτός έδρας την περασμένη αγωνιστική.

Μετά την ήττα της Ουνιβερσιτατέα Κλουζ, η Οτελούλ αποτελεί την μοναδική αήττητη ομάδα στην κατηγορία (5-5-0), επίδοση που δεν θέλει να σπάσει μέχρι την διακοπή. Στο τελευταίο της ματς, ήταν ανώτερη της Ραπίντ και είχε την πρωτοβουλία σε κατοχή και ευκαιρίες, αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει και να πάρει την νίκη κατ’ επέκταση.

Στην έδρα της, ελπίζει με την καλή αμυντική της συμπεριφορά να περιορίσει τα επιθετικά ατού της Κραϊόβα. Είναι χαρακτηριστικό πως έχει δεχτεί μόλις ένα γκολ σε αγώνες μπροστά στον κόσμο της. Δεν είναι διαθέσιμοι οι στόπερ Σισέ και Γιαβρ, ενώ τραυματίστηκε σοβαρά ο Κίρα και θα λείψει για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Οτελούλ Στατιστικά

*Τα εννιά τελευταία παιχνίδια της έληξαν με Under 2,5

*4/5 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με Χ στο πρώτο ημίχρονο

Παίξε Νόμιμα στo Pamestoixima.gr (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΓΙΟΥΝΙΒΕΡΣΙΤΑΤΕΑ ΚΡΑΪΟΒΑ

Προηγούμενο ματς: Επικράτησε εύκολα της Ουνιρέα Σλομπόζια με 3-0 την περασμένη αγωνιστική. Πέτυχε δύο μαζεμένα γκολ προς τα τέλη του πρώτου μέρους (38′, 42′), η αντίπαλος έμεινε με δέκα παίκτες στο 84′ και το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στις καθυστερήσεις (90+3′).

Έδωσε τέλος στο αρνητικό σερί με το άνετο 3-0 επί της Ουνιρέα στην έδρα της. Δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα και έκανε ότι ήθελε στον αγωνιστικό χώρο, ενώ στα θετικά συμπεριλαμβάνεται και το γεγονός πως κράτησε το μηδέν στην άμυνα. Επανήλθε έτσι στον δρόμο των νικών και κατάφερε να μειώσει την διαφορά της από την κορυφή στους τρεις βαθμούς.

«Θέλουμε την νίκη στο Γκαλάτι, σεβόμαστε την Οτελούλ αλλά ξέρουμε τις δυνατότητές μας», επισήμανε ο τεχνικός Γκάλτσα, ο οποίος δεν ταλαιπωρείται από ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα.

Γιουνιβερσιτατέα Κραϊόβα Στατιστικά

*8/10 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με 2-3 γκολ

*5/6 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με άσο στο πρώτο ημίχρονο

ΟΤΕΛΟΥΛ – ΓΙΟΥΝΙΒΕΡΣΙΤΑΤΕΑ ΚΡΑΪΟΒΑ στο Pamestoixima.gr
pamestoixima 300x300
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ