*12η αγωνιστική

*4/5 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια έληξαν με N/G

*Η Κλουζ δεν έχει ηττηθεί ποτέ στην έδρα της από την Πόλι Ιάσι (10-8-0)!

ΚΛΟΥΖ

Προηγούμενο ματς: Γνώρισε απρόσμενη εντός έδρας ήττα με 1-3 από την Αράντ, την προηγούμενη αγωνιστική. Βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 12′, ισοφάρισε στις αρχές της επανάληψης (48′), αλλά κόντρα στην ροή του αγώνα δέχτηκε και δεύτερο γκολ (64′). Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 78′, όταν η αντίπαλος σφράγισε την νίκη με τρίτο τέρμα.

Η Κλουζ δείχνει να βρίσκεται σε κακή κατάσταση το τελευταίο διάστημα, έχοντας κερδίσει μόλις ένα από τα τελευταία πέντε παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις. Απέναντι στην Άραντ παρουσιάστηκε τρομερά αφελής, αφού είχε την κατοχή της μπάλας και την πρωτοβουλία των κινήσεων αλλά στα μετόπισθεν βρισκόταν εκτός τόπου και χρόνου. Η διοίκηση προειδοποίησε πως θα βάλει πρόστιμο στους παίκτες, αν δεν κερδίσουν την Ιάσι σήμερα.

«Πρέπει να ξυπνήσουμε και να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα απέναντι στην Ιάσι. Δεν έχει σημασία πώς θα παίξουμε, σημασία έχει μόνο το αποτέλεσμα. Στο ποδόσφαιρο δεν έχει σημασία το παρελθόν, μόνο το παρόν και το μέλλον», τόνισε ο κόουτς Πετρέσκου. Εξέτισε και επιστρέφει ο Καμαρά, γνώριμα τα αγωνιστικά της ζητήματα.

Κλουζ Στατιστικά

*8/10 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με N/G

*5/6 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με Over 2,5

Παίξε Νόμιμα στo Pamestoixima.gr (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΠΟΛΙ ΙΑΣΙ

Προηγούμενο ματς: Mεγάλη νίκη με 1-0 επί της Ουνιβερσιτατέα Κλουζ εντός έδρας, την προηγούμενη αγωνιστική. Το γκολ ο Γκιγιέρμε στο 50′.

Με κυνισμό και χωρίς να πείσει κατάφερε να πάρει μια σπουδαία νίκη την προηγούμενη εβδομάδα απέναντι στην πρωτοπόρο Ουνιβεριστατέα Κλουζ. Μεταμορφωμένη μοιάζει υπό τις οδηγίες του Εμίλ Σαντόι, είναι χαρακτηριστικό πως με τον Ρουμάνο στο τιμόνι της παραμένει αήττητη (2-1-0). Ξέφυγε έτσι από τις τελευταίες θέσεις και ανέβηκε όγδοοη, ενώ δεν έχει δεχτεί γκολ στα τρία τελευταία παιχνίδια της.

«Είμαστε σε ανοδική πορεία, έχουμε καλό ηθικό και αυτό πρέπει να το εκμεταλλευτούμε. Είμαστε μια πειθαρχημένη ομάδα που ξέρει τι πρέπει να κάνει στο γήπεδο», τόνισε ο ίδιος με αφορμή το σημερινό παιχνίδι. Πλήρης.

Πόλι Ιάσι Στατιστικά

*4/5 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με Under 2,5

*Δεν δέχτηκε γκολ στα τρία τελευταία παιχνίδια της

ΚΛΟΥΖ – ΠΟΛΙ ΙΑΣΙ στο Pamestoixima.gr
pamestoixima 300x300
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ