* 7η αγωνιστική

* Under 2.5 τα 6/8 τελευταία επίσημα μεταξύ τους παιχνίδια.

* Η Ίπσουιτς κέρδισε τα δύο τελευταία μεταξύ τους, αμφότερα για την Championship, την σεζόν 2011-12.

Δείτε όλα τα προγνωστικα στοιχηματος σήμερα (05/10)!

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ισοπαλία (1-1) με την Μπρέντφορντ. Ο Μπεουμό (1’) άνοιξε το σκορ για την Μπρέντφορντ και ο Σόουτσεκ (54’) ισοφάρισε για τη Γουέστ Χαμ.

Νέα μέτρια εμφάνιση για τους “hammers” στο μίνι-λονδρέζικο ντέρμπι του περασμένου Σαββάτου, συμπλήρωσαν 5 ματς δίχως νίκη (0-2-3) ανεξαρτήτως διοργάνωσης και η κριτική στον κόουτς Λοπετέγκι συνεχίζεται.

Η Γουέστ Χαμ δεν πήρε το μάθημα από τα προηγούμενα παιχνίδια της Μπρέντφορντ, δέχθηκε γκολ και αυτή στο 1ο λεπτό της αναμέτρησης. Εν συνεχεία όμως η ανασταλτική λειτουργία ήταν ιδιαιτέρως βελτιωμένη σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια, δεν επέτρεψε καθαρή ευκαιρία στους γηπεδούχους.

Είχε μικρο-ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο, τελικά βρήκε την ισοφάριση σε αναμπουμπούλα εντός αντίπαλης περιοχής, με προβολή του Σόουτσεκ, ο οποίος έφτασε τα 29 γκολ στην Πρέμιερ Λιγκ και είναι πλέον ο Τσέχος με τη 2η καλύτερη επίδοση στην ιστορία της λίγκας.

Εντός έδρας έχει ξεκινήσει την σεζόν με 3/3 ήττες για πρώτη φορά στην ιστορία της και τελευταία φορά που μέτρησε “καρέ” ηττών στο Ολυμπιακό Στάδιο ήταν το 2019.

Ο Λοπετέγκι κινδυνεύει να γίνει ο 12ος κόουτς με 4/4 εντός έδρας ήττες στο ξεκινημα της θητείας του. Από τους 11 προηγούμενους προπονητές οι 10 ομάδες τους υποβιβάστηκαν.

Στα αγωνιστικά νέα, επιστρέφει από τιμωρία ο σημαντικός Άλβαρες (μέσος), αλλά ο Φούλκρουγκ (φορ) συνεχίζει να ταλαιπωρείται στον αχίλλειο και χάνει ένα ακόμη ματς.

Γουέστ Χαμ Στατιστικά

* Goal/Goal τα 4/5 τελευταία παιχνίδια της, ανεξαρτήτως διοργάνωσης.

* Over 2.5 τα 8/11 τελευταία εντός έδρας για την Πρέμιερ Λιγκ.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΙΠΣΟΥΙΤΣ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ισοπαλία (2-2) με την Άστον Βίλα. Ο Ντελάπ (8’) άνοιξε το σκορ για την Ίπσουιτς, οι Ρότζερς (15’), Γουότκινς (32’) γύρισαν προσωρινά το ματς για την Άστον Βίλα και ο Ντελάπ (72’) διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Μπορεί να παραμένουν δίχως νίκη στην επιστροφή τους στην Πρέμιερ Λιγκ μετά από 23 χρόνια οι “tractor boys”, αλλά η βελτίωση στο παιχνίδι τους είναι εμφανής βδομάδα με βδομάδα και στην κυριακάτικη ισοπαλία πραγματοποίησαν την καλύτερη φετινή τους εμφάνιση.

Σε φάση διαρκείας πήρε προβάδισμα η Ίπσουιτς, αλλά ένα παιδικό λάθος του στόπερ Γκριβς “δώρισε” την γρήγορη ισοφάριση στην Άστον Βίλα. Η ομάδα του ΜακΚένα απείλησε δις σε στατικό και μετάβαση, πριν τα στόπερ της αδρανήσουν σε απλή σέντρα για το 1-2 των φιλοξενούμενων.

Στο κλείσιμο του ημιχρόνου ο στράικερ Ντελάπ νικήθηκε σε τετ α τετ από το Μαρτίνες, αλλά στο 72’ εξέθεσε τον αντίπαλο στόπερ σε μετάβαση για να τελειώσει ξανά με το αριστερό για το 2-2.

Στο 1.18 τα xGoals της απέναντι στην Άστον Βίλα, αλλά συνολικά στην σεζόν έχει τον χαμηλότερο δείκτη (2.9 xG) σε open play, ενώ τα 53 σουτ που έχει επιχειρήσει είναι η δεύτερη χειρότερη επίδοση στη λίγκα.

Αυτή ήταν η 4η διαδοχική της ισοπαλία στην Πρέμιερ Λιγκ, η τελευταία ομάδα που έφτασε τις 5 σερί ήταν η Φούλαμ, τον Ιανουάριο του 2021.

Με σχεδόν πλήρη αποστολή ο κόουτς ΜακΚένα, επιβεβαίωσε τη μοναδική απουσία του νεοφερμένου Καγιούστε (μέσος).

Ίπσουιτς Στατιστικά

* Goal/Goal τα 5/6 τελευταία παιχνίδια της, ανεξαρτήτως διοργάνωσης.

* Δέχθηκε 2+ γκολ στα 8/10 τελευταία εκτός έδρας για την Πρέμιερ Λιγκ.

Γουέστ Χαμ – Ίπσουιτς στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ