*12η αγωνιστική

*Τα εντός έδρας παιχνίδια της Ουνιρέα διεξάγονται προσωρινά στο Κλιντσένι.

*3/4 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια έληξαν με goal/goal και Over 2,5

*Μόλις μία νίκη έχει η Ουνιρέα Σλομπόζια στα τέσσερα τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια (1-1-2).

ΟΥΝΙΡΕΑ 04 ΣΛΟΜΠΟΖΙΑ

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε με 3-0 από την Κραϊόβα εκτός έδρας την περασμένη αγωνιστική. Δέχτηκε δύο μαζεμένα γκολ προς τα τέλη του πρώτου μέρους (38′, 42′), έμεινε με δέκα παίκτες στο 84′ και το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στις καθυστερήσεις (90+3′).

Δεν μπόρεσε να προβάλλει την παραμικρή αντίσταση στο παιχνίδι με την Κραϊόβα και σε μια από τις χειρότερες εμφανίσεις της ως τώρα, γνώρισε την ήττα με 3-0. Αυτή ήταν η τρίτη συνεχόμενη ήττα για την νεοφώτιστη Ουνιρέα, που δείχνει να έχει χάσει τον ενθουσιασμό με τον οποίον μπήκε στο πρωτάθλημα και χάρη σε αυτόν πήρε ορισμένα μεγάλα αποτελέσματα.

Παραμένει η πιο αδύναμη επιθετική γραμμή στην λίγκα με μόλις εννιά γκολ σε έντεκα παιχνίδια. Τιμωρημένος ο στόπερ Ντίνου, που αποβλήθηκε στο προηγούμενο ματς.

Ουνιρέα 04 Σλομπόζια Στατιστικά

*4/6 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με N/G

*3/4 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με 2-3 γκολ

Παίξε Νόμιμα στo Pamestoixima.gr (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΟΥΝΙΒΕΡΣΙΤΑΤΕΑ ΚΛΟΥΖ

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε με 1-0 από την Πόλι Ιάσι εκτός έδρας την προηγούμενη αγωνιστική. Το γκολ που καθόρισε το ματς πέτυχε για τους γηπεδούχους ο Γκιγιέρμε στο 50′.

Χρειάστηκε να φτάσουμε στην ενδέκατη αγωνιστική για να δούμε την Ουνιβερσιτατέα να χάνει παιχνίδι της, ακόμη και αυτό πάντως θα μπορούσε να το αποφύγει μιας και στο Ιάσι ήταν η καλύτερη ομάδα. Η αντίπαλος σκόραρε στην μοναδική της ευκαιρία, κατά τα άλλα είχε τα ηνία του αγώνα αλλά για κακή της τύχη είχε σε πολύ μέτρια μέρα τους επιθετικούς της. Παραμένει πάντως στην κορυφή της βαθμολογίας, ούσα η αποκάλυψη της σεζόν ως τώρα.

«Δεν πρέπει να χάσουμε την αυτοπεποίθησή μας. Δείξαμε μέσα από το παιχνίδι μας και με τους βαθμούς που κερδίσαμε, ότι αξίζουμε να είμαστε στην κορυφή. Από εμάς εξαρτάται αν θέλουμε να συνεχίσουμε να είμαστε σε αυτή», τόνισε ο κόουτς Σαμπάου. Παραμένει τραυματίας ο Μπεταϊέμπ.

Ουνιβερσιτατέα Κλουζ Στατιστικά

*8/10 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με Ν/G

*6/7 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με Under 2,5

ΟΥΝΙΡΕΑ 04 ΣΛΟΜΠΟΖΙΑ – ΟΥΝΙΒΕΡΣΙΤΑΤΕΑ ΚΛΟΥΖ στο Pamestoixima.gr
pamestoixima 300x300
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ