*3η αγωνιστική

*Βόρειος όμιλος.

*Απόλυτα ισορροπημένη η πρόσφατη μεταξύ τους προϊστορία (2-2-2).

*3/4 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια έληξαν με goal/goal.

Δείτε όλα τα ματς στο κουπόνι παμε στοιχημα σήμερα (05/10)!

ΗΡΑΚΛΗΣ

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε με 2-1 από τον ΠΑΣ Γιάννινα εκτός έδρας την περασμένη αγωνιστική. Μεγάλος πρωταγωνιστής του αγώνα ο Μάντζης, που σημείωσε και τα δύο γκολ των γηπεδούχων (12′, 65′). Ενδιάμεσα, ο Ηρακλής είχε ισοφαρίσει με τον Τσιριγώτη στο 44′.

Αλλιώς περίμενε την εκκίνηση της χρονιάς ο Ηρακλής μετά την ανάληψη της διοίκησης από τον Μονεμβασιώτη αλλά και την ομάδα που έχτισε μέσα στο καλοκαίρι. Αποκλείστηκε αρχικά στο κύπελλο από το Αιγάλεω και για την ώρα δεν έχει νίκη στο πρωτάθλημα μετά από δύο αγωνιστικές (0-1-1). Στην πρόσφατη ήττα από τον ΠΑΣ στα Γιάνεννα, ήταν μέτριος για ένα ημίχρονο αλλά στην επανάληψη ανέβασε στροφές και το δεύτερο γκολ ήρθε κόντρα στην ροή.

Ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος για να υπερασπιστεί την θέση του επισήμανε πως δεν γίνεται σε ένα καλοκαίρι με τόσες μεγάλες αλλαγές να αποδώσει αμέσως η ομάδα του. Δεν έχει άδικο, αφού όλα άλλαξαν ριζικά και οι περισσότεροι παίκτες ήρθαν στο φινάλε των μεταγραφών και δίχως προετοιμασία. Ελπίζει πάντως να κάνει σεφτέ σήμερα στις νίκες, απέναντι σε έναν αντίπαλο που δεν τρομάζει. Νοκ άουτ τέθηκε ο Κυνηγόπουλος, παραμένουν στα πιτς οι Μαρκετζιάνι και Σιούτας.

Ηρακλής Στατιστικά

*4/5 τελευταία παιχνίδια του έληξαν με goal/goal

*3/4 τελευταία παιχνίδια του έληξαν με 2-3 γκολ

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΚΑΒΑΛΑ

Προηγούμενο ματς: Σε εξ’ αναβολής παιχνίδι για τον τρίτο γύρο του κυπέλλου, επικράτησε με 1-2 του Αιγέα Πλωμαρίου στην παράταση. Άνοιξε το σκορ με τον Κασέμι στο 70′ αλλά ισοφαρίστηκε με την σέντρα (71′). Στον έξτρα χρόνο, λυτρώθηκε με τον Μάντιτς στο 118′.

Τα βρήκε σκούρα απέναντι στον ερασιτεχνικό Αιγέα Πλωμαρίου, ο οποίος φέτος ανέβηκε στην Γ’ Εθνική, αλλά τελικά λυτρώθηκε στο φινάλε και πήρε την πρόκριση. Στον επόμενο γύρο, θα φιλοξενήσει τον Αστέρα Τρίπολης σε ματς που θα γίνει την προσεχή Τρίτη.

Στο πρωτάθλημα, δεν κατάφερε να κερδίσει το ματς ενάντια στον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου στο οποίο παρουσιαζόταν ως το ακράδαντο φαβορί για την νίκη. Η εικόνα της ήταν μετριότατη και δεν έβγαλε την μαχητικότητα που έδειξε να έχει στο παιχνίδι της πρεμιέρας με αντίπαλο την ΑΕΛ. Μοναδικό ελαφρυντικό το ότι έπαιζε με παίκτη λιγότερο από το 53′, λόγω αποβολής του Δημητριάδη. Δεν ανακοίνωσε αποστολή, στο τελευταίο έλειψαν οι Καμαρά, Κατσούρι και Γαβριηλίδης. Εξέτισε ο Δημητριάδης.

Καβάλα Στατιστικά

*4/5 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με 2-3 γκολ

*3/4 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με goal/goal

ΗΡΑΚΛΗΣ – ΚΑΒΑΛΑ στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ