* 10η αγωνιστική.

* Δεν έχουν συναντηθεί σε επίσημο παιχνίδι την τελευταία δεκαετία.

ΝΤΕΝΤΕΡ

Προηγούμενο ματς: Ισόπαλη με 1-1 με την Άντερλεχτ εντός. Βρέθηκε να χάνει από το γκολ του Εντοζιέ στο 28’, ισοφάρισε με τον Σιντλέ στο 52’.

Η εμφάνισή της ήταν άνω του μετρίου και κατάφερε και πήρε έναν βαθμό που τον είχε μεγάλη ανάγκη. Η Άντερλεχτ ενδεχομένως να ήταν ανώτερη, όπως θα περίμενε κανείς, είχε όμως και η ίδια σπουδαίες ευκαιρίες, τις οποίες δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί και να βάλει ακόμα πιο δύσκολα στους “μοβ”.

Αποτελέσματα όπως αυτό, την κρατούν στην ζώνη των πλέι οφ ΙΙ, εκεί ακριβώς όπου θέλει να τερματίσει. Δεν την ενδιαφέρει οτιδήποτε άλλο, αν αποφύγει τα πλέι άουτ, ο στόχος θα έχει επιτευχθεί. Ωστόσο από αυτό απέχει πολύ ακόμα, σε ματς όπως αυτό με τη Σαρλερουά οφείλει να παίρνει βαθμούς, διότι η διαφορά της από την τελευταία τετράδα προς το παρόν είναι ελάχιστη, κάτω από μια νίκη.

Τον φορ Σιντλέ αποθέωσε στις τελευταίες του δηλώσεις ο κόουτς Εβράρ, επιβραβεύοντάς τον, όχι μόνο για το γκολ του, αλλά και για τη γενικότερη παρουσία του. “Έχει περάσει καιρός από τότε που πήραμε την τελευταία μας νίκη, ήρθε η ώρα αυτό να αλλάξει” το μήνυμα νίκης που έστειλε.

Ντέντερ Στατιστικά

* Χωρίς νίκη στα 3 τελευταία, έσπασε μίνι σερί ηττών με την Άντερλεχτ.

* Στα 8 τελευταία μετράει 6 G/G & over 2,5.

Παίξε Νόμιμα στην NetBet (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

ΣΑΡΛΕΡΟΥΑ

Προηγούμενο ματς: Ισόπαλη με την Κλαμπ Μπριζ εντός με 1-1. Προηγήθηκε με τον Γκιαγκόν (48’), ισοφαρίστηκε από τον Φανάκεν στις καθυστερήσεις.

Ακόμα ένα μεγάλο αποτέλεσμα, έστω κι αν δεν ήταν νίκη. Την άγγιξε ακόμα κι εκείνη και ενδεχομένως και να ήταν δίκαιο να την κατακτήσει, η εμπειρία όμως του Φανάκεν και γενικότερα η ποιότητα των επιθετικών της Κλαμπ Μπριζ, δεν επέτρεψαν να πανηγυρίσει όπως θα ήθελε.

Ασχέτως αυτού, μετά την περσινή εφιαλτική σεζόν, με τον Ρικ Ντε Μιλ στον πάγκο ζει ξανά μέρες δόξας. Πετυχαίνει αυτό το οποίο στόχευε πέρυσι και δεν τόλμησε να θέσει ως κύριο στόχο φέτος, βρίσκεται εντός της πρώτης εξάδας και διεκδικεί στα ίσια θέση στα πλέι οφ έχοντας από κάτω της στη βαθμολογία τις δύο μεγάλες ομάδες των Βρυξελλών, Άντερλεχτ και Ουνιόν.

Για να συνεχίσει έτσι, οφείλει σε αυτά τα παιχνίδια να παίρνει το μάξιμουμ και γι’ αυτό πάει στην Ντέντερ. Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Ντε Μιλ για την Ντέντερ, “για να έχουμε την ευκαιρία να κάνουμε το παιχνίδι που θέλουμε θα πρέπει να τους κερδίσουμε στις προσωπικές μονομαχίες και να είμαστε πρώτοι στην μπάλα” παρατήρησε.

Σαρλερουά Στατιστικά

* Αήττητη στα 3 τελευταία, τρέχει μίνι σερί 2 ισοπαλιών.

* Στα 7 τελευταία μετράει 5 under 1,5.

Ντέντερ-Σαρλερουά στην Netbet
netbet
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ