* 8η αγωνιστική

* Πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση για τη Liga Portugal.

ΑΡΟΥΚΑ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα (4-0) από την Πόρτο. Στο 43’ αποβλήθηκε ο Γιαλτσίν των φιλοξενούμενων και η Πόρτο σκόραρε με Ομοροδιόν (47’), Γκονσάλες (51’), Γκαλένο (57’) και Γκιουλ (85’).

Εκ προοιμίου πολύ δύσκολη η κυριακάτικη αποστολή των “λύκων” στο Ντραγκάο, δεν κατάφεραν να προβάλουν σθεναρή αντίσταση, με την αποβολή στο κλείσιμο του ημιχρόνου να παίζει σημαντικό ρόλο.

Μοιραίος ο νεοφερμένος φορ Γιαλτσίν ξοδεύοντας την καλύτερη στιγμή της Αρούκα στο πρώτο μέρος, καθοριστικός με τη δεύτερη κίτρινη που πήρε λίγο πριν την ανάπαυλα.

Κατηφόρισε το γήπεδο στο ξεκίνημα της επανάληψης, οι 10 της Αρούκα δεν μπόρεσαν να ανταπεξέλθουν στην πίεση για να δεχθούν τρία γκολ μέσα σε 10 λεπτά και το τελευταίο ημίωρο είχε διαδικαστικό χαρακτήρα. Απαράδεκτο το λάθος του κιπερ Μαντλ σε προσπάθεια για build up στο 2-0 της Πόρτο.

“Πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για όλες τις καταστάσεις. Μεγαλώνουμε ως ομάδα, αισθάνομαι ότι η ομάδα παίζει καλύτερα.” δήλωσε ο κόουτς Γκαρσία, ο οποίος έχει και πάλι γεμάτο απουσιολόγιο.

Τιμωρημένος ο Γιαλτσίν (φορ), επιβεβαιωμένες και οι απουσίες των τραυματιών Γκάλοβιτς (στόπερ), Ρότσα (στόπερ), Κουασί (μέσος). Μακροχρόνια εκτός οι μέσοι Βιτίνιο, Μορέιρα, Μπουσκέτς, αλλά οι Κουαρέσμα (αρ. μπακ), Λουμ (μέσος), Αραούζο (φορ) έχουν πιθανότητες επιστροφής.

Αρούκα Στατιστικά

* No Goal τα 6/7 φετινά παιχνίδια της.

* Over 2.5 τα 11/14 τελευταία εντός έδρας για το πρωτάθλημα.

Παίξε Νόμιμα στην Novibet (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

AVS

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ισοπαλία (0-0) με τη Φαρένσε.

Η νεοφώτιστη της Liga Portugal κράτησε ανέπαφη εστία σε τρίτο διαδοχικό εντός έδρας παιχνίδι, αλλά το αποτέλεσμα της Δευτέρας δεν ικανοποίησε απέναντι στην ουραγό, η οποία μετρούσε μόνο ήττες μέχρι πρότινος.

Φτωχό το παιχνίδι απέναντι στην Φαρένσε (0.54 – 0.47 xGoals), το αποτέλεσμα απέδωσε δικαιοσύνη, παρότι η AVS είχε την επιθετική πρωτοβουλία (61% κατοχή) στη μεγαλύτερη διάρκεια.

Η Φαρένσε απείλησε πρώτη σε κόρνερ κι έκλεισε το ματς με επικίνδυνο σουτ, ενδιάμεσα και ειδικότερα στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου προσπάθησε να τρέξει το ματς η AVS, αλλά με πολλές ημιτελείς επιθέσεις.

“Τα αποτελέσματα δεν έχουν δείξει την πραγματική ποιότητα της ομάδας. Είχαμε πολλές αλλαγές σε παίκτες και τεχνικό τιμ, αλλά είμαστε προετοιμασμένοι και σίγουροι για αυτό που θέλουμε να κάνουμε.” δήλωσε ο κόουτς Καμπέλος.

Παραδέχθηκε ότι αποτελούν σημαντικά πλήγματα οι πρόσφατοι τραυματισμοί των βασικών Ρου (στόπερ), Πιασόν (μέσος), ενώ εκτός παραμένει και ο πολύπειρος φορ Νενέ.

AVS Στατιστικά

* No Goal τα 4/5 τελευταία παιχνίδια της.

* Over 2.5 τα 5/6 τελευταία εκτός έδρας για το πρωτάθλημα.

Αρούκα – AVS στην Novibet
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ