* 8η αγωνιστική

* Under 2.5 τα 6/9 τελευταία επίσημα μεταξύ τους παιχνίδια.

* Αήττητη η Σάντα Κλάρα στα 4 τελευταία μεταξύ τους (2-2-0).

ΜΟΡΕΪΡΕΝΣΕ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα (2-1) από την Εστρέλα Αμαδόρα. Ο Μπούκα (2’) άνοιξε το σκορ για την Εστρέλα, ο Κίκας (20’) έκανε το 2-0 και ο Ίσμαελ (82’) μείωσε για τη Μορεϊρένσε.

Σε αγωνιστικό κατήφορο οι “βερδεμπράνκος”, το περασμένο Σάββατο έγιναν το πρώτο θύμα προβληματικού αντιπάλου, συμπληρώνοντας 5 ματς δίχως νίκη (0-2-3), μετά το 2/2 της εκκίνησης.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν με θάρρος στο ματς και με όμορφη επιθετική ενέργεια πήραν γρήγορο προβάδισμα. Ακολούθως η Μορεϊρένσε πήρε μέτρα στο γήπεδο, αλλά ένα λάθος στη μεσαία γραμμή προκάλεσε την αντεπίθεση για το 2-0.

Απείλησε δις πριν την ανάπαυλα, αλλά ο κίπερ της Εστρέλα είχε καίρια επέμβαση για να διατηρήσει το σκορ ασφαλείας. Κυριάρχησε στο δεύτερο ημίχρονο (69% κατοχή), δεν επέτρεψε ούτε ένα σουτ στους γηπεδούχους που έπαιζαν και με το χρόνο, αλλά δεν απείλησε πριν τη μείωση του 82ου λεπτού σε κόρνερ. Στο 15ο λεπτό των καθυστερήσεων όμως είχε κεφαλιά εκατοστά άουτ σε νέο στατικό.

“Η Σάντα Κλάρα είναι μια ομάδα με αξία, αλλά στην έδρα μας είμαστε δυνατοί. Δεν είμαστε στην καλύτερη φάση, αλλά θα έχουν μια δύσκολη ομάδα μπροστά τους.” δήλωσε ο κόουτς Πεϊσότο, ο οποίος είναι τιμωρημένος για το σημερινό παιχνίδι.

Στα αγωνιστικά νέα, ο σημαντικός Οφόρι (μέσος) τρέχει να προλάβει το σημερινό παιχνίδι, μετά από απουσία τριών αγωνιστικών. Εκτός παραμένουν οι αναλώσιμοι Ζιλμπέρτο (στόπερ), Λιμπεράτο (μέσος), Ερνάνι (εξτρέμ).

Μορεϊρένσε Στατιστικά

* Goal/Goal τα 6/7 φετινά παιχνίδια της.

* Under 2.5 τα 4/6 τελευταία εντός έδρας για το πρωτάθλημα.

Παίξε Νόμιμα στην Novibet (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

ΣΑΝΤΑ ΚΛΑΡΑ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη (1-0) επί της Μποαβίστα. Ο Λόπες πέτυχε το καθοριστικό γκολ στο 36ο λεπτό.

3η διαδοχική νίκη στην Πόντα Ντελγάδα πέτυχαν οι νησιώτες, 4η συνολικά στα 5 τελευταία παιχνίδια τους, με αποτέλεσμα να φιγουράρουν εντός 4αδας στη Liga Portugal, έχοντας ηττηθεί μόνο από Πόρτο & Μπενφίκα.

Πειστική η εμφάνιση της περασμένης Κυριακής για τους “ασοριάνος” απέναντι σε έναν αδύναμο αντίπαλο, ήλεγξαν το ματς και μονοπώλησαν τις ευκαιρίες (2.17 – 0.12 xGoals).

Έφταναν συχνά στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου και μέσα από κάθετη ανάπτυξη πέτυχαν το καθοριστικό γκολ. Δεν έπαιξαν συντηρητικά στο δεύτερο ημίχρονο και δεν κόστισαν οι δύο μεγάλες χαμένες ευκαιρίες σε μεταβάσεις, αφού η Μποαβίστα έδειξε ανήμπορη να δημιουργήσει.

“Δεν μπορούμε να μείνουμε έκθαμβοι με τίποτα. Αυτό δεν μπορεί να υπάρχει εδώ. Ξέρουμε πολύ καλά από πού ήρθαμε. Αυτά που πετυχαίνουμε είναι με πολλή δουλειά και πολλή ταπείνωση. Αν χάσουμε αυτές τις αξίες, θα γίνουμε πιο αδύναμοι.” δήλωσε ο κόουτς Μάτος προσπαθώντας να κρατήσει συγκεντρωμένη την ομάδα.

Μοναδική καταγεγραμμένη απουσία αυτή του τραυματία Πατσέκο (στόπερ) από το ξεκίνημα της σεζόν.

Σάντα Κλάρα Στατιστικά

* No Goal τα 4/6 τελευταία παιχνίδια της.

* Over 2.5 τα 7/8 τελευταία εκτός έδρας για το πρωτάθλημα.

Μορεϊρένσε – Σάντα Κλάρα στην Novibet
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ