* 8η αγωνιστική

* Under 2.5 τα δύο περσινά μεταξύ τους παιχνίδια.

ΖΙΛ ΒΙΣΕΝΤΕ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα (5-1) από την Μπενφίκα. Ο Κορέια (8’) άνοιξε το σκορ για τη Ζιλ Βισέντε, αλλά η Μπενφίκα γύρισε το ματς με Οταμέντι (17’), Ακτούρκογλου (25’), Αμντουνί (78’), Λουίς (90’) και Ρολέισερ (90+4’).

Με βαρύ σκορ διεκόπη το αήττητο σερί (1-4-0) που έτρεχαν οι “ζιλίστας” με τον κόουτς Πινιέιρο στον πάγκο, αλλά το σαββατιάτικο αποτέλεσμα στη Λισαβόνα ήταν εντός προγράμματος.

Πέτυχαν μία Μπενφίκα στα “ντουζένια” της μετά την αλλαγή προπονητή και το γρήγορο προβάδισμα, από εξαιρετική κάθετη του φορμαρισμένου Φουτζιμότο σε γεμάτη περιοχή, δεν ήταν αρκετό για να την σοκάρει.

Με κεφαλιά από τον στόπερ της σε κόρνερ ισοφάρισε γρήγορα η Μπενφίκα και με νέα κεφαλιά σε ροή αγώνα ολοκληρώθηκε η ανατροπή πριν το ημίωρο. Λάθος η τοποθέτηση του κίπερ Άντριου στο μακρινό σουτ για το 3-1, το οποίο τέλειωσε ουσιαστικά την αναμέτρηση. Έκανε κι άλλη γκάφα ο Άντριου για να διαμορφωθεί το τελικό σκορ στις καθυστερήσεις.

“Πρέπει να ξέρουμε πώς να είμαστε αποτελεσματικοί. Έχουμε δύο ήττες, τέσσερις ισοπαλίες και μία νίκη. Ως προς τη διαδικασία, η προετοιμασία της ομάδας γίνεται καλά.” δήλωσε ο κόουτς Πινιέιρο

Στα αγωνιστικά νέα, ο χρήσιμος Γκμπαν (μέσος) χάνει δεύτερο σερί ματς, εκτός δράσης παραμένουν και οι ρολίστες μέσοι Σιτόλε, Κάσερες.

Ζιλ Βισέντε Στατιστικά

* Under 2.5 τα 4/5 τελευταία παιχνίδια της.

* Goal/Goal τα 3/5 τελευταία εντός έδρας για το πρωτάθλημα.

Παίξε Νόμιμα στην Novibet (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

ΕΣΤΡΕΛΑ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη (2-1) επί της Μορεϊρένσε. Ο Μπούκα (2’) άνοιξε το σκορ για την Εστρέλα, ο Κίκας (20’) έκανε το 2-0 και ο Ίσμαελ (82’) μείωσε για τη Μορεϊρένσε.

Ευεργετική η απομάκρυνση του κόουτς Μάρτινς από τους “τρικολόρες”, το περασμένο Σάββατο παρατάχθηκαν με υπηρεσιακό καθεστώς στον πάγκο για να πανηγυρίσουν την πρώτη νίκη της σεζόν.

Ορμητικό το μπάσιμο της Εστρέλα στην αναμέτρηση, όμορφη η επιθετική ενέργεια και το τελείωμα με το εξωτερικό για το πολύ γρήγορο προβάδισμα. Ακολούθως εδωσε μέτρα στους φιλοξενούμενους και χτύπησε στην κόντρα για το 2-0 του 20λεπτου. Η Μορεϊρένσε απείλησε δις πριν την ανάπαυλα, αλλά ο κίπερ Μπριγίδο είχε καίρια επέμβαση για να διατηρήσει το σκορ ασφαλείας.

Ακόμη πιο παθητικός ο ρόλος της Εστρέλα στο δεύτερο μέρος (31%), δεν έκανε ούτε ένα σουτ, προσπάθησε να ροκανίσει το χρονόμετρο με κάθε τρόπο. Δεν απειλήθηκε μέχρι τη μείωση του 82ου λεπτού σε κόρνερ, αλλά στο 15ο λεπτό των καθυστερήσεων η Μορεϊρένσε είχε κεφαλιά εκατοστά άουτ.

“Η ομάδα είναι καλά και ήρεμη. Από ψυχικής πλευράς είμαστε δυνατοί, προφανώς τα αποτελέσματα βοηθούν.” δήλωσε ο υπηρεσιακός κόουτς Φαρία, ο οποίος σήμερα θα επιδιώξει να σπάσει το αρνητικό εκτός έδρας σερί (0-8-8) της ομάδας του.

Στα αγωνιστικά νέα, οι Λουίζ (φορ), Ζεσούς (μέσος), Λόπες (στόπερ) είναι ερωτηματικά για το ματς στο Μπαρσέλος, ενώ οι Φερό (στόπερ), Κελιάνο (μέσος) παραμένουν εκτός δράσης.

Εστρέλα Στατιστικά

* No Goal τα 4/6 τελευταία παιχνίδια της.

* Under 2.5 τα 5/6 τελευταία εκτός έδρας για το πρωτάθλημα.

Ζιλ Βισέντε – Εστρέλα Αμαδόρα στην Novibet
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ