*7η αγωνιστική.

*Goal/Goal τα 11/13 τελευταία παιχνίδια ανάμεσα στις δυο ομάδες.

*2-3 Goals τα 3/4 τελευταία παιχνίδια ανάμεσα στις δυο ομάδες.

Δείτε όλα τα ματς στο κουπόνι παμε στοιχημα σήμερα (05/10)!

ΡΕΝ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα 3-1 από την Παρί Σεν Ζερμέν, για το πρωτάθλημα. Βρέθηκε πίσω με 3-0 (30′, 58′, 68′), για να μειώσει απλά με το πέναλτι του Καλιμουεντό στο 75ο λεπτό.

Επιστροφή στις ήττες για τη Ρεν την περασμένη εβδομάδα, δεν κατάφερε να περιορίσει την Παρί Σεν Ζερμέν και έχασε φυσιολογικά. Στο 1-0 το ημίχρονο για την Παρί, που είχε υψηλό τέμπο και θα μπορούσε να έχει κάνει περισσότερη ζημιά. Στο δεύτερο ημίχρονο η Παρί είχε δοκάρι και στο “ριμπάουντ” ο Λι προ κενής εστίας έκανε το 2-0. Λίγο αργότερα έκανε το 3-0 η Παρί με τον Μπαρκολά, η εστία των Παριζιάνων δεν απειλήθηκε, μετά τη χαλάρωση του 3-0 καταγράφηκαν οι στιγμές της Ρεν, η οποία μείωσε με συγκυριακό πέναλτι (χέρι) από κόρνερ.

Επιστροφή στις ήττες για τη Ρεν μετά από δύο αγωνιστικές, που είχε εντός έδρας ισοπαλία 1-1 με τη Λανς και νίκη εντός έδρας 3-0 επί της Μονπελιέ. Είχαν προηγηθεί οι εκτός έδρας ήττες 2-1 απ’ τη Ρεμς και 3-1 απ’ τη Στρασμπούργκ, στην πρεμιέρα επικράτησε 3-0 της Λυών. Με 7 πόντους είναι στη 10η θέση της βαθμολογίας.

ΡΕΝ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Over 2.5 τα 6/7 τελευταία παιχνίδια της.

*2-3 Goals τα τέσσερα τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στo Pamestoixima.gr (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΜΟΝΑΚΟ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ισοπαλία 2-2 κόντρα στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ για το Τσάμπιονς Λιγκ. Το 1-0 ο Σούσιτς στο 45’, το 2-0 ήρθε απ’ τον Μπατούρινα στο 66’. Μείωσε ο Σαλίσου στο 74’ για τη Μονακό, το τελικό 2-2 ήρθε στο 89’ με πέναλτι του Ζακάρια.

Σώθηκε στις καθυστερήσεις η Μονακό την Τετάρτη στο εκτός έδρας ματς με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ για το Τσάμπιονς Λιγκ. Έκανε μετριότατη εμφάνιση, ο αντίπαλος τη «χτύπησε» στις αντεπιθέσεις, έδωσε πολλούς χώρους και το «πλήρωσε» με δύο εις βάρος της γκολ μέχρι το 66’, ενώ είχε κινδυνεύσει και σ’ άλλες περιπτώσεις. Είχε τεράστια φάση για να προηγηθεί με τον Μιναμίνο, αλλά στη συνέχεια «κρέμασε», μπήκε ξανά στο παιχνίδι μετά το 2-0. Μείωσε γρήγορα από κόρνερ, είχε μεγάλη φάση λίγο αργότερα, τελικά βρήκε την ισοφάριση στο 89’ με πέναλτι. Έτσι όπως πήγε το ματς, το τελικό αποτέλεσμα κρίθηκε ικανοποιητικό.

Σε ό,τι αφορά το πρωτάθλημα Γαλλίας, την περασμένη εβδομάδα υποδέχτηκε τη Μονπελιέ και ζορίστηκε περισσότερο απ’ ότι περίμενε, στο φινάλε πήρε αυτό που ήθελε. Πιάστηκε στον «ύπνο» στο 16’, όταν από δικό της λάθος η Μονπελιέ έκανε πολύ γρήγορη αντεπίθεση και σκόραρε. Ισοφάρισε έπειτα από καλή κυκλοφορία της μπάλας και όμορφη εκτέλεση του Μπαλογκούν, αλλά στην πορεία δυσκολεύτηκε να βγάλει καθαρές φάσεις. Είχε δοκάρι η Μονπελιέ σε φάουλ, η Μονακό έβγαλε μια-δυο καλές στιγμές, τελικά βρήκε το 2-1 στις καθυστερήσεις, ενώ λίγο νωρίτερα είχε πάρει αριθμητικό πλεονέκτημα.

Τέταρτη διαδοχική νίκη σ’ όλες τις διοργανώσεις, οι τρεις στο πλαίσιο του πρωταθλήματος, είχαν προηγηθεί εκείνες με Χάβρη (3-1) και Οσέρ (0-3), μετρά ρεκόρ 5-1-0, έχει ως δυνατό σημείο την άμυνα, έχει δεχτεί μόλις τρία γκολ σε έξι ματς. Με 16 πόντους είναι ισόβαθμη με την Παρί Σεν Ζερμέν στην κορυφή. Μοναδικό πρόβλημα ο Ντιόπ.

ΜΟΝΑΚΟ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Έρχεται από πέντε σερί Over 2.5 ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

*Έρχεται από 5/7 2-3 Goal ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

ΡΕΝ – ΜΟΝΑΚΟ στο Pamestoixima.gr
pamestoixima 300x300
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ