9η αγωνιστική

*Με Over 2.5 γκολ έληξαν τα 5/5 τελευταία ματς μεταξύ των δύο ομάδων.

*Με Goal/Goal ολοκληρώθηκαν τα 5/5 πρόσφατα παιχνίδια μεταξύ των δυο ομάδων.

Δείτε τα Προγνωστικά Αγγλίας σήμερα (05/10)!

ΝΟΡΙΤΣ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ισοπαλία εναντίον της Λιντς με σκορ 1-1, στα πλαίσια της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Προβάδισμα πήραν οι γηπεδούχοι με τον Σάρτζεντ με πέναλτι στο 15’, όμως ισοφαρίστηκαν από τον Ραμαζάνι στο 60’.

Μέτρια εμφάνιση, αλλά με ισόπαλο αποτέλεσμα για τη Νόριτς. Εκμεταλλεύτηκε μόνο το πέναλτι που κέρδισε, στο οποίο ευστόχησε και στη συνέχεια πιέστηκε ασφυκτικά από τους φιλοξενούμενους, δεχόμενη το γκολ της ισοφάρισης με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα.

Μια ακόμα καλύτερη εμφάνιση θα χρειαστεί προκειμένου να ξεπεράσει το εμπόδιο της μαχητικής Χαλ. Είναι ανεβασμένη αυτή την περίοδο, προέρχεται από διαδοχικά θετικά αποτελέσματα και έχει αποδείξει πως εντός έδρας είναι ιδιαίτερα μαχητική. Σκοράρει με συνέπεια, παρ’ όλα αυτά είναι τρομερά επιρρεπής στα μετόπισθεν, με αποτέλεσμα να δέχεται εξίσου γκολ.

Νόριτς Στατιστικά

*Με Goal/Goal τα 3/5 τελευταία ματς.

*Με Under 2.5 τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια.

Παίξε Νόμιμα στην Novibet (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

ΧΑΛ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας νίκη εναντίον της ΚΠΡ με σκορ 1-3, στα πλαίσια της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Το σκορ άνοιξαν οι φιλοξενούμενοι με τον Ντράμε στο 25’ και διπλασίασαν τα τέρματά τους με τον Μπέντια στο 36’. Το 1-2 πέτυχε ο Μάντσεν με πέναλτι και το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Μίλαρ στο 71’.

Εξαιρετική εμφάνιση και σημαντικό τρίποντο για τη Χαλ. Εκμεταλλεύτηκε πλήρως τις ευκαιρίες που δημιούργησε στο πρώτο ημίχρονο, παίρνοντας προβάδισμα στο σκορ. Στη συνέχεια δεν πτοήθηκε από το γεγονός ότι οι γηπεδούχοι μείωσαν, πετυχαίνοντας ακόμη ένα τέρμα στην επανάληψη.

Συνέχεια στο νικηφόρο σερί που έχει δημιουργήσει θέλει να δώσει, περνώντας και από την έδρα της Νόριτς. Δείχνει να έχει βρει ρυθμό, σκοράρει με τρομερή άνεση στις τελευταίες αναμετρήσεις της, ενώ αν και συνεχίζει να δέχεται γκολ, φαίνεται να μην την πτοεί καθόλου. Στην 9η θέση του βαθμολογικού πίνακα πλέον, ισόβαθμη με τη σημερινή της αντίπαλο, και στο -3 από την 6η Μπλάκμπερν.

Χαλ Στατιστικά

*Με Goal/Goal τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια.

*Με Over 2.5 τα 3/5 τελευταία ματς.

Νόριτς – Χαλ στην Novibet
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ