*7η αγωνιστική.

*Η Λιλ έμεινε αήττητη στα τρία τελευταία εντός της με αντίπαλο την Τουλούζ, έχοντας δυο νίκες και μια ισοπαλία.

*2-3 Goals τα 5/6 τελευταία παιχνίδια ανάμεσα στις δυο ομάδες.

Δείτε όλα τα ματς στο κουπόνι παμε στοιχημα σήμερα (05/10)!

ΛΙΛ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας επικράτηση 1-0 επί της Ρεάλ Μαδρίτης για το Τσάμπιονς Λιγκ. Το γκολ με πέναλτι ο Ντέιβιντ στο 45’. Μεγάλη εμφάνιση απ’ τη Λιλ.

Πήρε την πιο σπουδαία νίκη της σεζόν το βράδυ της Τετάρτης, στο εντός έδρας ματς με τη Ρεάλ Μαδρίτης για το Τσάμπιονς Λιγκ. Σπουδαία εμφάνιση, κυρίως μετά το 25λεπτο, είχε τις στιγμές της και τελικά βρήκε το γκολ με πέναλτι του Ντέιβιντ λίγο πριν την ανάπαυλα. Στο δεύτερο μέρος είχε φάσεις για δεύτερο γκολ, υπέφερε από ένα σημείο και έπειτα, καθώς η Ρεάλ βρήκε μεγάλες ευκαιρίες με Καρβαχάλ, Γκιουλέρ και Ρούντιγκερ, ο γκολκίπερ Σεβαλιέ είχε πάντα τις απαντήσεις.

Δεύτερο διαδοχικό μεγάλο ματς για τη Λιλ μετά το εκτός έδρας 3-0 επί της Χάβρης για το πρωτάθλημα, εκεί έπαιξε ωραίο ποδόσφαιρο και είχε για απόλυτο πρωταγωνιστή τον στράικερ Ντέιβιντ. Η ταχύτητα της αποτέλεσε τεράστιο πρόβλημα για τον αντίπαλο, κινήθηκε άψογα ανάμεσα στις γραμμές, προηγήθηκε νωρίς και εκμεταλλεύτηκε την παγωμάρα της Χάβρης για να βρει το 0-2 λίγο αργότερα. Διαχειρίστηκε άψογα την κατάσταση στη συνέχεια, στο δεύτερο μέρος δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα και έφτασε άνετα στο τελικό 0-3 με χατ-τρικ του Ντέιβιντ. Έχασε πέναλτι με τον Γκόμες λίγο πριν το φινάλε.

Δεύτερο διαδοχικό ματς που η Λιλ σκοράρει τρία γκολ, είχε προηγηθεί το εντός έδρας 3-3 κόντρα στη Στρασμπούργκ για το πρωτάθλημα, σε ματς που προηγήθηκε 2-0, έχανε 2-3 στο 66’, πήρε την ισοπαλία με γκολ στο 84’. Νωρίτερα υπέστη τέσσερις διαδοχικές ήττες σ’ όλες τις διοργανώσεις, μετρά ρεκόρ 3-1-2 στις πρώτες έξι αγωνιστικές, με 10 πόντους είναι 5η. Επιστρέφει ο Γκόμες (Μέσος, 2).

ΛΙΛ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Μετρά 7/12 2-3 Goal ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

*Έρχεται από 6/10 Under 2.5 ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

Παίξε Νόμιμα στo Pamestoixima.gr (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΤΟΥΛΟΥΖ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα 1-2 από τη Λυών, για το πρωτάθλημα. Προηγήθηκε με τον Γκμποχό στο 14ο λεπτό, για να δεχθεί στην πορεία την ανατροπή (αυτ. 28′, 90’+5).

Στις λεπτομέρειες κρίθηκε το εντός έδρας ματς της περασμένης εβδομάδας κόντρα στη Λυών, η Τουλούζ ήταν κοντά στην ισοπαλία, αλλά στο φινάλε δεν πήρε τίποτα. Πολύ δυνατή η έναρξη της στο παιχνίδι, σκόραρε στο 14’ και έδειχνε να ελέγχει την κατάσταση, ωστόσο ισοφαρίστηκε με το περίεργο αυτογκόλ του Νικολάισεν στο 28’. Ανώτερη της Λυών στο δεύτερο ημίχρονο, δεν είχε την μπάλα, αλλά είχε τις καλύτερες φάσεις, πλησίασε περισσότερο στο γκολ, η Λυών πήρε τη νίκη με γκολ στις καθυστερήσεις, σε φάση που η άμυνα της Τουλούζ θα μπορούσε να έχει πιο πειστική αντίδραση.

Δεύτερο σερί ματς που χάνει η Τουλούζ μετά το εκτός έδρας 2-0 απ’ την Μπρεστ, εκεί δέχτηκε γκολ στο 21’ και τις καθυστερήσεις, ήταν η τρίτη ήττα στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές. Μετρά ρεκόρ 1-2-3 στις πρώτες έξι αγωνιστικές του πρωταθλήματος, μοναδική νίκη το 2-0 επί της Χάβρης εντός έδρας, είναι αρκετά ευάλωτη ανασταλτικά. Με 5 πόντους είναι χαμηλά στη βαθμολογία.

ΤΟΥΛΟΥΖ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*2-3 Goals τα 4/5 τελευταία παιχνίδια της.

*2-3 Goals τα 5/6 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της.

ΛΙΛ – ΤΟΥΛΟΥΖ στο Pamestoixima.gr
pamestoixima 300x300
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ