* 11η αγωνιστική

* Πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση στην Ekstraklasa.

ΛΕΧ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας νίκη (2-3) επί της Κορόνα Κιέλτσε. Ο Βάλεμαρκ (14’) άνοιξε το σκορ για τη Λεχ, ο Νούνο (27’, 57’) γύρισε το ματς για την Κορόνα, αλλά ο Βάλεμαρκ ολοκλήρωσε χατ-τρικ (61’, 63’) για ανατροπή στην ανατροπή.

Δυσάρεστη παρένθεση αποδείχθηκε ο αποκλεισμός-σοκ στο Κύπελλο για τους Ποζνανούς, την Κυριακή πέτυχαν 6η σερί νίκη στην Ekstraklasa, παρότι δέχθηκαν γκολ μετά από 6 σερί clean sheets και διατηρήθηκαν στην κορυφή, με την καλύτερη επίθεση και την καλύτερη άμυνα.

Στην πρώτη ευκαιρία του αγώνα στο Κιέλτσε, με κάθετη συνεργασία προηγήθηκε η Λεχ, αλλά η αντίδραση της Κορόνα ήταν δυνατή. Όμορφο το ξεδίπλωμά της σε μετάβαση για το 1-1, είχε δύο σημαντικές ευκαιρίες (πριν και μετά το ημίχρονο) για να γυρίσει το ματς και τελικά το έκανε με πέναλτι που κέρδισε σε κόρνερ.

Σε κόρνερ όμως ήρθε και η άμεση απάντηση των Ποζνανών (2-2) και από μία εξοστρακισμένη σέντρα που μπέρδεψε την γηπεδούχο άμυνα ολοκληρώθηκε η ανατροπή στην ανατροπή, με το νεοφερμένο Βάλεμαρκ να πετυχαίνει χατ-τρικ στη δεύτερη παρουσία του στην 11αδα.

Στα αγωνιστικά νέα, ο Σόουζα (μέσος) τραυματίστηκε στο Κιέλτσε και είναι αμφίβολος σήμερα, όπως και ο Χάκανς (εξτρέμ) που έχασε τα δύο προηγούμενα παιχνίδια.

Συμπλήρωσε κάρτες ο βασικότατος Μίλιτς (στόπερ), ενώ ο Ντάγκερσταλ (στόπερ) παραμένει τραυματίας από το ξεκίνημα της σεζόν. Εκτός και ο αναπληρωματικός Άντερσον (αρ. μπακ).

Λεχ Στατιστικά

* No Goal τα 7/8 τελευταία παιχνίδια της.

* Δεν δέχθηκε γκολ στα 5 τελευταία εντός έδρας για το πρωτάθλημα.

Παίξε Νόμιμα στην NetBet (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

ΜΟΤΟΡ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ισοπαλία (1-1) με την Ούνια Σκιερνιεβίτσε και αποκλεισμός στα πέναλτι. Ο Παπικιάν (31’) άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους και ο Λουμπερέτσκι (55’) ισοφάρισε για τη Μότορ.

Χάθηκε το μομέντουμ από την σπουδαία ανατροπή του προηγούμενου Σαββάτου στο Λούμπλιν, την Τετάρτη γνώρισε απρόσμενο αποκλεισμό στο Κύπελλο από ομάδα της 4ης κατηγορίας!

Πλήρωσε το rotation του κόουτς Στολάρσκι και στην “ρώσικη ρουλέτα” ο φορ Τσαλισκάνερ αποδείχθηκε μοιραίος.

Τρεις ημέρες νωρίτερα όμως πέτυχε τη 2η εντός έδρας νίκη της σεζόν επί της περσινής φιναλίστ Σλασκ (2-1), ανατρέποντας το σκορ με Σιμόν και Μπάρτος στο 83ο και 98ο λεπτό!

“Νομίζω ότι η ομάδα έχει επίγνωση του τι συνέβη στο Σκιερνιεβίτσε και οι οπαδοί δεν έχουν συνηθίσει σε τέτοια πράγματα. Αυτό είναι ένα μεγάλο μάθημα για όλους μας από το οποίο πρέπει να βγάλουμε συμπεράσματα.” δήλωσε ο κόουτς Στολάρσκι.

Στα αγωνιστικά νέα, μακροχρόνια τραυματίας είναι ο Κρουκ (στόπερ), ενώ αμφίβολος λογίζεται ο Κουμπίτσα (μέσος).

Μότορ Στατιστικά

* Under 2.5 τα 4/5 τελευταία παιχνίδια της.

* No Goal τα 3/4 τελευταία εκτός έδρας για το πρωτάθλημα.

Λεχ Πόζναν – Μότορ Λούμπλιν στη Netbet
netbet
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ