*8η αγωνιστική

*9/10 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια έληξαν με goal/goal

*3/5 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια έληξαν με άσο στο πρώτο ημίχρονο

*Μόλις μία νίκη έχει η Βααλβάικ στην έδρα της Ουτρέχτης από το 2003 μέχρι σήμερα (12-2-1).

*Ο τεχνικός της Βααλβάικ, Χενκ Φράσερ, είχε ένα σύντομο πέρασμα από το πάγκος της Ουτρέχτης (2022).

ΟΥΤΡΕΧΤΗ

Προηγούμενο ματς: Τεράστια εκτός έδρας νίκη με 1-2 απέναντι στην Άλκμααρ την προηγούμενη αγωνιστική. Έμεινε πίσω στο σκορ στο 24′, κατάφερε να ισοφαρίσει στο 33′, ενώ έφτασε σε ολική ανατροπή στις αρχές της επανάληψης (55′).

Απίστευτη η πορεία της Ουτρέχτης μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα, έχει καταφέρει να βρεθεί στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας και στο -5 από την κορυφή, έχοντας μάλιστα ματς λιγότερο! Κυνική η επικράτησή της στην έδρα της Άλκμααρ, αφού κατάφερε να σκοράρει στις μοναδικές καλές στιγμές της στο ματς και αντίστοιχα να προστατέψει τα καρέ της προς το τέλος, όπου δέχτηκε αφόρητη πίεση από την γηπεδούχο.

Κερδίζει πάντα με ένα γκολ διαφορά, ενδεικτικό του μετάλλου που την χαρακτηρίζει την φετινή σεζόν. Φαίνεται πως ο σοκαριστικός τρόπος που έχασε πέρυσι την ευρωπαϊκή έξοδο, την έχει πεισμώσει για τα καλά. Εξαιρετικό το κλίμα, έχει μπροστά της μεγάλη ευκαιρία να πάει στην διακοπή ως δεύτερη στην βαθμολογία!

«Είμαστε ικανοποιημένοι από τα όσα έχουμε καταφέρει μέχρι τώρα, ωστόσο το πρωτάθλημα έχει ακόμη πολύ δρόμο και θα πρέπει να δείξουμε ανάλογο πρόσωπο και στην συνέχεια», σχολίασε ο κόουτς Γιανς.

Στα καθαρά αγωνιστικά, νοκ άουτ τέθηκε ο αναπληρωματικός μέσος Άντερσεν, αλλά και ο αμυντικός χαφ Ενγκουάντα. Αμφίβολοι παραμένουν οι Ικμπάλ και Βέστερλουντ. Νοκ άουτ τέθηκε ο εξτρέμ Μπουτ.

Ουτρέχτη Στατιστικά

*5/6 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με goal/goal

*4/5 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με 2-3 γκολ

Παίξε Νόμιμα στην NetBet (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

ΒΑΑΛΒΑΙΚ

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε με 0-2 από τον Άγιαξ εντός έδρας την περασμένη αγωνιστική του πρωταθλήματος. Έμεινε πίσω στο σκορ στο 76′, ενώ το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στις καθυστερήσεις (90+4′).

Για ακόμη ένα ματς, δεν κατάφερε να δείξει το παραμικρό και ηττήθηκε από τον Άγιαξ στο ρελαντί (0-2). Η αλήθεια είναι πως δεν περίμενε το συγκεκριμένο παιχνίδι για να βάλει τέλος στον ασταμάτητο αγωνιστικό κατήφορο όπου έχει περιέλθει από την αρχή της σεζόν. Και πάλι όμως, η εικόνα της ήταν τραγική. Έπαιξε μόνο άμυνα και δεν βγήκε από την περιοχή, λυγίζοντας εν τέλει στο 76′.

Το απόλυτο μηδέν για την Βααλβάικ στις επτά πρώτες αγωνιστικές. Δεν έχει καταφέρει να μαζέψει βαθμό και τα «λαϊκά δικαστήρια» δίνουν και παίρνουν κάθε εβδομάδα. Προς έκπληξη όλων, ο τεχνικός Φράσερ παραμένει στην θέση του, δεν αποκλείεται όμως να απομακρυνθεί σε περίπτωση νέας ήττας στην Ουτρέχτη.

«Κόντρα στον Άγιαξ επιχειρήσαμε να παίξουμε μόνο άμυνα και δεν μπορέσαμε να βγούμε μπροστά. Είμαστε σε μια δύσκολη θέση και για αυτό θα πρέπει να πάρουμε περισσότερα ρίσκα στο ματς με την Ουτρέχτη, ακόμη και αν είμαστε αουτσάιντερ. Ταλέντο υπάρχει, θεωρώ ότι είναι καθαρά ζήτημα ψυχολογίας αυτό το κακό ξεκίνημα», είπε ο ίδιος σε συνέντευξη Τύπου.

Εξέτισε και επιστρέφει ο βασικός φορ Κράμερ. Μακροχρόνια απουσιάζει ο εξτρέμ Νούρι, ενώ αμφίβολος δίνεται ο επιτελικός χαφ Φαν ντερ Φένε. Έλειψε στο προηγούμενο και δίνεται αμφίβολος ο χαφ Ρουμεράτου, το ίδιο και ο αμυντικός Καστίγιο.

Βααλβάικ Στατιστικά

*6/7 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με 2-3 γκολ

*4/5 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με Ν/G

ΟΥΤΡΕΧΤΗ – ΒΑΑΛΒΑΙΚ στη NetBet
netbet
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ