26η αγωνιστική

*No Goal και τα τρία συνολικά παιχνίδια ανάμεσα στις δυο ομάδες.

*Στον πρώτο γύρο: Έστερσουντ – Σάντβικεν 0-2

ΣΑΝΤΒΙΚΕΝ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας νίκη 1-2 επί της Μπράγκε, για το πρωτάθλημα. Προηγήθηκε με τον Ζούνιορ στο τέταρτο λεπτό και παρότι δέχθηκε την ισοφάριση στο 12′, σκόραρε και πάλι στο 57′ με το πέναλτι του Ένγκβιστ.

Τέλος σε αρνητικό σερί τεσσάρων αγωνιστικών (0-2-2) έβαλε η Σάντβικεν επιστρέφοντας με το “τρίποντο” απ’ την έδρα της Μπράγκε. Συνολικά θετική εμφάνιση πραγματοποίησαν οι ποδοσφαιριστές της που ανάγκασαν σε πέντε αποκρούσεις τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων, οι οποίοι είχαν δοκάρι για να ανατρέψουν τα δεδομένα στο 45+4′ σε κεφαλιά του Έγκρεν.

Η Σάντβικεν διατηρείται βαθμολογικά ζωντανή για άνοδο στα μεγάλα σαλόνια της Σουηδίας, στις πέντε τελευταίες εντός έδρας αγωνιστικές ηττήθηκε μόνο από τη Ντέγκερφορς (1-0) στις 23 Σεπτεμβρίου (τρεις νίκες, μία ισοπαλία). Την τελευταία φορά που υποδέχτηκε την Έστερσουντ αναδείχθηκε ισόπαλη (0-0 εντός) τον Μάιο 2012.

Σάντβικεν Στατιστικά

*Over 2.5 τα 5/7 τελευταία παιχνίδια της.

*Over 2.5 τα 4/6 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΕΣΤΕΡΣΟΥΝΤ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα 0-2 από την Όντεβολντ, για το πρωτάθλημα. Βρέθηκε πίσω στο έκτο λεπτό, δεχόμενη και δεύτερο τέρμα στο 89′.

Μη καταφέρνοντας να σκοράρει για δεύτερη σερί αγωνιστική η Έστερσουντ πέταξε τρεις βαθμούς στην έδρα της με την Όντεβολντ, παραμένοντας στην επικίνδυνη ζώνη του πρωταθλήματος. Κυνηγούσε το σκορ από το ξεκίνημα της αναμέτρησης, πίεσε για την ισοφάριση προτού δεχτεί “μαχαιριά” λίγο πριν τη συμπλήρωση των 90′.

Στις εννέα τελευταίες αγωνιστικές η Έστερσουντ επικράτησε μόνο της Χέλσινγκμποργκ (1-0 εντός) στις 13 Σεπτεμβρίου, σημείωσε τρεις ισοπαλίες και πέντε ήττες στις υπόλοιπες. Πανηγύρισε μία νίκη στις τέσσερις τελευταίες αναμετρήσεις με την Σάντβικεν τον Οκτώβριο 2012 (4-0 εντός).

Έστερσουντ Στατιστικά

*No Goal και Under 2.5 τα 4/5 τελευταία παιχνίδια της.

*Under 2.5 τα τέσσερα τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της.

Σάντβικεν – Έστερσουντ στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ