26η αγωνιστική

*Under 2.5 και τα τρία τελευταία παιχνίδια ανάμεσα στις δύο ομάδες.

*Στον πρώτο γύρο: Χέλσινγκμποργκ – Ούτσικτενς 1-1

ΟΥΤΣΙΚΤΕΝΣ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα 5-2 από την Έστερ, για το πρωτάθλημα. Βρέθηκε πίσω με 3-0 (21′, 24′, 72′) και παρότι μείωσε με τον Πεκάλσκι στο 74′, τέσσερα λεπτά μετά δέχθηκε και τέταρτο τέρμα. Μείωσε εκ νέου στο 80′ με τον Βέστερμαρκ, αλλά στο 88′ δέχθηκε για πέμπτη φορά γκολ.

Διασυρμό γνώρισε στην έδρα της Έστερ η Ούτσικτενς την προηγούμενη βδομάδα, συνεχίζοντας το αρνητικό σερί δίχως νίκη που “τρέχει” στο πρωτάθλημα (0-3-2). Πήρε από νωρίς τον δεύτερο ρόλο στην αναμέτρηση, εκμεταλλεύτηκε σε απόλυτο βαθμό τις μόλις δύο ευκαιρίες on target που δημιούργησε και πλήρωσε ακριβά την κάκιστη αμυντική λειτουργία της.

Πανηγύρισε για τελευταία φορά τη νίκη στο πρωτάθλημα επί της Έρεμπρο (3-2 εντός) στις 27 Αυγούστου. Την προηγούμενη σεζόν αναδείχθηκε ισόπαλη με τη Χέλσινγκμποργκ και στις δύο μεταξύ τους αναμετρήσεις (1-1).

Ούτσικτενς Στατιστικά

*Goal/Goal τα 6/8 τελευταία παιχνίδια της.

*2-3 Goals τα 4/5 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΧΕΛΣΙΝΓΚΜΠΟΡΓΚ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη 4-0 επί της Γκέφλε, για το πρωτάθλημα. Βρήκε δίχτυα με τους Σβάνμπεκ (8′, 50′), Ακουά (29′) και Σίλβερχολτ (51′).

Έπιασε εξαιρετική απόδοση με αντίπαλο την Γκέφλε την οποία φιλοδώρησε με τέσσερα γκολ. Εκ των κορυφαίων για τη Χέλσινγκμποργκ αναδείχθηκε ο Σβάνμπακ σκοράροντας δύο φορές, παράλληλα είχε 24/27 εύστοχες πάσες και 2/2 εύστοχες ντρίπλες. Παρέμεινε αήττητη για τρίτη σερί αγωνιστική (2-1-0), διάστημα στο οποίο κράτησε το μηδέν στα μετόπισθεν.

Στις έξι τελευταίες εκτός έδρας αγωνιστικές η Χέλσινγκμποργκ πανηγύρισε πέντε νίκες, ηττήθηκε μόνο από την Έστερσουντ (1-0) πριν από έναν μήνα. Άλωσε την έδρα της Ούτσικτενς τον Μάιο 2007 (4-0). Συμπλήρωσε κάρτες και θα απουσιάσει ο Λόεπερ.

Χέλσινγκμποργκ Στατιστικά

*No Goal τα επτά τελευταία παιχνίδια της.

*No Goal τα τέσσερα τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της.

Ούτσικτενς – Χέλσινγκμποργκ στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ