*7η αγωνιστική

*2-3 γκολ στα 4/5 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

*Under 2,5 στα τέσσερα τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

Δείτε τα Προγνωστικά Ιταλίας σήμερα (05/10)!

ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε εντός έδρας (3-2) από την Ίντερ. Ο Φρατέζι άνοιξε το σκορ στα 43”, προτού ισοφαρίσει ο Καμπασελέ στο 35′. Το 3-1 υπέρ των φιλοξενούμενων έκανε με ντοπιέτα ο Λαουτάρο Μαρτίνες (45+3′, 47′). Στο 83′ ο Λούκα διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Μία ήττα εντός προγράμματος γνώρισε την προηγούμενη βδομάδα η Ουντινέζε από την πρωταθλήτρια Ίντερ στο “Bluenergy”. Βρέθηκε να κυνηγάει το σκορ 43” μετά το εναρκτήριο λάκτισμα, κατάφερε να ισοφαρίσει στο 35′ και βρέθηκε εκ νέου με την πλάτη στον τοίχο στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου.

Η σεμνή τελετή ολοκληρώθηκε με την έναρξη του δευτέρου, όταν ο Λαουτάρο Μαρτίνες έκανε το 3-1 με όμορφο σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής. Δεύτερη σερί ήττα για τους “τζεμπρέτε” στη Σέριε Α, στο ενδιάμεσο αυτών πανηγύρισαν την πρόκριση στους “16” του Κυπέλλου Ιταλίας επί της Σαλερνιτάνα (3-1 εντός). Με τα καλύτερα λόγια για τον προπονητή Ρούνιαϊτς μίλησε ο σέντερ μπακ Μπιγιόλ.

“Έχουν αλλάξει πολλά πράγματα με την έλευσή του. Υπάρχει μία διαφορετική ενέργεια και νέες ιδέες”, είπε χαρακτηριστικά. Πρέπει να γυρίσουμε στο Φεβρουάριο 2012 για να βρούμε την τελευταία εντός έδρας νίκη της Ουντινέζε επί της Λέτσε (2-1). Διαθέσιμοι οι Τζιανέτι και Καμαρά, ο πρώτος διεκδικεί φανέλα βασικού στην αμυντική τριάδα.

ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Over 2,5 στα 5/6 τελευταία παιχνίδια της.

*GG στα 5/7 τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Novibet (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

ΛΕΤΣΕ

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε εκτός έδρας (3-0) από τη Μίλαν. Σκόραραν οι Μοράτα (38′), Τεό Ερναντέζ (41′) και Πούλισικ (43′). Με δέκα ολοκλήρωσαν οι γηπεδούχοι λόγω αποβολής του Μπαρτεσάγκι (80′).

Δεν κατάφερε να περιορίσει τη δυναμική της Μίλαν δεχόμενη τρία γκολ σε διάστημα πέντε λεπτών, λίγο πριν την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου. Η Λέτσε δημιούργησε κάποιες καλές ευκαιρίες για να πετύχει το γκολ της τιμής, ολοκληρώνοντας με 0.49 xGoals έναντι 1.65 των γηπεδούχων.

Δεύτερη σερί ήττα δίχως να σκοράρει, αποτέλεσμα που έδωσε συνέχεια σε αρνητικό σερί τεσσάρων αναμετρήσεων (0-2-2 / διαφορά γκολ 2-7). Πανηγύρισε τη μοναδική νίκη στη Σέριε Α επί της Κάλιαρι (1-0 εντός) στις 31 Αυγούστου. “Προερχόμαστε από τρεις αναμετρήσεις που δεν χαρήκαμε, παρόλα αυτά η ομάδα δουλεύει σωστά”, υπογράμμισε ο προπονητής Γκότι που κάθισε στον πάγκο της Ουντινέζε στο διάστημα Νοέμβριος 2019 – Δεκέμβριος 2021.

Την ποινή τιμωρίας του εξέτισε ο Γκιλμπέρ και θα επιστρέψει στο δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής των “τζιαλορόσι”. Στην κορυφή της επίθεσης θα βρεθεί το δίδυμο Κρίστοβιτς – Ρέμπιτς, για τη θέση του δεύτερου “μάχεται” ο Ουντέν.

ΛΕΤΣΕ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Under 2,5 στα 4/6 τελευταία παιχνίδια της.

*NG στα 6/7 τελευταία παιχνίδια της.

ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ – ΛΕΤΣΕ στην Novibet
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ