*6η αγωνιστική

*Over 2,5 στα 4/5 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

*GG στα 4/5 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

Δείτε όλα τα ματς στο κουπόνι για στοιχημα σήμερα (05/10)!

ΖΑΝΚΤ ΠΑΟΥΛΙ

Προηγούμενο ματς: Επικράτησε εκτός έδρας (3-0) της Φράιμπουργκ. Σκόραραν οι Σάαντ (12′, 72′) και Αφολαγιάν (45′). Σε πέναλτι αστόχησε για τους γηπεδούχους ο Γκρίφο στο 41′.

Έπαιξε εξαιρετικά τον δεύτερο ρόλο στην έδρα της Φράιμπουργκ, εκμεταλλεύτηκε τη νωθρή αμυντική γραμμή αυτής και είχε ως MVP τον τερματοφύλακα Βασίλι, ο οποίος απόκρουσε πέναλτι του Γκρίφο στο 41′. Θαρραλέα και αποτελεσματική η Ζανκτ Πάουλι, κατάφερε να σπάσει το ρόδι στο φετινό πρωτάθλημα στο “Europa Park” και να φτάσει τους τέσσερις βαθμούς σε πέντε αγωνιστικές.

Θα αντιμετωπίσει για πρώτη φορά τη Μάιντς από τη σεζόν 2010/11: Τότε γνώρισε δύο ήττες (4-2 εντός, 2-1 εκτός) στο πλαίσιο της Μπουντεσλίγκα. Στις δύο συνολικά εντός έδρας αγωνιστικές που έδωσαν οι “πειρατές” ηττήθηκαν από Χάιντενχαϊμ (2-0) και αναδείχθηκαν ισόπαλοι με τη Λειψία (0-0).

“Η Μάιντς γνωρίζει καλά πως είναι να μάχεσαι για την παραμονή, έχει την κατάλληλη εμπειρία. Εκμεταλλεύεται τις δεύτερες μπάλες, περιμένουμε μία ενδιαφέρουσα αναμέτρηση”, είπε ο προπονητής Μπλέσιν.

ΖΑΝΚΤ ΠΑΟΥΛΙ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Over 2,5 στα 2/3 τελευταία παιχνίδια της.

*NG στα 4/5 τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Interwetten (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΜΑΪΝΤΣ

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε εντός έδρας (2-0) από τη Χάιντενχαϊμ. Σκόραραν οι Πίρινγκερ (15′) και Σέπνερ (86′). Με δέκα ολοκλήρωσαν αμφότερες (29′ Χάντσε-Όλσεν / 80′ Ντορς).

Στράβωσε από νωρίς η αναμέτρηση με τη Χάιντενχαϊμ για τη Μάιντς που επέστρεψε στα αρνητικά αποτελέσματα, μετά τη νίκη στην έδρα της Άουγκσμπουργκ (3-2) μία εβδομάδα νωρίτερα. Είδε τους φιλοξενούμενους να μπαίνουν πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο, να δημιουργούν ευκαιρίες και να ανοίγουν το σκορ μόλις στο 15′.

Λίγο πριν τη συμπλήρωση του ημιώρου έμεινε με δέκα ποδοσφαιριστές, μη καταφέρνοντας να απειλήσει ούτε στιγμή στη συνέχεια. Δεύτερη ήττα σε τρεις αγωνιστικές για τη Μάιντς, μετράει μόλις μία νίκη σε συνολικά πέντε (δύο ισοπαλίες).

Παραμένει αήττητη στις έξι τελευταίες εκτός έδρας με απολογισμό δύο νίκες και τέσσερις ισοπαλίες: Στις τρεις τελευταίες πέτυχε τουλάχιστον από τρία γκολ, ενώ στις πέντε τελευταίες σκόραρε ο Μπούρκαρντ. Εξέτισε την ποινή του ο Αμίρι, τη θέση του πήρε ο Χάντσε-Όλσεν.

ΜΑΪΝΤΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*GG στα 5/6 τελευταία παιχνίδια της.

*Over 2,5 στα 3/4 τελευταία παιχνίδια της.

ΖΑΝΚΤ ΠΑΟΥΛΙ – ΜΑΪΝΤΣ στην Interwetten
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ