*6η αγωνιστική

*2/2 under 2,5 στα τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

ΑΛ ΚΑΛΙΖ

Προηγούμενο ματς: H Αλ Καλίζ έχασε 4-1 εκτός έδρας από την Αλ Ιτιχάντ, αν και προηγήθηκε με τον Νάρεϊ μόλις στο πέμπτο λεπτό. Άντεξε ένα ημίχρονο, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο από νωρίς δέχθηκε γκολ, τέσσερα συνολικά, από τους Μπενζεμά (49’), Αουάρ (56’), Μπέργουιν (68’), Αλ Γκαμντί (90’).

Συνεχίζουν να μην εξελίσσονται καλά τα πράγματα για την Αλ Καλίζ του Γιώργου Δώνη, αφού γνώρισε νέα ήττα η ομάδα του, αυτή τη φορά με 4-1 εκτός έδρας από την Αλ Ιτιχάντ. Βέβαια αντιμετώπιζε την δεύτερη καλύτερη, αυτή τη στιγμή, ομάδα της χώρας. Αλλά το πρόβλημα είναι πώς αρχίζουν να μαζεύονται τα αρνητικά αποτελέσματα.

Ενώ λοιπόν ξεκίνησε με νίκη το πρωτάθλημα, δεν έχει κερδίσει ξανά μετά την πρεμιέρα, έχοντας τρεις ήττες και μία ισοπαλία στον συγκεκριμένο θεσμό, χωρίς να σκοράρει.

Είναι στις χαμηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα, ισόβαθμη με άλλες δύο ομάδες, έχοντας όμως τη χειρότερη διαφορά τερμάτων, επομένως είναι εντός ζώνης υποβιβασμού.

ΑΛ Καλίζ Στατιστικά

*4/6 N/G στα τελευταία παιχνίδια της.

*4/6 under 2,5 στα τελευταία παιχνίδια της, αλλά δύο σερί over 2,5 στα πιο πρόσφατα.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΑΛ ΚΟΛΟΥΝΤ

Προηγούμενο ματς: Η Αλ Κολούντ έχασε 2-4 εντός έδρας από την Αλ Χιλάλ, μειώνοντας απλά στο τελικό σκορ με δύο γκολ των Αλ Χαμάμι (70’), Τροστ – Ενγκόγκ (87’ πεν.). Νωρίτερα είχε δεχθεί τέσσερα γκολ, από τους Κουλιμπαλί (38’), Μάλκολμ (43’), Αλ Μπουλαϊχι (45’), Ρενάν Λόντι (48’).

Η νεοφώτιστη Αλ Κολούντ έχασε με 2-4 εντός έδρας από την πρωταθλήτρια και ανίκητη, Αλ Χιλάλ, μία ήττα που θα γνωρίσει η συντριπτική πλειοψηφία των ομάδων του πρωταθλήματος.

Έχει ξεκινήσει μέτρια το πρωτάθλημα, όπως ακριβώς και η σημερινή της αντίπαλος, με την οποία έχουν τα ίδια αποτελέσματα αυτές τις πέντε πρώτες αγωνιστικές. Ακόμη και τη μοναδική τους νίκη, αμφότερες την έχουν πετύχει εκτός έδρας.

Γι’ αυτό και είναι ισόβαθμες, με την ίδια να έχει καλύτερη διαφορά τερμάτων και να είναι εκτός ζώνης υποβιβασμού.

Αλ Κολούντ Στατιστικά

*4/6 over 2,5 στα τελευταία παιχνίδια της.

*4/6 G/G στα τελευταία παιχνίδια της.

Αλ Καλίζ – Αλ Κολούντ στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ