8η αγωνιστική

*Goal/Goal τα 5/7 τελευταία παιχνίδια ανάμεσα στις δυο ομάδες.

*Under 2.5 τα 3/4 τελευταία παιχνίδια ανάμεσα στις δυο ομάδες.

Δείτε τα Προγνωστικά Γαλλίας σήμερα (04/10)!

ΠΑΡΙ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας νίκη 1-3 επί του Ερυθρού Αστέρα, για το πρωτάθλημα. Προηγήθηκε με τον Καμαρά στο 20′ και παρότι δέχθηκε την ισοφάριση στο 32ο λεπτό, στην πορεία σκόραρε ακόμη δυο φορές με τον Κρασό (πεν. 45’+1, 57′).

Καλή εμφάνιση και δεύτερη σερί νίκη για την Παρί. Προηγήθηκε σχετικά νωρίς, ενώ δεν πτοήθηκε από το γεγονός ότι ισοφαρίστηκε λίγα λεπτά αργότερα, παίρνοντας ξανά κεφάλι στο σκορ από την άσπρη βούλα στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου. Στην επανάληψη βρήκε χώρους και «σφράγισε» το τρίποντο με ένα ακόμη γκολ ελάχιστα λεπτά πριν τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα.

Ρυθμό φαίνεται να βρίσκει, καθώς προέρχεται από συνεχόμενες νίκες κόντρα σε Γκινγκάμπ (2-0) και Ερυθρό Αστέρα (1-3). Συνεχίζει να βρίσκει δίχτυα με συνέπεια, τόσο εντός, όσο και εκτός έδρας, όμως βγάζει συχνά αστάθειες στα μετόπισθεν, με αποτέλεσμα να της έχουν στερήσει σημαντικούς βαθμούς μέχρι στιγμής. Παραμένει στην κορυφή του πρωταθλήματος παρ’ όλα αυτά, τόσο από τη 2η Γκρενόμπλ, όσο και από την 5η Νταντέρκ, καθώς υπάρχει τετραπλή ισοβαθμία στις θέσεις 2-5.

Παρί Στατιστικά

*Goal/Goal και Over 2.5 τα 3/4 τελευταία παιχνίδια της.

*Goal/Goal και Over 2.5 τα 6/7 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στo Pamestoixima.gr (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΛΑΒΑΛ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη 3-1 επί της Πο, για το πρωτάθλημα. Πήρε προβάδισμα δυο τερμάτων με τους Ρογιέ (29′) και Τσοκουντέ (πεν. 41′), ενώ παρότι δέχθηκε τη μείωση στο 76′, τέσσερα λεπτά μετά σκόραρε και πάλι με τον Σελουκί.

Η αποτελεσματικότητα έκανε τη διαφορά για τη Λαβάλ, πανηγυρίζοντας μία ακόμα νίκη. Εκμεταλλεύτηκε πλήρως τις ευκαιρίες που δημιούργησε, παίρνοντας σημαντικό προβάδισμα στο πρώτο ημίχρονο. Στην επανάληψη αν και μείωσαν οι φιλοξενούμενοι, στα τελευταία λεπτά πέτυχε το γκολ που της χάρισε με σιγουριά το τρίποντο.

Σε εξαιρετική κατάσταση βρίσκεται αυτή την περίοδο, παραμένει αήττητη εδώ και πέντε αγωνιστικές, με τις τρεις τελευταίες να είναι συνεχόμενες νίκες (3-2-0). Σκοράρει με συνέπεια, τόσο εντός, όσο και εκτός έδρας, ενώ δεν δείχνει να πτοείται από το γεγονός ότι δέχεται εξίσου εύκολα γκολ. Δύο νίκες και μία ισοπαλία σε τέσσερις αγώνες είναι ο απολογισμός της μακριά από το γήπεδό της, έχοντας σκοράρει σε όλους.

Λαβάλ Στατιστικά

*Over 2.5 τα τρία τελευταία παιχνίδια της.

*Over 2.5 τα 3/4 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της.

Παρί – Λαβάλ στο Pamestoixima.gr
pamestoixima 300x300
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ