*6η αγωνιστική

*Η Νταμάκ δεν έχει κερδίσει στα 11 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια, με οκτώ ήττες και τρεις ισοπαλίες.

ΝΤΑΜΑΚ

Προηγούμενο ματς: Η Νταμάκ έχασε 1-0 εκτός έδρας από την Αλ Ορούμπα, με ένα γκολ του Τέγιο στο 45ο λεπτό.

Η Νταμάκ έχασε και από τη νεοφώτιστη Αλ Ορούμπα με 1-0 εκτός έδρας, γνωρίζοντας τρίτη συνεχόμενη ήττα, δεύτερη σερί χωρίς να δεχθεί κάποιο γκολ.

Αλλά ήταν και η πέμπτη συνολικά στο πρωτάθλημα, εκεί που έχει μόλις μία νίκη, την οποία πέτυχε στο γήπεδό της. Βέβαια δεν έχει αρχίσει καθόλου καλά τη σεζόν, ειδικά σε σχέση με την περσινή αγωνιστική περίοδο.

Είναι εντός ζώνης υποβιβασμού, στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, σε απόσταση βολής από τις θέσεις παραμονής.

Νταμάκ Στατιστικά

*3/5 over 2,5 στα τελευταία παιχνίδια της.

*Δύο σερί G/G στα τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΑΛ ΣΑΜΠΑΜΠ

Προηγούμενο ματς: Η Αλ Σαμπάμπ κέρδισε 2-1 εντός έδρας την Αλ Ραέντ, παρόλο που βρέθηκε να χάνει από τέρμα του Σαγιούντ στο 14’. Ισοφάρισε σχετικά νωρίς, με τον Χοέντ στο 27’, απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα στο 53ο λεπτό, παίρνοντας τη νίκη με τέρμα του Γκουάνκα στο 65ο λεπτό.

Η Αλ Σαμπάμπ επικράτησε 2-1 εντός έδρας την Αλ Ραέντ, συνεχίζοντας την πάρα πολύ καλή της πορεία, μετά την ήττα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, η οποία είχε έρθει στο γήπεδό της.

Συγκεκριμένα αυτή ήταν η πέμπτη της συνεχόμενη νίκη στη σεζόν, έχοντας 3/3 νίκες μακριά από την έδρα της. Η αλήθεια είναι πώς το πρόγραμμα της ήταν ευνοϊκό, αλλά το έχει εκμεταλλευτεί στο έπακρο!

Βρίσκεται ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα, στην τρίτη θέση του, στο -3 από την κορυφή, εκεί που βρίσκονται δύο ομάδες, η μία με αγώνα περισσότερο.

Έχει δεχθεί μόλις δύο γκολ στην κατηγορία, δείχνοντας να ποντάρει πολλά στην άμυνα της.

Αλ Σαμπάμπ Στατιστικά

*Δύο σερί over 2,5 στα τελευταία παιχνίδια της.

*Δύο συνεχόμενα G/G στα τελευταία παιχνίδια της.

Νταμάκ – Αλ Σαμπάμπ στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ