*8η αγωνιστική

*Κεκλεισμένων των θυρών αναμέτρηση, λόγω των επεισοδίων που έλαβαν χώρα στη Γένοβα μετά το “Derby della Lanterna” ανάμεσα σε Τζένοα και Σαμπντόρια.

*Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν για τελευταία φορά στο Κύπελλο Ιταλίας: Στις 19 Αυγούστου 2012 η Γιούβε Στάμπια επικράτησε εντός έδρας στη διαδικασία των πέναλτι της Σαμπντόρια (1-1 κ.δ. και παρ.).

ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ

Προηγούμενο ματς: Επικράτησε εκτός έδρας (3-1) της Μόντενα. Οι φιλοξενούμενοι σκόραραν με Ιωάννου (57′), Τουτίνο (76′) και Κόντα (79′), το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Μπεγιουκού (83′).

Αξιοποιώντας σε απόλυτο βαθμό τις κόντρες που έβγαλε στην αναμέτρηση, η Σαμπντόρια άλωσε την έδρα της Μόντενα κι εκμεταλλεύτηκε το μομέντουμ απ’ την πρόκριση επί της συμπολίτισσας Τζένοα στους “16” του Κυπέλλου Ιταλίας. Παράλληλα έκανε για πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα back-to-back νίκες, φτάνοντας τους οχτώ βαθμούς βρίσκεται στο +1 από την επικίνδυνη ζώνη.

Δείχνουν να βρίσκουν τα πατήματά τους οι “μπλουτσερκιάτι” μετά την έλευση του Αντρέα Σοτίλ, κάτι που ανέφερε και ο ίδιος στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε. “Βρισκόμαστε στο σωστό δρόμο, χρειαζόμαστε μία… υγιή ανηθικότητα”, είπε χαρακτηριστικά. Στην αποστολή που επέλεξε βρίσκονται οι Γκιντότι και Μπορίνι

ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*GG στα 4/6 τελευταία παιχνίδια της.

*Under 2,5 στα 4/7 τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΓΙΟΥΒΕ ΣΤΑΜΠΙΑ

Προηγούμενο ματς: Επικράτησε εντός έδρας (2-0) της Πίζα. Σκόραραν οι Βαρνιέ (12′) και Αρτίστικο (83′). Με δέκα ολοκλήρωσαν οι φιλοξενούμενοι (90+2′ Βινιάτο).

Σαρωτική εμφανίστηκε η Γιούβε Στάμπια μπροστά στο κοινό της καταφέρνοντας να πετάξει νοκ άουτ την πρωτοπόρο Πίζα. Περιόρισε σε δεύτερο ρόλο τους φιλοξενούμενους στο πρώτο ημίχρονο, δημιούργησε συνολικά επτά ευκαιρίες σε αυτό, είχε δοκάρι και γκολ, ενώ παράλληλα δεν δέχτηκε ούτε μία στα καρέ της. Απάντησε στην πίεση που δέχτηκε στο δεύτερο με γκολ του Αρτίστικο λίγο μετά τη συμπλήρωση των 80′.

Νίκη μετά από τρεις αγωνιστικές (0-1-2) για το συγκρότημα του Παλιούκα που στάθηκε στο γεγονός ότι η αποψινή αναμέτρηση θα διεξαχθεί σε άδειες κερκίδες. “Είναι κάτι που τιμωρεί τόσο τη Σαμπντόρια, όσο εμάς”, ανέφερε. Σε σχέση με την προηγούμενη βδομάδα δεν υπολογίζεται ο Ντι Μάρκο.

ΓΙΟΥΒΕ ΣΤΑΜΠΙΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Over 2,5 στα 2/3 τελευταία παιχνίδια της.

*NG στα 5/6 τελευταία παιχνίδια της.

ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ – ΓΙΟΥΒΕ ΣΤΑΜΠΙΑ στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ