*8η αγωνιστική

*Η Τρουά σκόραρε στα 4/5 συνολικά παιχνίδια με αντίπαλο τη Ντανκέρκ.

*Goal/Goal και Over 2.5 τα 3/5 συνολικά παιχνίδια ανάμεσα στις δυο ομάδες.

Δείτε τα Προγνωστικά Γαλλίας σήμερα (04/10)!

ΝΤΑΝΚΕΡΚ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ισοπαλία 1-1 με τη Μαρτίγκ, για το πρωτάθλημα. Βρέθηκε πίσω στο ένατο λεπτό, για να αποκτήσει αριθμητικό πλεονέκτημα στο 52′ και να ισοφαρίσει με τον Σκίτα στο 70′.

Αδίκησε τον εαυτό της στο εκτός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο την Μαρτίνγκ, καθώς το τελικό 1-1 δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα. Είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και κατάφερε να κλείσει την αντίπαλο στα καρέ της ειδικά προς το φινάλε, όπου είχε και αριθμητικό πλεονέκτημα. Παρόλα αυτά, αρκέστηκε στην ισοφάριση και όχι σε κάτι περισσότερο.

Σε κάθε περίπτωση, παραμένει αήττητη στα τελευταία πέντε παιχνίδια της και δείχνει να έχει αφήσει πίσω της το κακό της ξεκίνημα στην σεζόν (4-1-0). «Δεν μας αφήνει πλήρως ικανοποιημένους το αποτέλεσμα στην Μασσαλία, παρόλα αυτά θα προσπαθήσουμε να γίνουμε πιο αποτελεσματικοί στα παιχνίδια που έρχονται. Είναι σημαντικό να είμαστε πιο ουσιαστικοί στις προσπάθειές μας», τόνισε ο τεχνικός Κάστρο.

Στα αγωνιστικά, παραμένει τραυματίας ο αμυντικός Σενεβίλ, ενώ από τεστ ετοιμότητας θα περάσει ο εξτρέμ Ριβέρα. Αμφίβολοι δίνονται οι Κοντό και Κουρτέ, που έλειψαν σε προηγούμενα.

Ντανκέρκ Στατιστικά

*Goal/Goal τα τρία τελευταία παιχνίδια της.

*Goal/Goal και Over 2.5 τα 4/6 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στo Pamestoixima.gr (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΤΡΟΥΑ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη 2-1 επί της Μετς, για το πρωτάθλημα. Προηγήθηκε με τον Μπα στο 42′ και παρότι δέχθηκε την ισοφάριση στο 78′, δυο λεπτά μετά σκόραρε και πάλι με το πέναλτι του Ριπάρ.

Έβαλε τέλος στον αγωνιστικό κατήφορο και κέρδισε με 2-1 την Μετς στην έδρα της, πανηγυρίζοντας έτσι την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα. Άφησε την κατοχή στην αντίπαλό της και προτίμησε να εστιάσει σε αντεπιθέσεις και στημένες φάσεις. Δικαιώθηκε, έστω και αν η εικόνα της ήταν και πάλι προβληματική σε πολλά σημεία του αγώνα. Σε κάθε περίπτωση, κρατάει το αποτέλεσμα και το γεγονός πως σκόραρε μόλις για δεύτερη φορά φέτος!

Ξέρει πως πρέπει να ανεβάσει την απόδοσή της, προκειμένου να καταφέρει να ανέβει και βαθμολογικά. Το αποτέλεσμα της περασμένης εβδομάδας βασίστηκε ως ένα σημείο στην τύχη και οι άνθρωποι της ομάδας ξέρουν πως η τελευταία δεν θα είναι πάντα με το μέρος τους.«Είναι μια νίκη ψυχολογίας. Θεωρώ ότι πήραμε το έναυσμα που έπρεπε για την συνέχεια», τόνισε ο τεχνικός Ντυμόν, ο οποίος βρέθηκε πολύ κοντά σε πρόωρη απομάκρυνση.

Παραμένουν στα πιτς οι αμυντικοί Μέντες και Ταράτ, ο καλός επιθετικός Ντε Πρεβίλ, ενώ αμφίβολος δίνεται ο βασικός μέσος Εμσανγκαμά.  Θα εκτίσει την επόμενη αγωνιστική την ποινή του ο Ντιόπ και για σήμερα υπολογίζεται κανονικά.

Τρουά Στατιστικά

*No Goal τα 3/4 τελευταία παιχνίδια της.

*No Goal τα 3/4 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της.

Ντανκέρκ – Τρουά στο Pamestoixima.gr
pamestoixima 300x300
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ