8η αγωνιστική

*Goal/Goal τα τρία τελευταία παιχνίδια ανάμεσα στις δυο ομάδες.

Δείτε τα Προγνωστικά Γαλλίας σήμερα (04/10)!

ΡΟΝΤΕ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα 2-1 από την Αμιάν, για το πρωτάθλημα. Προηγήθηκε με τον Εκαντά στο 30′, για να δεχθεί την ανατροπή με δυο πέναλτι (71′, 83′). Έμεινε με δέκα παίκτες στις καθυστερήσεις, καθώς αποβλήθηκε ο Ενγκουγιαμσά.

Μέτρια εμφάνιση και ήττα για τη Ροντέ. Αν και πήρε κεφάλι στο σκορ στο ημίωρο της αναμέτρησης, στη συνέχεια δέχθηκε έντονη πίεση, στην οποία υπέκυψε αρκετά εύκολα, δεχόμενη την ανατροπή στην επανάληψη.

Δεν βρίσκεται σε καθόλου καλή κατάσταση, μετράει μόλις μία νίκη από την αρχή της σεζόν (1-0-6) και βρίσκεται φυσικά στη τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα. Πολλά τα προβλήματά της στα μετόπισθεν, δείχνει να μην μπορεί να βρει λύσεις, με αποτέλεσμα να δέχεται συνεχώς γκολ. Από την άλλη σκόραρε με συνέπεια στα τέσσερα πρόσφατα παιχνίδια της, παρ’ όλα αυτά μόνο σε ένα της ήταν αρκετό ώστε να αποσπάσει το πρώτο της θετικό αποτέλεσμα στη φετινή σεζόν.

Ροντέ Στατιστικά

*Over 2.5 τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της.

*Goal/Goal και Over 2.5 τα τέσσερα τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στo Pamestoixima.gr (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΓΚΡΕΝΟΜΠΛ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη 3-0 επί της Κλερμόν, για το πρωτάθλημα. Βρήκε δίχτυα με τους Ριγκό (45’+1), Μπενέτ (62′) και Μεϊσά Μπα (84′).

Αποτελεσματική εμφάνιση και άνετη επικράτηση για τη Γκρενόμπλ. Είχε τον πρώτο λόγο των ευκαιριών, απείλησε με αρκετές από αυτές την αντίπαλη εστία και κατάφερε να σκοράρει τόσο στο πρώτο, όσο και στο δεύτερο ημίχρονο. Αμυντικά δεν κινδύνευσε ιδιαίτερα, διατηρώντας την εστία της ανέπαφη.

Φαίνεται να άφησε ήδη πίσω την ήττα κόντρα στην Αζαξιό (2-0), δείχνοντας μια καλύτερη εικόνα στο ματς απέναντι στην Κλερμόν (3-0). Είναι σε γενικές γραμμές σε καλή κατάσταση, είναι μια από τις πιο παραγωγικές ομάδες σε ότι αφορά τα γκολ, όμως έχει την τάση να δέχεται γκολ στα περισσότερα παιχνίδια της. Βρίσκεται παρ’ όλα αυτά στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα, σε τετραπλή ισοβαθμία ως την 5η θέση και στο -2 από την πρωτοπόρο Παρί.

Γκρενόμπλ Στατιστικά

*Over 2.5 τα 3/4 τελευταία παιχνίδια της.

*2-3 Goals τα 4/5 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της.

Ροντέ – Γκρενόμπλ στο Pamestoixima.gr
pamestoixima 300x300
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ