6η αγωνιστική

*Με νέο τεχνικό η Καρμιώτισσα, καθώς ήρθε σε συμφωνία με τον Ιταλό Μάουρο Καμορανέζι.

*Αήττητος ο Απόλλων Λεμεσού στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια με αντίπαλο την Καρμιώτισσα, έχοντας κατά σειρά από δυο νίκες και ισοπαλίες.

*No Goal και Under 2.5 τα 3/4 τελευταία παιχνίδια μεταξύ των δυο ομάδων.

ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ισοπαλία 1-1 με την Ομόνοια Αραδίππου, για το πρωτάθλημα. Προηγήθηκε με τον Γιούση στο 14ο λεπτό, για να δεχθεί την ισοφάριση στο 48′. Έμεινε με δέκα παίκτες στο 69′, όταν και αποβλήθηκε ο Γιούσης.

Μεταβατικό το σαββατιάτικο παιχνίδι για την Καρμιώτισσα, με υπηρεσιακό προπονητή παρατάχθηκε απέναντι στην Ομόνοια Αραδίππου και το αποτέλεσμα που πήρε είχε θετικό πρόσημο, λαμβάνοντας υπόψη και το γεγονός ότι αγωνίστηκε με παίκτη λιγότερο στο τελευταίο 20λεπτο.

Σε παθητικό ρόλο σε σημαντικό κομμάτι του αγώνα (44% κατοχή), χρειάστηκε 5 επεμβάσεις από τον κίπερ Επασί για να πάρει τον πόντο (1.76 – 0.62 xGoals).

Συμπλήρωσε έτσι τρία παιχνίδια μακριά από τις νίκες (0-2-1), ενώ τη μοναδική νίκη της σεζόν την πέτυχε εκτός έδρας.

Ντεμπούτο για τον Μάουρο Καμορανέζι το σημερινό παιχνίδι, ο 44χρονος Ιταλο-Αργεντινός με μεγάλη καριέρα ως ποδοσφαιριστής της Γιουβέντους, βρισκόταν στον πάγκο της μαλτέζικης Φλοριάνα την περασμένη, παρθενική τους ως κόουτς, σεζόν. Με άδειο απουσιολόγιο.

Καρμιώτισσα Στατιστικά

*2-3 Goals τα τρία τελευταία παιχνίδια.

*Over 2.5 τα 6/7 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια.

Παίξε Νόμιμα στην Interwetten (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη 3-1 επί της Ένωσης Παραλιμνίου, για το πρωτάθλημα. Προηγήθηκε με αυτογκόλ του Χριστοφή στο 58′ και παρότι δέχθηκε την ισοφάριση στο 76ο λεπτό, σκόραρε ακόμη δυο φορές με τους Ντορεγαράι (πεν. 90’+7) και Βάισμπεκ (90’+10).

Σε καλή κατάσταση ο Απόλλων, την Κυριακή έκανε δεύτερη κολλητή νίκη μέσα σε τέσσερις ημέρες κι έφτασε τους 7 βαθμούς στα τρία τελευταία πρωταθληματικά παιχνίδια.

Φλύαρη η κατοχή του (65%) στο πρώτο ημίχρονο απέναντι στο Παραλίμνι, δεν κατάφερε να δημιουργήσει, αλλά δικαίως πήρε προβάδισμα μετά την ανάπαυλα.

Μεγάλο το λάθος του Βούρου στην ισοφάριση των φιλοξενούμενων, όμως η επιμονή των τελευταίων λεπτών καρποφόρησε δύο φορές.

“Είμαστε φιλόδοξοι, αλλά πρέπει να βλέπουμε τα παιχνίδια ξεχωριστά, πρόκειται για έναν μαραθώνιο.” δήλωσε ο κόουτς Γκούλα.

Με 4 ονόματα στο απουσιολόγιο πηγαίνει στο σημερινό παιχνίδι ο Σλοβάκος τεχνικός, τραυματίες είναι οι Άδωνη (στόπερ), Κυριάκου (μέσος), Ντιόν (εξτρέμ) και Μάρκες (φορ), ο τελευταίος έχει σκοράρει δις στην σεζόν.

Απόλλων Λεμεσού Στατιστικά

*Over 2.5 τα 6/7 τελευταία παιχνίδια.

*Over 2.5 τα 4/5 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια.

Καρμιώτισσα – Απόλλων Λεμεσού στην Interwetten
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ