*12η αγωνιστική

*6/7 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια έληξαν με Under 2,5

*3/4 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια έληξαν με N/G

*Απόλυτα ισορροπημένη η πρόσφατη μεταξύ τους προϊστορία (2-2-2).

ΑΡΑΝΤ

Προηγούμενο ματς: Τεράστια εκτός έδρας νίκη με 1-3 επί της Κλουζ την προηγούμενη αγωνιστική. Προηγήθηκε στο 12′, ισοφαρίστηκε στις αρχές της επανάληψης (48′), αλλά κόντρα στην ροή του αγώνα βρήκε δεύτερο γκολ (64′). Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 78′, όταν σφράγισε την νίκη με τρίτο τέρμα.

Σημείωσε την μεγάλη έκπληξη της περασμένης αγωνιστικής, καθώς κατάφερε να κερδίσει την Κλουζ εκτός έδρας και να πάρει μια πολύ σημαντική εν όψει της συνέχειας. Έπαιξε έξυπνα, άφησε την κατοχή στην αντίπαλο και εκείνη αρκέστηκε στις αντεπιθέσεις της. Aυτή ήταν η πρώτη της νίκη μετά από έξι συνεχόμενα ανεπιτυχή αποτελέσματα, ενώ φαίνεται πως η περιπέτεια υγείας τους κόουτς Ρέντνιτς, έχει συσπειρώσει την ομάδα. Παραμένουν τραυματίες οι Τσούκα και Ίλιεφ.

Άραντ Στατιστικά

*8/9 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με Under 2,5

*3/5 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με goal/goal

Παίξε Νόμιμα στo Pamestoixima.gr (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΠΕΤΡΟΛΟΥΛ 52 ΠΛΟΪΕΣΤΙ

Προηγούμενο ματς: Επιβλητική νίκη με 4-1 επί της Χέρμανσταντ εντός έδρας, την προηγούμενη αγωνιστική. Πέτυχε τρία γκολ στο πρώτο ημίχρονο με τα οποία σφράγισε και την νίκη (6′, 11′, 26′), δέχτηκε την μείωση στο 48′, αλλά δεν πτοήθηκε και βρήκε ακόμη ένα τέρμα λίγο αργότερα (63′).

Επιβεβαιώνει την εξαιρετική κατάσταση στην οποία βρίσκεται από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος και συνεχίζει να εκπλήσσει τους πάντες με την πορεία της ως τώρα. Στο ματς με την Χέρμανσταντ, συνδύασε για πρώτη φορά την ουσία με το θέαμα και κατάφερε να βγάλει τέσσερα γκολ και κάποιες ακόμη κλασσικές ευκαιρίες. Ο αθλητικός Τύπος έγραψε ότι οι Τούρκοι επενδυτές αποχώρησαν από τον σύλλογο, καθώς δεν γνώριζαν για τα χρέη που υπάρχουν από προηγούμενες διοικήσεις. Αυτό ίσως φέρει ορισμένες ανακατατάξεις και στο αγωνιστικό. Τραυματίες οι Ραντουτσάν, Μπαϊάνο και Τίτσου.

Πετρολούλ 52 Πλοϊέστι Στατιστικά

*5/6 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με Under 2,5

*4/5 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με goal/goal

ΑΡΑΝΤ – ΠΕΤΡΟΛΟΥΛ 52 ΠΛΟΪΕΣΤΙ στο Pamestoixima.gr
pamestoixima 300x300
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ