* 11η αγωνιστική

*Αήττητη η Άαλμποργκ στα πέντε τελευταία παιχνίδια με αντίπαλο τη Βέιλε, έχοντας τρεις νίκες και δυο ισοπαλίες.

*Under 2.5 τα 4/5 τελευταία παιχνίδια ανάμεσα στις δυο ομάδες.

*Οι τερματοφύλακες των δύο ομάδων έχουν τις περισσότερες επεμβάσεις στο πρωτάθλημα ως τώρα! 41 ο γκολκίπερ των γηπεδούχων και 34 αυτός των φιλοξενούμενων!

ΒΕΪΛΕ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα 1-2 από την Κοπεγχάγη, για το πρωτάθλημα. Προηγήθηκε με τον Κίρκεγκααρντ στο 46ο λεπτό, για να δεχθεί στην πορεία την ανατροπή (πεν. 62′, 85′).

Νέα ήττα για την Βέιλε, αυτή τη φορά με 1-2 εντός έδρας από την Κοπεγχάγη, παρόλο που σκόραρε πρώτη στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Μετά λοιπόν από 11 αγωνιστικές, έχει χάσει όλα τα ισάριθμα παιχνίδια της και είναι ουραγός, με τη χειρότερη άμυνα και επίθεση της κατηγορίας.

Μόνο μία ομάδα στο παρελθόν είχε ολοκληρώσει τον πρώτο γύρο με χαμένα όλα τα παιχνίδια της και αν δεν πάρει τουλάχιστον μία ισοπαλία, θα κάνει αρνητικό ρεκόρ.

Εχει παίξει και έναν αγώνα κυπέλλου, στον οποίο επίσης δεν κέρδισε, έφερε ισοπαλία, πριν χάσει στην διαδικασία των πέναλτι!

Βέιλε Στατιστικά

*Over 2.5 τα τρία τελευταία παιχνίδια της.

*Over 2.5 τα τρία τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΑΑΛΜΠΟΡΓΚ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη 3-0 επί της Σοντερίσκε, για το πρωτάθλημα. Χατ τρικ σημείωσε ο Ματίας Γιόργκενσεν (48′, 61′, 77′).

Η Άαλμποργκ πέρασε νικηφόρα και το εμπόδιο της Σοντερίσκε, άλλωστε στην έδρα της έπαιζε, επικρατώντας με το 3-0 και με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Γιόργκενσεν που σκόραρε και τα τρία γκολ της ομάδας του.

Αυτή ήταν η τέταρτη νίκη της στους πέντε τελευταίους αγώνες της, ενώ αξίζει να σημειωθεί πώς σε 12 παιχνίδια ως τώρα, δεν έχει καμία ισοπαλία!

Από αυτούς τους αγώνες, οι εφτά έχουν διεξαχθεί μακριά από την έδρα της, έχοντας χάσει τους τέσσερις, όλους χωρίς να καταφέρει να σκοράρει.

Είναι στην 9η θέση, στο -3 από την έκτη, αλλά στο +12 από τη σημερινή της αντίπαλο.

Άαλμποργκ Στατιστικά

*Over 2.5 τα 4/5 τελευταία παιχνίδια της.

*No Goal τα 3/4 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της.

Βέιλε – Άαλμποργκ στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ