*3η αγωνιστική

*Βόρειος όμιλος.

*3/4 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια έληξαν με goal/goal και Over 3,5

*Μόλις μία νίκη έχει ο ΠΑΟΚ Β απέναντι στον Μακεδονικό (1-1-2).

ΠΑΟΚ Β

Προηγούμενο ματς: Πήρε το 1-1 απέναντι στην Νίκη Βόλου εκτός έδρας την περασμένη αγωνιστική. Βρέθηκε πίσω στο σκορ από το 13′, αλλά κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσα με πέναλι του Κανίς στο 66′.

Ικανοποίηση υπάρχει για το αποτέλεσμα στο Πανθεσσαλικό, όχι όμως και για την εμφάνιση του ΠΑΟΚ Β απέναντι στην Νίκη Βόλου. Μέτρια η εικόνα του, βρέθηκε δίκαια να κυνηγάει στο πρώτο μέρος και δημιουργικά αντιμετώπισε πολλά προβλήματα. Κατάφερε ωστόσο να πάρει την ισοπαλία χάρη σε ένα εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Κανίς. Παραμένει αήττητος μετά τις δύο πρώτες αγωνιστικές (0-2-0), θα ψάξει την πρώτη του νίκη απέναντι στον Μακεδονικό.

Η ομάδα του φέτος είναι αλλαγμένη σε σχέση με τις δύο προηγούμενες σεζόν, αφού πολλοί παίκτες έκαναν το επόμενη βήμα στην καριέρα τους. Οι νεαροί που ανέβηκαν στον ΠΑΟΚ Β από τα τμήματα υποδομών, είναι φανερό ότι χρειάζονται χρόνο. Εκτός αποστολής έμειναν οι Γκιτέρσος και Σπυράκος, ενώ τραυματίες παραμένουν οι Καστίδης και Κιτσάκης.

ΠΑΟΚ Β Στατιστικά

*3/4 τελευταία παιχνίδια του έληξαν με goal/goal

*3/4 τελευταία παιχνίδια του έληξαν με Under 2,5

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ

Προηγούμενο ματς: Επικράτησε με 1-0 του Καμπανιακού εντός έδρας την προηγούμενη αγωνιστική. Το γκολ της νίκης σημείωσε ο Παναγιωτούδης στο 15′.

Την παρθενική του νίκη στην σεζόν πανηγύρισε επάξια ο Μακεδονικός, αφού κέρδισε στα σημεία τον Καμπανιακό με 1-0. Δεν άλλαξε νοοτροπία σε σχέση με το παιχνίδι της πρεμιέρας και έδωσε μεγάλη βάση στην αμυντική του λειτουργία. Δικαιώθηκε για την επιλογή του αυτή ο κόουτς Μαλεζάς, ο οποίος κατάφερε να βελτιώσει αμυντικά την ομάδα του σε σχέση με το φινάλε της προηγούμενης σεζόν. Είναι ενδεικτικό πως έχει κρατήσει το μηδέν και στα δύο παιχνίδια που έχει δώσει ως τώρα για το πρωτάθλημα.

Με ανάλογη προσέγγιση αναμένεται και σήμερα απέναντι στον ΠΑΟΚ Β, έχοντας μαζί του και την μεταξύ τους παράδοση. Ο Μαλεζάς δεν θα έχει στην διάθεση του τον τραυματία Γιακουμάκη, ενώ από την άλλη επιστρέφει ο Τοπαλίδης. Για πρώτη φορά συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή οι Ζανέλα και Μιγκέλ Ταβάρες.

Μακεδονικός Στατιστικά

*4/5 τελευταία παιχνίδια του έληξαν με N/G και Under 2,5

*3/4 τελευταία παιχνίδια του έληξαν με Χ στο πρώτο ημίχρονο

ΠΑΟΚ Β – ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ