Stoiximan Super League: Προγνωστικά μέσω OPTA για ΠΑΟ – ΟΣΦΠ και υπόλοιπα ματς

Ανανεώθηκε:
οπτα-προγνωστικα-σουπερ-λιγκ-παο
Photo Credits: Intime Sports

Η ελληνική ποδοσφαιρική σκηνή και η Stoixman Super League βιώνουν μια νέα εποχή ανάλυσης. Η OPTA κερδίζει ολοένα και περισσότερο έδαφος στις προτιμήσεις των Ελλήνων φιλάθλων.

Τα OPTA Stats αποκαλύπτουν κρυφές πτυχές των ομάδων, οδηγώντας σε προγνωστικά Stoiximan Super League για τα ματς! Σε αυτό το άρθρο, θα αναφερθούν OPTA Facts τα οποία αφορούν τους αγώνες της 7ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ Stoiximan.

Ας δούμε λοιπόν τα πιο ενδιαφέροντα σημεία!

SUPER ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ 🎁 από τη Stoiximan!
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Stoiximan Super League x OPTA | Στατιστικά 7ης αγωνιστικής

Παρακάτω θα δείτε OPTA stats και πιθανά προγνωστικά που προκύπτουν από αυτά σε κάθε αγώνα της αγωνιστικής.

Παναιτωλικός – ΑΕΚ

📊 Ο Παναιτωλικός αγνοεί τη νίκη στα πέντε τελευταία εντός έδρας παιχνίδια του στη Super League κόντρα στην ΑΕΚ (D1 L4), αν και έχει φέρει ισοπαλία στην πιο πρόσφατη αναμέτρησή τους (2-2, Δεκέμβριος 2023).

Η ΑΕΚ έχει κερδίσει τα εννέα από τα τελευταία 11 παιχνίδια της στη Super League κόντρα στον Παναιτωλικό (D1 L1). Έχει δεχθεί μόλις τρία γκολ σε αυτές τις νίκες, ενώ δέχθηκε δύο γκολ και στα δύο παιχνίδια στα οποία έχασε βαθμούς (1-2, Ιανουάριος 2022 & 2-2, Δεκέμβριος 2023).

Η ΑΕΚ έχει συγκεντρώσει 14 βαθμούς (W4 D2) και έχει κρατήσει πέντε clean sheets σε έξι αγώνες της Super League την περίοδο 2024/25 σεζόν.

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Ματίας Αλμέιδα, είναι αήττητος απέναντι στον Παναιτωλικό (W3 D1) στην καριέρα του στη Super League και έχει αντιμετωπίσει πιο συχνά μόνο τον ΠΑΣ Λαμία (W6 D1) και τον Άρη (W7 D1) χωρίς ποτέ να έχει ηττηθεί.

➡️ Σε απόδοση 1.98 να κερδίσει η ΑΕΚ και να μη σκοράρουν και οι δύο ομάδες!


Ατρόμητος – Βόλος ΝΠΣ

📊 Ο Ατρόμητος έχει δεχθεί γκολ σε κάθε ένα από τα 12 τελευταία παιχνίδια του στη Super League (συνολικά 22 γκολ) και υποφέρει από το μεγαλύτερο σερί στην ιστορία του στην πρώτη κατηγορία.

Ο Βόλος έχει κερδίσει τα τρία από τα έξι τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια του στη Super League, ό,τι και στα προηγούμενα 22 τέτοια παιχνίδια του (W3 D6 L13).

Ο Τζούνιορ Μεντιέτα έχει πετύχει τα τρία τελευταία γκολ του Βόλου στη Super League και θέλει να γίνει ο πρώτος παίκτης του Βόλου που πετυχαίνει τέσσερα συνεχόμενα γκολ στην πρώτη κατηγορία μετά τον Τομ φαν Βερτ (Δεκέμβριος 2021-Ιούνιος), ο οποίος ενδέχεται να αγωνιστεί με τον Ατρόμητο σε αυτό το παιχνίδι.

➡️ Σε απόδοση 2.25 το Over 2.5 γκολ!


Άρης – Λαμία

📊 Ο Άρης έχει κερδίσει τα δύο τελευταία παιχνίδια του στη Σούπερ Λίγκα κόντρα στον ΠΑΣ Λαμία και θέλει να τριτώσει το σερί για πρώτη φορά σε αυτή τη διοργάνωση (14 αγώνες).

Ο ΠΑΣ Λαμία έχει κερδίσει μόνο ένα από τα 10 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια του στη Super League (D2 L7), σημείωσε τη μοναδική του εκτός έδρας νίκη την πρώτη αγωνιστική της σεζόν 2024/25 (1-0 κόντρα στον Παναιτωλικό).

Μεταξύ των ομάδων που εμφανίστηκαν στη Super League και τις δύο τελευταίες σεζόν, ο ΠΑΣ Λαμία είναι η ομάδα που έχει χάσει τα περισσότερα ματς κορυφής (W6 D5 L16).

Ο Λόρεν Μορόν του Άρη έχει πετύχει τέσσερα γκολ απέναντι στον ΠΑΣ Λαμία σε τέσσερις αγώνες στη Super League, τα περισσότερα από οποιονδήποτε άλλο αντίπαλο στην καριέρα του.

➡️ Σε απόδοση 2.50 το Bet Builder με νίκη Άρη και να σκοράρει ο Μορόν!


Πανσερραϊκός – ΟΦΗ

📊 Ο ΟΦΗ έχει χάσει μόνο δύο από τα τελευταία 22 παιχνίδια του στη Super League από τον Πανσερραϊκό (W11 D9), γνωρίζοντας ήττες με 2-1 (Νοέμβριος 2023) και 1-0 (Οκτώβριος 1991) εκτός έδρας.

Ο ΟΦΗ έχει συγκεντρώσει 4 βαθμούς στα δύο τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια του στη Super League (W1 D1), μόλις έναν λιγότερο από όσους είχε στα προηγούμενα 13 τέτοια παιχνίδια του (D5 L8).

Καμία ομάδα της Α’ κατηγορίας που είναι πάντα παρούσα δεν έχει κερδίσει τόσο λίγα εκτός έδρας παιχνίδια όσο η ομάδα της Κρήτης από την περασμένη σεζόν (W1 D9 L9).

➡️ Σε απόδοση 2.80 η νίκη του ΟΦΗ!


Athens Kallithea – Αστέρας ΑΚΤΟΡ

📊 Η Καλλιθέα μετράει τέσσερις συνεχόμενες ισοπαλίες στη Super League, ισοφαρίζοντας το μεγαλύτερο σερί που έχει κάνει ποτέ στην κορυφαία κατηγορία (2003 & 2005).

Ο Αστέρας είναι αήττητος στα τρία φετινά εκτός έδρας παιχνίδια του στη Super League (W2 D1), ποτέ στο παρελθόν δεν είχε παραμείνει αήττητη στα πρώτα τέσσερα τέτοια παιχνίδια της σε μία μόνο αγωνιστική περίοδο.

➡️ Σε απόδοση 2.92 η ισοπαλία!


Λεβαδειακός – ΠΑΟΚ

📊 Ο ΠΑΟΚ είναι αήττητος στα τελευταία 12 παιχνίδια του στη Super League απέναντι στον Λεβαδειακό (W9 D3), από την εκτός έδρας ήττα με 3-2 τον Απρίλιο του 2014.

Ο Λεβαδειακός είναι χωρίς νίκη στα τελευταία 10 παιχνίδια του στη Super League (D8 L2), από τον Απρίλιο του 2022, όταν νίκησε τον Αστέρα με 1-0, το μεγαλύτερο τρέχον σερί στη διοργάνωση.

Ο ΠΑΟΚ έχει κερδίσει εννέα από τα 13 εκτός έδρας παιχνίδια του στη Super League στο ημερολογιακό έτος 2024 (D2 L2), σημειώνοντας τις περισσότερες τέτοιες νίκες από οποιαδήποτε άλλη ομάδα.

Ο Λεβαδειακός έχει πετύχει λιγότερα γκολ στο πρώτο ημίχρονο από οποιαδήποτε άλλη ομάδα της Super League φέτος (1), ενώ καμία ομάδα δεν έχει δεχθεί λιγότερα τέτοια γκολ από τον ΠΑΟΚ μέχρι στιγμής (1, μαζί με την ΑΕΚ και τον Άρη).

➡️ Σε απόδοση 2.25 η νίκη του ΠΑΟΚ και το Over 2.5 γκολ!


Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

📊 Ο Παναθηναϊκός είναι αήττητος στα τελευταία έξι εντός έδρας παιχνίδια του με τον Ολυμπιακό στη Super League (W3 D3) και θα ισοφαρίσει το μεγαλύτερο σερί του σε αυτό ακριβώς το παιχνίδι αν αποφύγει την ήττα (7 παιχνίδια μεταξύ Φεβρουαρίου 1960-Μαΐου 1966).

Αφού κέρδισε έξι από τα εννέα προηγούμενα παιχνίδια του στη Super League απέναντι στον Παναθηναϊκό (D2 L1), ο Ολυμπιακός έχει νικήσει τον αντίπαλό του μόνο μία φορά στις τελευταίες 12 αναμετρήσεις στη διοργάνωση (D5 L6).

Ο Ολυμπιακός έχει χάσει έξι από τα τελευταία 10 παιχνίδια του στη Super League απέναντι στον Παναθηναϊκό (W1 D3), ό,τι και στις προηγούμενες 34 συναντήσεις τους στη διοργάνωση (W15 D13 L6).

Ο Ολυμπιακός έχει χάσει πέντε εκτός έδρας παιχνίδια της Super League στο ημερολογιακό έτος 2024 (W7 D2), συμπεριλαμβανομένου του πιο πρόσφατου (1-2 με τον Άρη), όσα είχε και τα δύο προηγούμενα χρόνια μαζί (2 το 2023 και 3 το 2022).

Αν εξαιρέσουμε τα πλέι οφ, η τελευταία φορά που οι Πειραιώτες υπέστησαν διαδοχικές τέτοιες ήττες ήταν τον Μάιο του 2018.

Ο Παναθηναϊκός είναι η ομάδα με την καλύτερη ακρίβεια στις πάσες στη φετινή Super League (%85,5), αλλά οι αντίπαλοι του Ολυμπιακού ολοκληρώνουν μόλις το 69,5% των πάσεών τους, το χαμηλότερο ποσοστό στη διοργάνωση.

➡️ Σε απόδοση 1.95 η διπλή ευκαιρία με νίκη/ισοπαλία Παναθηναϊκού και Under 3.5 γκολ!

SUPER ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ 🎁 από τη Stoiximan!
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Stoiximan Super League στους Betarades

H Stoiximan Super League παίζει στο αγαπημένο σου ενημερωτικό site για το στοίχημα, το Betarades.gr! Εκτός από τα καλύτερα προγνωστικά Stoiximan Super League θα βρείτε κι άλλες χρήσιμες πληροφορίες.

➡ Ήδη, διαβάζετε δυνατά μακροχρόνια Stoiximan Super League για κατάκτηση, πρώτο σκόρερ και άλλα.

➡ Βρίσκετε τις αποδόσεις κατάκτησης Stoiximan Super League αλλά και το στοίχημα Πρώτος Σκόρερ Stoiximan Super League!

➡ Φυσικά, θα έχετε καθημερινά το πρόγραμμα Stoiximan Super League και live τη βαθμολογία Stoiximan Super League για το League Phase.

➡ Το Betarades.gr έχει ετοιμάσει τα ρόστερ για όλες τις Stoiximan Super League Ομάδες με αστέρι, προπονητή, στατιστικά, ιστορικό στη διοργάνωση και άλλα.

➡ Τέλος, μπορείτε να απολαμβάνετε καθημερινά τα βίντεο της ομάδας μας για το Stoiximan Super League στο YouTube!

SUPER ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ 🎁 από τη Stoiximan!
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ