* 11η αγωνιστική

* Goal/Goal τα 3/5 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

ΒΙΤΖΕΒ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ισοπαλία (1-1) με τη Λέχια Γκντανσκ. Ο Κάπιτς με πέναλτι (44’) άνοιξε το σκορ για τη Λέχια και ο Ρόντιτς με πέναλτι (74’) ισοφάρισε για τη Βίτζεβ.

4ο σερί ματς δίχως ήττα (2-2-0) αυτό της περασμένης Παρασκευής, αλλά το αποτέλεσμα καθαυτό δεν ικανοποίησε τους “κόκκινους” που ήταν πιο απειλητικοί στο Γκντανσκ (1.14 – 2.14 xGoals).

Μοιρασμένη η κατοχή στο πρώτο ημίχρονο, η Βίτζεβ είχε ακίνδυνες τελικές και η Λέχια κατέγραψε την σημαντικότερη ευκαιρία σε μετάβαση, πριν κερδίσει το αυστηρό πέναλτι για το 1-0.

Στο δεύτερο μέρος η Βίτζεβ πήρε μέτρα στο γήπεδο (63% κατοχή), αλλά δεν σημείωσε καθαρή ευκαιρία πριν την αγκωνιά σε διεκδίκηση για το πέναλτι της ισοφάρισης. Με το μομέντουμ υπέρ της απείλησε δύο ακόμη φορές και στις καθυστερήσεις ξόδεψε καθαρό τετ α τετ αντεπίθεσης για την ανατροπή.

Δίχως νέες καταγεγραμμένες απουσίες ενόψει Κορόνα, μακροχρόνια τραυματίας είναι ο ηγετικός Παβλόφσκι (μέσος).

Βίτζεβ Στατιστικά

* Goal/Goal τα 4/6 τελευταία παιχνίδια της.

* Under 2.5 τα 5/8 τελευταία εντός έδρας για το πρωτάθλημα.

Παίξε Νόμιμα στην NetBet (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

ΚΟΡΟΝΑ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα (2-3) από τη Λεχ Πόζναν. Ο Βάλεμαρκ (14’) άνοιξε το σκορ για τη Λεχ, ο Νούνο (27’, 57’) γύρισε το ματς για την Κορόνα, αλλά ο Βάλεμαρκ ολοκλήρωσε χατ-τρικ (61’, 63’) για ανατροπή στην ανατροπή.

2η σερί πρωταθληματική ήττα γνώρισε η Κορόνα την Κυριακή, παρά την εξόχως ανταγωνιστική εμφάνισή της απέναντι στην πρωτοπόρο της Ekstraklasa (1.72 – 1.07 xGoals).

Στην πρώτη ευκαιρία του αγώνα, με κάθετη συνεργασία προηγήθηκε η Λεχ, αλλά η αντίδραση της Κορόνα ήταν δυνατή. Όμορφο το ξεδίπλωμά της σε μετάβαση για το 1-1, είχε δύο σημαντικές ευκαιρίες (πριν και μετά την ανάπαυλα) για να γυρίσει το ματς και τελικά το έκανε με πέναλτι που κέρδισε σε κόρνερ.

Σε αντίπαλο κόρνερ όμως ήρθε η άμεση απάντηση των Ποζνανών (2-2) και από μία εξοστρακισμένη σέντρα που μπέρδεψε την άμυνά της ολοκληρώθηκε η ανατροπή στην ανατροπή. Στην τελευταία φάση του αγώνα η Κορόνα πλησίασε σε τρίτο γκολ.

“Τέτοιες ήττες πονάνε γιατί νομίζεις ότι έχεις τη νίκη στα χέρια σου, πληρώσαμε το έλλειμμα συγκέντρωσης λίγων λεπτών. Ωστόσο, αν παίξουμε με τέτοια δέσμευση, οι βαθμοί θα έρθουν.” δήλωσε ο κόουτς ΖΙελίνσκι.

Σταθερά τα ονόματα στο ιατρικό δελτίο, παραμένουν τραυματίες οι Γκοντίνιο (αρ. μπακ), Νονό (μέσος), Τσιζίτσκι (εξτρέμ).

Κορόνα Στατιστικά

* Under 2.5 τα 7/11 τελευταία παιχνίδια της.

* No Goal τα 4/7 τελευταία εκτός έδρας για το πρωτάθλημα.

Βίτζεβ Λοτζ – Κορόνα Κιέλτσε στη Netbet
netbet
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ