*9η αγωνιστική

*Σε φιλικό παιχνίδι στις 3/8: Φένλο – Καμπούρ 0-1

*4/5 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια έληξαν με Over 2,5

*Απόλυτα ισορροπημένη η πρόσφατη μεταξύ τους προϊστορία (4-2-4).

ΦΕΝΛΟ

Προηγούμενο ματς: Μεγάλη νίκη με 2-4 επί της Φόλενταμ εκτός έδρας την περασμένη αγωνιστική. Πέτυχε δύο γκολ στο πρώτο μέρος (33′, 39′), σφράγισε την νίκη της ουσιαστικά στο 58′. Δέχτηκε την μείωση στο 78′, η Φόλενταμ βρήκε δεύτερο γκολ στο 89′ αλλά το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στην τελευταία φάση του αγώνα (90+6′).

Έβγαλε αντίδραση και από το πουθενά κατάφερε να πετύχει εντυπωσιακή εκτός έδρας νίκη ενάντια στην Φόλενταμ (2-4). Αξιοποίησε όλα τα αμυντικά λάθη της γηπεδούχου, χτύπησε στην κόντρα επίθεση πολύ αποτελεσματικά και ουσιαστικά κυριάρχησε στο κομμάτι της τακτικής. Αυτό ήταν και το πρώτο της «διπλό» για την φετινή σεζόν, αποτέλεσμα που γέμισε το νεαρό της ρόστερ με αυτοπεποίθηση για την συνέχεια.

Έδωσε απαντήσεις τόσο η ίδια η ομάδα, όσο και ο τεχνικός Λάμερς, που βρισκόταν σε εξαιρετικά δύσκολη θέση. Παρόλα αυτά, χρειάζεται σταθερότητα και προπαντός να δώσει συνέχεια στις νίκες. Παραμένουν τραυματίες οι Τίμπερ, Κλούσκενες και Λατχάουερς. Αμφίβολος ο επιθετικός Φερχέιεν.

Φένλο Στατιστικά

*4/6 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με Οver 2,5

*3/5 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με N/G

Παίξε Νόμιμα στην Interwetten (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΚΑΜΠΟΥΡ

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε με 1-3 από την Έμεν εντός έδρας την περασμένη αγωνιστική. Δέχτηκε δύο γκολ στα μισά του πρώτου μέρους (24′, 33′), βρήκε την μείωση στο 44′, αλλά με την σέντρα η αντίπαλος ανέκτησε την διαφορά των δύο τερμάτων (45′), την οποία και κράτησε μέχρι τέλους.

Επέστρεψε άμεσα στα αρνητικά αποτελέσματα μετά την νίκη επί της Ουτρέχτης Β, αφού ηττήθηκε με 1-3 από την Έμεν εντός έδρας. Κάκιστη εμφάνιση, ωσεί παρούσα στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης και θύμισε για μια ακόμη φορά «σκιά του καλού της εαυτού». Παραμένει έτσι χωρίς νίκη στο καινούργιο γήπεδό της.

Πολύ βαρύ το κλίμα, ο κόσμος ζητά εξηγήσεις για την τραγική της πορεία και ο τεχνικός Ντε Γιονγκ λειτουργεί σαν «πυροσβέστης» αναμέσα στους οπαδούς και την διοίκηση του συλλόγου. Παραμένουν τραυματίες οι Κασιλί και Σχαάπμαν από την αρχή της σεζόν, στα πιτς βρίσκεται και ο επιθετικός Αλχάφτ.

Καμπούρ Στατιστικά

*6/8 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με Under 2,5

*6/8 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με N/G

ΦΕΝΛΟ – ΚΑΜΠΟΥΡ στην Interwetten
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ