*9η αγωνιστική

*6/8 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια έληξαν με Over 2,5

*Μόλις μία νίκη έχει η Ουτρέχτη Β στα έξι τελευταία εντός με αντίπαλο την Τέλσταρ (1-1-4).

ΟΥΤΡΕΧΤΗ Β

Προηγούμενο ματς: Πήρε το 1-1 απέναντι στην Ντεν Χάαγκ εκτός έδρας την περασμένη αγωνιστική. Έμεινε πίσω στο σκορ στο 11′, αλλά κατάφερε να ισοφαρίσει στο 30′.

Είχε πάνω από έναν μήνα να πάρει βαθμό σε παιχνίδι της, τα κατάφερε στο απαιτητικό εκτός έδρας με αντίπαλο την Ντεν Χάαγκ. Ξεκίνησε άσχημα το ματς και βρέθηκε να χάνει από νωρίς, κατάφερε όμως να μετουσιώσει ένα καλό δικό της δεκάλεπτο σε γκολ ισοφάρισης. Στην επανάληψη, δέχτηκε ισχυρή πίεση από την γηπεδούχο αλλά με σύμμαχο την τύχη κατάφερε να μείνει όρθια και να πάρει τον βαθμό.

Παραμένει χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα και μοιάζει δύσκολο να αποφύγει και φέτος την τελευταία θέση της βαθμολογίας. Υπάρχει σοβαρό ποιοτικό έλλειμμα, ενώ ο τεχνικός Φαν Ντίτερεν δείχνει να έχει περιορισμένες δυνατότητες, κάτι που φάνηκε και από την περσινή τραγική της πορεία. Χωρίς προβλήματα.

Ουτρέχτη Β Στατιστικά

*Δέχεται πρώτη γκολ στα 6/7 τελευταία παιχνίδια της

*5/6 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με Over 2,5

Παίξε Νόμιμα στην Interwetten (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΤΕΛΣΤΑΡ

Προηγούμενο ματς: Έμεινε ισόπαλη χωρίς τέρματα στο εντός έδρας παιχνίδι απέναντι στην Ντεν Μπος την περασμένη αγωνιστική (0-0).

Σε ένα παιχνίδι που θα ξεχαστεί γρήγορα από άποψη θεάματος, μοιράστηκε τους βαθμούς απέναντι στην φορμαρισμένη Ντεν Μπος και έτσι έμεινε για τρίτο σερί παιχνίδι μακριά από τις νίκες. Ισορροπημένο το παιχνίδι αφού και οι δύο ομάδες μοιράστηκαν ορισμένες μεγάλες ευκαιρίες, παρόλα αυτά η αστοχία τους ήταν χαρακτηριστική και το αποτέλεσμα κρίνεται εν τέλει δίκαιο. Μάλιστα, κράτησε το μηδέν για τρίτο διαδοχικό εντός έδρας.

Το συγκρότημα του Κορέια βρίσκεται στην έκτη θέση της βαθμολογίας και σε σχέση με την περσινή σεζόν έχει ξεκινήσει πιο δυναμικά, ενώ το ρόστερ του δείχνει ενισχυμένο στα σημεία. Σήμερα, έχει την ευκαιρία να επιστρέψει στις νίκες και οποιοδήποτε αποτέλεσμα πλην της νίκης θα θεωρηθεί αποτυχία. Παραμένει στα πιτς ο μέσος Όβερτουμ, ενώ δεν αναφέρονται άλλα αγωνιστικά προβλήματα. Εξάλλου, σπάνια ανακοινώνει αποστολή.

Τέλσταρ Στατιστικά

*5/7 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με N/G

*4/6 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με Under 2,5

ΟΥΤΡΕΧΤΗ B – ΤΕΛΣΤΑΡ στην Interwetten
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ