*8η αγωνιστική

*Over 2,5 στα 5/6 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

ΚΑΡΛΣΡΟΥΗ

Προηγούμενο ματς: Αναδείχθηκε ισόπαλη (4-4 εκτός) με την Κολωνία. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με Βάλντσμιντ (3′) και Ντόουνς (7′, 15′), μείωσε ο Βάνιτσεκ (19′, 27′) και ο Λεμπέρλ έκανε το 4-2 στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσαν Γένσεν (52′) και Βάνιτσεκ (55′).

Άντεξε σε μία εξαιρετικά δύσκολη έδρα και μία αναμέτρηση… ροντέο, αποσπώντας τον βαθμό της ισοπαλίας με αντίπαλο την Κολωνία. Η Καρλσρούη έμεινε γρήγορα πίσω στο σκορ με 3-0, απάντησε μέσα σε οχτώ λεπτά πριν τη συμπλήρωση του ημιώρου και είχε δοκάρι στο 41′ (Σλέουσενερ), προτού γίνει το 4-2 για τους γηπεδούχους.

Εκμεταλλεύτηκε την ευστοχία της με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα παραμένοντας, παράλληλα, αήττητη από το ξεκίνημα της σεζόν (5-3-0). Η Καρλσρούη αντιμετώπισε για τελευταία φορά την Ντάρμσταντ τη σεζόν 2022/23 στο πλαίσιο της 2. Μπουντεσλίγκα, γνωρίζοντας δύο ήττες με το ίδιο σκορ (2-1). “Περιμένω μία ισορροπημένη αναμέτρηση, θα πρέπει να είμαστε σε εγρήγορση”, είπε ο προπονητής Άινερ.

ΚΑΡΛΣΡΟΥΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Over 2,5 στα 7/9 τελευταία παιχνίδια της.

*GG στα 4/5 τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Interwetten (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΝΤΑΡΜΣΤΑΝΤ

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε εντός έδρας (2-1) από το Μαγδεμβούργο. Ο Λίντμπεργκ έκανε το 1-0 στο 11′, απάντησαν οι Μπουρτσού (22′) και Κρεμπίκι (48′). Με δέκα έμειναν οι φιλοξενούμενοι λόγω αποβολής του Ματάισεν (73′).

Δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί την σπουδαία νίκη με επική ανατροπή στην έδρα της Σάλκε (5-3) η Ντάρμσταντ, επιστρέφοντας άμεσα στα αρνητικά αποτελέσματα κόντρα στο Μαγδεμβούργο. Κατέγραψε αρκετές καλές ευκαιρίες για να αποφύγει, τουλάχιστον, την ήττα, αναγκάζοντας σε πέντε αποκρούσεις τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Παράλληλα δεν εκμεταλλεύτηκε το αριθμητικό πλεονέκτημα που απέκτησε στο 73′.

Τα “κρίνα” παραμένουν αήττητα στις τρεις τελευταίες αναμετρήσεις κόντρα στην Καρλσρούη (2-1-0). “Πρόκειται για μία ομάδα που έχει βρει αγωνιστική σταθερότητα τα τελευταία χρόνια. Θέλει να κάνει το βήμα παραπάνω, έχει εξαιρετική ποιότητα στο ρόστερ της”, ανέφερε μεταξύ άλλων ο προπονητής Κόχφελντ.

ΝΤΑΡΜΣΤΑΝΤ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Over 2,5 στα 5/7 τελευταία παιχνίδια της.

*GG στα 6/7 τελευταία παιχνίδια της.

ΚΑΡΛΣΡΟΥΗ – ΝΤΑΡΜΣΤΑΝΤ στην Interwetten
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ