*7η αγωνιστική

*Over 3,5 στα τρία τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

*GG στα 5/6 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

Δείτε τα Προγνωστικά Ιταλίας σήμερα, Παρασκευή 04/10!

ΕΛΛΑΣ ΒΕΡΟΝΑ

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε εκτός έδρας (3-2) από την Κόμο. Ντοπιέτα πέτυχε για τους γηπεδούχους ο Κουτρόνε (43′, 72′), το 3-1 έκανε ο Μπελότι στο 89′. Για τους φιλοξενούμενους σκόραραν οι Λάζοβιτς (53′ πεν.) και Λαμπούρντ (90+4′). Με δέκα έμεινε η Ελλάς Βερόνα στο 64′ (Σούσλοφ).

Συνέχεια στο αρνητικό σερί που “τρέχει” έδωσε η Ελλάς Βερόνα επιστρέφοντας με σκυμμένο κεφάλι από την έδρα της Κόμο. Δέχτηκε ισχυρότατη πίεση σε ένα πρώτο ημίχρονο που δεν δημιούργησε ούτε μία ευκαιρία, απάντησε λίγο μετά την έναρξη του δευτέρου και έμεινε με δέκα παίκτες λίγο αργότερα, κάτι που πλήρωσε ακριβά.

Τρίτη σερί ήττα για τους “τζιαλομπλού”, τέταρτη στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές, διάστημα στο οποίο επικράτησε της Τζένοα (2-0 εκτός) πριν από έναν μήνα. Στις τέσσερις τελευταίες αναμετρήσεις που υποδέχτηκαν τη Βενέτσια διατηρούνται αήττητοι με απολογισμό 2-2-0 (διαφορά γκολ 8-5).

Παραμένει εκτός αποστολής ο τιμωρημένος Νταβίντοβιτς, θα του κάνει παρέα στα πιτς για τον ίδιο λόγο ο Σούσλοφ. Τη θέση του δεύτερου στο δεξί άκρο της επίθεσης θα πάρει ο Λιβραμέντο. Οι Τένγκστεντ και Μοσκέρα “μάχονται” για τη θέση του μοναδικού προωθημένου.

ΕΛΛΑΣ ΒΕΡΟΝΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*2-3 γκολ στα 5/7 τελευταία παιχνίδια της.

*Over 2,5 στα 6/7 τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Novibet (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

ΒΕΝΕΤΣΙΑ

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε εκτός έδρας (2-1) από τη Ρόμα. Ο Πογιανπάλο άνοιξε το σκορ στο 44′, τα δεδομένα ανέτρεψαν οι Κριστάντε (74′) και Πιζίλι (83′).

Άκρως ανταγωνιστική και θαρραλέα παρουσιάστηκε η Βενέτσια με αντίπαλο τη Ρόμα, παγώνοντας το “Olimpico” λίγο πριν την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου με τον Πογιανπάλο. Παράλληλα δημιούργησε αρκετές καλές στιγμές για να κάνει το 2-0, αναγκάζοντας συνολικά σε πέντε αποκρούσεις τον τερματοφύλακα Σβίλαρ (σ.σ. αποσόβησε 1.13 γκολ).

Στάθηκε άτυχη στην ισοφάριση του Κριστάντε και δεν άντεξε στην πίεση των γηπεδούχων, βλέποντας τα δεδομένα να ανατρέπονται λίγο πριν τα 90′. Επιστροφή στα αρνητικά αποτελέσματα για τα “φτερωτά λιοντάρια”, θυμίζουμε πως είχε προηγηθεί η παρθενική νίκη τους επί της Τζένοα (2-0 εντός).

“Πάμε να κάνουμε μία νέα αρχή, πρέπει να συνεχίσουμε από εκεί που μείναμε στη Ρώμη”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο προπονητής Ντι Φραντσέσκο. Δεν υπολογίζεται εκ νέου ο Ντάνκαν που θα επιστρέψει μετά τη διακοπή. Ο Μπούσιο αναμένεται να ανέβει λίγο στον αγωνιστικό χώρο και να αποτελέσει παρτενέρ του Οριστάνιο, αμφότερο θα βρεθούν πίσω από τον Πογιανπάλο. Διαθέσιμος και πάλι ο Αλτάρε.

ΒΕΝΕΤΣΙΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*NG στα 4/5 τελευταία παιχνίδια της.

*Over 2,5 στα 2/3 τελευταία παιχνίδια της.

ΕΛΛΑΣ ΒΕΡΟΝΑ – ΒΕΝΕΤΣΙΑ στην Novibet
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ