26η αγωνιστική

*No Goal και Under 2.5 τα 4/5 τελευταία παιχνίδια ανάμεσα στις δύο ομάδες.

*Στον πρώτο γύρο: Σκέβντε – Λαντσκρόνα 0-0

ΛΑΝΤΣΚΡΟΝΑ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα 1-0 από την Έρεμπρο, για το πρωτάθλημα. Το αυτογκόλ του Άντερσον στο 82′ διαμόρφωσε και το τελικό αποτέλεσμα.

Έδωσε συνέχεια στο αρνητικό σερί που “τρέχει” η Λαντσκρόνα γνωρίζοντας τρίτη σερί ήττα στην έδρα της Έρεμπρο. Προσπάθησε, αλλά δεν κατάφερε να κρατήσει ανέπαφη την εστία του ο τερματοφύλακας Καντουρά πραγματοποιώντας τέσσερις αποκρούσεις. Συνολικά καλύτεροι παρουσιάστηκαν οι γηπεδούχοι, με την Λαντσκρόνα να μην δημιουργεί ούτε μία ευκαιρία on target.

Αγνοεί τη νίκη σε τέσσερις αγωνιστικές (0-1-3), διάστημα στο οποίο πέτυχε μόλις ένα γκολ στην ήττα από την Έργκριτε. Παραμένοντας στους 42 βαθμούς υποχώρησε στην 4η θέση, στο -1 από Χέλσινγκμποργκ και στο -2 από Έστερ. Στις πέντε τελευταίες αναμετρήσεις με την Σκέβντε, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης, έχει απολογισμό 1-1-3. Εξέτισαν κι επιστρέφουν οι Νίλσον και Σιλισουφάι.

Λαντσκρόνα Στατιστικά

*No Goal και Under 2.5 τα 3/4 τελευταία παιχνίδια της.

*No Goal και Under 2.5 τα 4/5 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΣΚΕΒΝΤΕ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα 0-2 από τη Σούντσβαλ, για το πρωτάθλημα. Βρέθηκε πίσω στο 26ο λεπτό, δεχόμενη και δεύτερο τέρμα στο 37′.

Χωρίς νίκη για 10η σερί αγωνιστική έμεινε η Σκέβντε την προηγούμενη εβδομάδα πετώντας άλλους τρεις βαθμούς στην έδρα της, αυτή τη φορά με τη Σούντσβαλ. Πλήρωσε το κακό πρώτο ημίχρονο που πραγματοποίησε, προσπάθησε να αντιδράσει στο δεύτερο χωρίς αποτέλεσμα.

Θα πρέπει να γυρίσουμε στις 21 Ιουλίου για να βρούμε την τελευταία νίκη που πανηγύρισε επί της Μπράγκε (1-0 εντός), έκτοτε συγκέντρωσε μόλις τέσσερις βαθμούς. Παραμένοντας στους 22 διατηρείται ουραγός και στο -6 από τη ζώνη ασφαλείας. Στις τρεις τελευταίες εξόδους της σημείωσε ισάριθμες ισοπαλίες. Ποινή τιμωρίας θα εκτίσουν Ένγκστρεμ και Ντιανέ.

Σκέβντε Στατιστικά

*Goal/Goal τα 3/4 τελευταία παιχνίδια της.

*Goal/Goal τα τρία τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της.

Λαντσκρόνα – Σκέβντε στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ