Άλμπα – Παναθηναϊκός: Αισιοδοξία Αταμάν για τη νέα σεζόν

Ανανεώθηκε:
αταμαν-αλμπα-παναθηναικος
Photo Credits: Intime Sports

Ο Παναθηναϊκός AKTOR ξεκινά τη νέα του πορεία στη Euroleague με ένα συμβολικό παιχνίδι στο Βερολίνο, εκεί όπου πριν λίγους μήνες κατέκτησε τον έβδομο ευρωπαϊκό τίτλο του. Τοπ στοιχηματικές εταιρίες μόνο εδώ!

Μοιράζουμε δώρα* ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ 🎁➡️ BETARADES410
winmasters app
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο προπονητής της ομάδας, Εργκίν Αταμάν, μίλησε με ενθουσιασμό και αποφασιστικότητα για την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Επιστροφή στον τόπο του θριάμβου

Η Άλμπα Βερολίνου θα φιλοξενήσει τους “πράσινους” στην πρεμιέρα της διοργάνωσης, σε ένα παιχνίδι που φέρνει έντονες αναμνήσεις από την περσινή επιτυχία.

Ο Αταμάν εξέφρασε τα συναισθήματά του για την επιστροφή στην πόλη όπου η ομάδα του κατέκτησε τον τελευταίο της ευρωπαϊκό τίτλο.

Στόχοι και φιλοδοξίες

Σε ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, ο Τούρκος προπονητής δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Ωραίο το συναίσθημα της επιστροφής στον τόπο που πήραμε στα χέρια μας το ευρωπαϊκό. Έχουμε τον ίδιο στόχο και φέτος, θα το παλέψουμε».

@pao_bc 🗣️: “Coach, how do you feel entering Uber Arena’s court again?” Recalling moments and setting goals…👀💚 #WeTheGreens #paobcaktor #LiveTheGreenMagic #paobc #berlin #athens #cup #champions #coach #goals #arena #euroleague #season #tiktok ♬ πρωτότυπος ήχος – Panathinaikos BC

Ο Αταμάν φαίνεται αποφασισμένος να οδηγήσει τον Παναθηναϊκό AKTOR σε μια ακόμη επιτυχημένη σεζόν, ξεκινώντας από το παιχνίδι εναντίον της Άλμπα Βερολίνου.

Μοιράζουμε δώρα* ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ 🎁➡️ BETARADES410
winmasters app
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ