* 10η αγωνιστική.

* Δεν υπάρχει ισοπαλία στα 5 τελευταία μεταξύ τους, η Μπέερσχοτ κέρδισε τα 2 πιο πρόσφατα, από 1 εντός-εκτός.

* N/G & under 2,5 οι 3/4 τελευταίες συναντήσεις τους.

ΒΕΣΤΕΡΛΟ

Προηγούμενο ματς: Νίκησε με 2-1 εκτός έδρας τη Σταντάρ Λιέγης. Προηγήθηκε μόλις στο 6’ με τον Φριγκάν, ισοφαρίστηκε από τον Ζετσίρι με πέναλτι (63’), στην επόμενη φάση ξανά ο Φριγκάν διαμόρφωσε το τελικό 2-1 υπέρ της.

Πέρασε δίκαια από τη Λιέγη, σε ένα παιχνίδι στο οποίο είχε προβάδισμα σχεδόν σε όλη τη διάρκειά του. Παρά το γεγονός αυτό, είχε κι άλλες καλές στιγμές, μπορούσε να το είχε “τελειώσει” μετά το 2-1.

Νίκη μετά από καιρό, η οποία την επανέφερε στην πρώτη εξάδα της βαθμολογίας, έστω σε μια ισοβαθμία πολλών ομάδων από την τέταρτη ως την έβδομη θέση. Ο στόχος σαφώς και δεν είναι αυτός, μέχρι στιγμής τα έχει πάει πολύ καλύτερα του αναμενομένου, αν τερματίσει στη ζώνη των πλέι οφ ΙΙ στο τέλος της κανονικής περιόδου, θα είναι απόλυτα ικανοποιημένη, αφού θα έχει πετύχει τη βασική της επιδίωξη, να αποφύγει τα πλέι αουτ.

Μίνι ντέρμπι της επαρχίας της Αμβέρσας το παιχνίδι, ένα από τα πολλά, “αν είμαστε αυτοί που πρέπει, έχουμε καλές πιθανότητες να νικήσουμε” δήλωσε ο κόουτς Τίμι Σίμονς, ο οποίος ζήτησε από τους παίκτες του να μην υποτιμήσουν τον αντίπαλο, όποια κι αν είναι η εικόνα του αυτή τη στιγμή. Συνεχίζει με μοναδικό απόντα, τον μέσο Γιόου.

Βέστερλο Στατιστικά

* Στα 9 τελευταία μετράει 7 over 2,5, τα 6 με G/G.

* Δέχτηκε πρώτη γκολ στα 5/7 τελευταία.

Παίξε Νόμιμα στην NetBet (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

ΜΠΕΕΡΣΧΟΤ

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε στο ντέρμπι με την Άντβερπ με 4-0 στον αγωνιστικό χώρο και 5-0 στα χαρτιά. Δέχτηκε τέσσερα γκολ από Οντρέικα (28’), Τσέρι (58’, 61’) και Γιάνσεν (62’), στο 75’ το παιχνίδι διακόπηκε για επεισόδια των οπαδών της και η διοργανώτρια με την έγκριση της ομάδας το κατοχύρωσε υπέρ της Άντβερπ με σκορ 5-0.

Το είπαν και το έκαναν οι οπαδοί της, διέκοψαν το παιχνίδι πετώντας αντικείμενα και προκαλώντας φθορές στην κερκίδα του “Μποζουίλ” που φιλοξενήθηκαν. Εμφανώς η πράξη τους αποσκοπούσε στη διακοπή του αγώνα, ο διαιτητής έκανε απόπειρα να ξαναρχίσει το παιχνίδι και με το που το αντιλήφθηκαν ξεκίνησαν τα ίδια ενώ είχαν σταματήσει.

Η διοίκηση δεν δίστασε να αποδεχτεί την ήττα και να μην οδηγήσει την κατάσταση στην πειθαρχική επιτροπή, ακόμα κι αν αυτό σήμανε ήττα με ακόμα πιο βαρύ σκορ 5-0. Παράλληλα, πάλι κόντρα στην επιθυμία της πλειοψηφίας του κόσμου της, αποφάσισε να κρατήσει τον Ντιρκ Κάουτ στον πάγκο, τουλάχιστον μέχρι τη διακοπή.

Αναβλήθηκαν οι εκδηλώσεις εορτασμών για τα 125 χρόνια του συλλόγου που θα γίνονταν σε δέκα μέρες, υπό το φόβο νέων επεισοδίων από τους οργανωμένους, ο δήμαρχος του Βέστερλο όμως δήλωσε πως ο κόσμος της είναι ευπρόσδεκτος στην πόλη για το παιχνίδι με την τοπική ομάδα. Παραχωρήθηκαν περίπου 600 εισιτήρια για την κερκίδα των φιλοξενουμένων, είναι δεδομένο ότι θα έχει κόσμο μαζί της, το ερώτημα είναι οι προθέσεις του.

Σοκαρισμένη και διαλυμένη ψυχολογικά η ομάδα που είναι τελευταία με μόλις έναν βαθμό, αμφίβολοι ο γκολκίπερ Σίντον και ο μέσος Φερλίντεν.

Μπέερσχοτ Στατιστικά

* Χωρίς νίκη εδώ και 9 αγώνες, ηττήθηκε στα 8 τελευταία.

* Δεν έχει πετύχει γκολ στα 3 τελευταία, όλα ήταν over 2,5.

Βέστερλο-Μπέερσχοτ στην Netbet
netbet
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ