ΠΑΟΚ – Στεάουα: Σύλληψη Ρουμάνων οπαδών στα σύνορα

Ανανεώθηκε:
στεαουα-παοκ-γιουροπα-λιγκ-συλληψη-οπαδων
Photo Credits: Intime Sports

Ένα απρόσμενο περιστατικό διαδραματίστηκε στον τελωνειακό σταθμό του Προμαχώνα, στα ελληνοβουλγαρικά σύνορα, όταν εννέα οπαδοί της ρουμανικής ομάδας Στεάουα Βουκουρεστίου βρέθηκαν αντιμέτωποι με τη δικαιοσύνη.

ΝΕΑ πλατφόρμα, ΝΕΑ προσφορά* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!
fonbet
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι φίλαθλοι, που ταξίδευαν με τρία βανάκια από το Βουκουρέστι με προορισμό τη Θεσσαλονίκη για να παρακολουθήσουν τον αγώνα της ομάδας τους με τον ΠΑΟΚ, συνελήφθησαν από τις ελληνικές αρχές μετά από έλεγχο στα οχήματά τους.

➡️ Με ένα κλικ οι κορυφαίες στοιχηματικές εταιρίες!

Ευρήματα και ενισχύσεις

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου, οι αστυνομικές αρχές εντόπισαν αντικείμενα που εμπίπτουν στο νόμο περί όπλων, καθώς και ναρκωτικές ουσίες στην κατοχή των οπαδών.

Η σοβαρότητα της κατάστασης οδήγησε στην ενίσχυση των αστυνομικών δυνάμεων στον Προμαχώνα, με επιπλέον προσωπικό να καταφθάνει από τις Σέρρες και τη Θεσσαλονίκη.

Οι συλληφθέντες μεταφέρθηκαν στη Διεύθυνση Αστυνομίας Σερρών, όπου και κρατήθηκαν.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ertnews.gr, οι εννέα οπαδοί της Στεάουα αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιον της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Σερρών σήμερα (03/10), όπου θα αντιμετωπίσουν τις κατηγορίες που τους βαρύνουν.

Σημασία των αυνοριακών ελέγχων

Το περιστατικό αυτό υπογραμμίζει τη σημασία των αυστηρών ελέγχων στα σύνορα, ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια αθλητικών εκδηλώσεων που προσελκύουν μεγάλο αριθμό φιλάθλων από το εξωτερικό.

ΝΕΑ πλατφόρμα, ΝΕΑ προσφορά* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!
fonbet
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ