FA: Πρόστιμο σε ποδοσφαιριστή της League One για παραβάσεις σχετικά με το στοίχημα

Ανανεώθηκε:
προστιμο παραβασεις στοιχημα
Photo Credits: PA Images / Alamy Stock Photo

Χρηματικό πρόστιμο σε ποδοσφαιριστή της Λινκολν, επέβαλε η αγγλική FA, για πολλαπλές παραβάσεις του παίκτη σχετικά με το στοίχημα, όπως αποδείχθηκε έπειτα από έρευνα.

🎁 CHAMPION ΠΡΟΣΦΟΡΑ* γνωριμίας – 800 ΔΩΡΑ* 🏆
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πρόκειται για τον 21χρονο,  Dylan Duffy, ποδοσφαιριστή της Λίνκολν, ομάδα της League One Αγγλίας. Ο ποδοσφαιριστής καλείται να πληρώσει 5,000 ευρώ πρόστιμο, αφού παραδέχτηκε την κατηγορία το συντομότερο δυνατό και συνεργάστηκε πλήρως καθ’ όλη τη διάρκεια της έρευνας.

Ο 21χρονος ομολόγησε την τοποθέτηση 30 στοιχημάτων σε ποδοσφαιρικούς αγώνες μεταξύ 18 Αυγούστου 2023 – 23 Απριλίου 2024. Ο Duffy ενημέρωσε την FA ότι τα στοιχήματα έγιναν για λογαριασμό του μικρότερου αδελφού του στην Ιρλανδία, ο οποίος είναι κάτω των 18 ετών. Διευκρίνισε ότι δεν χρησιμοποίησε ο ίδιος τον λογαριασμό, αλλά παρείχε μόνο το διαβατήριό του για τη δημιουργία του.

Ωστόσο, σε συνέντευξή του, ο Duffy δήλωσε ότι είχε χρησιμοποιήσει έναν άλλο λογαριασμό για να τοποθετήσει 22 στοιχήματα, στα οποία τηλεφωνούσε σε ένα άγνωστο πρόσωπο για να τοποθετήσει τα στοιχήματα για λογαριασμό του.

Κατά την εξέταση των λογαριασμών, διαπιστώθηκε ότι έξι στοιχήματα είχαν τοποθετηθεί σε αγώνες που αφορούσαν διοργανώσεις στις οποίες συμμετείχαν οι σύλλογοι του Duffy κατά τη διάρκεια των σχετικών περιόδων, συμπεριλαμβανομένων των στοιχημάτων για τη Λίνκολν.

Έκτοτε παραπέμφθηκε στο Sporting Chance, ένα φιλανθρωπικό ίδρυμα με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο, το οποίο ιδρύθηκε από τον πρώην αρχηγό της Άρσεναλ και της Αγγλίας, Τόνι Άνταμς και παρέχει υποστήριξη σε επαγγελματίες αθλητές που αντιμετωπίζουν προβλήματα ψυχικής και συναισθηματικής υγείας.

Σχολιάζοντας την έρευνα, η Λίνκολν Σίτι ανέφερε:«Ο σύλλογος υποστήριξε τον Dylan καθ’ όλη τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας και θα συνεχίσει να το κάνει ιδιωτικά».

🎁 CHAMPION ΠΡΟΣΦΟΡΑ* γνωριμίας – 800 ΔΩΡΑ* 🏆
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ