*1η αγωνιστική του group stage.

*Πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

*Πρώτη φορά που η Μπάτσκα Τόπολα αντιμετωπίζει ομάδα απ’ το Καζακστάν.

*Η Αστάνα μετρά 2/2 ήττες κόντρα σε ομάδες της Σερβίας, ήταν η Παρτιζάν το 2019 για το Γιουρόπα Λιγκ.

*Η Αστάνα έχει 3/3 νίκες φέτος στο Κόνφερενς Λιγκ με επιμέρους σκορ 10-1.

ΑΣΤΑΝΑ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ισοπαλία 1-1 κόντρα στην Ζένις για το πρωτάθλημα. Το 0-1 ο Τζόφρι με πέναλτι στο 52’, το 1-1 ήρθε απ’ τον Σάντος στο 60’.

Είναι έμπειρη στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, θα παίξει για ακόμη μια φορά σε φάση ομίλων, αυτή τη φορά στο νέο group stage του Κόνφερενς Λιγκ. Τα κατάφερε μέσω των προκριματικών, εκεί αρχικά απέκλεισε τη Μιλσάμι με ισοπαλία (1-1) και νίκη (1-0), συνέχισε με δύο νίκες κόντρα στην Κόρβινουλ απ’ τη Ρουμανία και στα πλέι-οφ έκανε μεγάλη ανατροπή κόντρα στην Μπραν απ’ τη Νορβηγία. Έχασε 2-0 εκτός έδρας, αλλά επικράτησε 3-0 στη ρεβάνς εντός έδρας, με το καθοριστικό γκολ να σημειώνεται στις καθυστερήσεις!

Πατάει πάρα πολύ καλά το τελευταίο χρονικό διάστημα, έχει οκτώ νίκες στα τελευταία 10 ματς σ’ όλες τις διοργανώσεις, στο πιο πρόσφατο έμεινε στο εκτός έδρας 1-1 κόντρα στη Ζένις για το πρωτάθλημα του Καζακστάν. Νωρίτερα πήρε τέσσερις διαδοχικές νίκες για την ίδια διοργάνωση, εκεί καταλαμβάνει την πέμπτη θέση με 31 πόντους, βρίσκεται στο -6 απ’ την κορυφή, αλλά έχει δύο ματς λιγότερα. Στο Κόνφερενς Λιγκ θα παίξει με Νιου Σεντς (εκτός), Πάφο (εκτός), Γκιμαράες (εντός), Τσέλσι (εντός) και ΑΠΟΕΛ (εκτός).

ΑΣΤΑΝΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Over 2.5 στα 6/10 τελευταία παιχνίδια της.

*G/G στα 6/10 τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΜΠΑΤΣΚΑ ΤΟΠΟΛΑ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας επικράτηση 2-1 επί της Τσουκαρίτσκι για το πρωτάθλημα Σερβίας. Το 0-1 ο Τσίρκοβιτς στο 5’, το 1-1 έκανε ο Τσβέτκοβιτς στο 37’, το 1-2 ήρθε απ’ τον Τζάκοβατς στο 56’. Με δέκα παίκτες τελείωσαν το ματς αμφότερες οι ομάδες.

Δεύτερη διαδοχική χρονιά που η Μπάτσκα Τόπολα θα παίξει στους ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης, κάτι που από μόνο του αποτελεί μεγάλη επιτυχία. Τα κατάφερε μέσω των προκριματικών του Γιουρόπα Λιγκ, εκεί μπήκε στα πλέι-οφ και είχε αρκετά δύσκολο έργο κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ, αποκλείστηκε άνετα με 2/2 ήττες και συνολικό σκορ 1-8! Το θετικό ήταν ότι είχε εξασφαλίσει ευρωπαϊκή παρουσία, καθώς «υποβιβάστηκε» στο Κόνφερενς Λιγκ.

Δεν πρόκειται για ιδιαίτερα έμπειρη ομάδα στην Ευρώπη, πέρυσι όμως έπαιξε σε όμιλο Γιουρόπα Λιγκ, τον ίδιο με εκείνο του Ολυμπιακού, τερμάτισε στην τελευταία θέση με μόλις έναν πόντο, δέχτηκε συνολικά 19 γκολ σε έξι ματς! Έρχεται στη σημερινή πρεμιέρα έπειτα από δύο διαδοχικές νίκες στο πλαίσιο του πρωταθλήματος, τελευταία εκ των οποίων κόντρα στην Τσουκαρίτσκι (1-2), νωρίτερα επικράτησε 5-2 εντός έδρας της Νόβι Παζάρ. Βρίσκεται στην ένατη θέση της βαθμολογίας της Σερβίας. Στο Κόνφερενς Λιγκ θα παίξει με Λέγκια Βαρσοβίας (εντός), Λουγκάνο (εντός), Σεντ Γκάλεν (εκτός), Γάνδη (εκτός) και Νόα (εντός).

ΜΠΑΤΣΚΑ ΤΟΠΟΛΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Over 2.5 στα 7/9 τελευταία παιχνίδια της.

*Έρχεται από πέντε διαδοχικά G/G ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

ΑΣΤΑΝΑ – ΜΠΑΤΣΚΑ ΤΟΠΟΛΑ στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ