*1η αγωνιστική του group stage.

*Πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

*Η Λέγκια Βαρσοβίας κέρδισε μόλις ένα απ’ τα τελευταία 10 ματς εναντίον ισπανικών ομάδων (1-3-6).

*Πρώτη κόντρα της Μπέτις με ομάδα απ’ την Πολωνία.

*Η Λέγκια Βαρσοβίας δεν έχει ισοπαλία στα τελευταία 15 ματς στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις (6-0-9).

ΛΕΓΚΙΑ ΒΑΡΣΟΒΙΑΣ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ισοπαλία 1-1 κόντρα στην Γκόρνικ Ζάμπρζε. Το 0-1 έκανε ο Λούκοζεκ στο 10’ με πέναλτι, το 1-1 ήρθε απ’ τον Πάνκοφ στο 35’.

Τίποτα δεν πάει καλά για τη Λέγκια Βαρσοβίας, το Σάββατο είχε ένα ακόμη αποτυχημένο αποτέλεσμα, εντός έδρας κόντρα στην Γκόρνικ Ζάμπρζε. Έμεινε πολύ νωρίς πίσω στο σκορ, αλλά ισοφάρισε πριν το ημίχρονο, είχε αρκετό χρόνο στη διάθεση της για να βρει το δεύτερο γκολ. Δε δούλεψε καλά η Λέγκια στο δεύτερο μέρος, περισσότερο κινδύνευσε παρά απείλησε, το 1-1 έμεινε μέχρι το φινάλε, ήταν η τρίτη διαδοχική αγωνιστική που δεν κερδίζει, καθώς είχαν προηγηθεί οι ήττες από Πογκόν (1-0) και Ρακόφ (0-1).

Σήμερα θέλει να παρουσιαστεί ανταγωνιστική, αν και απέναντι της τίθεται ένα απ’ τα φαβορί για την κατάκτηση του Κόνφερενς Λιγκ. Έφτασε μέχρι το League Stage μετά από μεγάλο ταξίδι στα προκριματικά του καλοκαιριού. Έκανε πέντε νίκες σε έξι ματς κόντρα σε Κέναρφον Τάουν, Μπρόντμπι και Ντρίτα (5-1-0), είχε καλή εικόνα στα περισσότερα ματς, με αντιπάλους που δεν ήταν στο επίπεδο της. Στα αγωνιστικά νέα, τραυματίστηκε σοβαρά ο νεαρός στόπερ Λετζίνσκι, ενώ ο σημαντικός Ελίτιμ (μέσος) παραμένει εκτός από το ξεκίνημα της σεζόν.

ΛΕΓΚΙΑ ΒΑΡΣΟΒΙΑΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Under 2.5 στα 4/5 τελευταία παιχνίδια της.

*NG στα 3/5 τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΜΠΕΤΙΣ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας επικράτηση 1-0 επί της Εσπανιόλ. Το γκολ ο Λο Σέλσο στο 85’. Έχασε πέναλτι η Μπέτις στο πρώτο ημίχρονο, ήταν καλύτερη, κέρδισε δίκαια.

Έκανε καλή εμφάνιση στο εντός έδρας ματς της Κυριακής κόντρα στην Εσπανιόλ, πήρε αυτό που ήθελε χάρη στο γκολ του Λο Σέλσο στο 85’. Κυρίαρχη απ’ την αρχή ως το φινάλε, είχε διαρκώς την πρωτοβουλία, στο πρώτο ημίχρονο πίεσε αρκετά και θα μπορούσε να προηγηθεί, ωστόσο ο Ελζαζουλί έχασε πέναλτι. Στο δεύτερο μέρος έγινε ακόμη πιο πιεστική, παράλληλα όμως είδε την Εσπανιόλ να χάνει τρομερή ευκαιρία στο 74’. Τη λύση έδωσε τελικά ο φετινός MVP (μέχρι στιγμής), Τζιοβάνι Λο Σέλσο, ο οποίος σκόραρε με ωραίο σουτ μέσα απ’ την περιοχή.

Επιστροφή στις επιτυχίες για την Μπέτις μετά από δύο αγωνιστικές, που είχε ήττα απ’ τη Μαγιόρκα (1-2) και ισοπαλία με τη Λας Πάλμας (1-1), νωρίτερα κέρδισε Λεγανές (2-0) και Χετάφε (2-1). Την Κυριακή έχει εκτός έδρας ντέρμπι με τη Σεβίλλη. Έφτασε στο League Stage έπειτα από μόλις έναν προκριματικό γύρο, στα πλέι-οφ αντιμετώπισε την Κρίβμπας απ’ την Ουκρανία, την οποία απέκλεισε με 2/2 νίκες. Εκτός ο στόπερ Μπαρτρά, ο Λο Σέλσο προτιμήθηκε να μείνει στην Ισπανία και να προφυλαχθεί ενόψει του ντέρμπι. Θα έχει αλλαγές η ενδεκάδα.

ΜΠΕΤΙΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Under 2.5 στα 7/10 φετινά παιχνίδια της.

*2-3 Goal τα 8/10 φετινά παιχνίδια της.

ΛΕΓΚΙΑ ΒΑΡΣΟΒΙΑΣ – ΜΠΕΤΙΣ στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ