*League Phase του Κόνφερενς Λιγκ, 1η αγωνιστική

*Δεν έχουν συναντηθεί ξανά στο παρελθόν.

*Η Λαρν γίνεται η πρώτη ομάδα από την Βόρεια Ιρλανδία που συμμετέχει σε όμιλο ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

*Η Μόλντε έχει ισορροπημένο ρεκόρ απέναντι σε ομάδες από την Βόρεια Ιρλανδία (1-0-1), ενώ η Λαρν δεν έχει αντιμετωπίσει στο παρελθόν σύλλογο από την Νορβηγία.

ΜΟΛΝΤΕ

Προηγούμενο ματς: Σε παιχνίδι όπου οι άμυνες πήγαν περίπατο, κέρδισε με 5-3 την Τρόμσο. Προηγήθηκε με 2-0 στο πρώτο μέρος (6′, 24′), δέχτηκε προσωρινά την μείωση του σκορ (56′), αλλά σκόραρε άλλες δύο φορές στην συνέχεια (73′, 76′). Η αντίπαλος μείωσε εκ νέου (85′), αλλά όλα τελείωσαν με το πέμπτο της γκολ στις καθυστερήσεις (90+2′). Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στα χασομέρια (90+4′).

Η Μόλντε μετά την διακοπή των εθνικών ομάδων παρουσιάζεται πολύ ορεξάτη επιθετικά και στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της για το πρωτάθλημα, έχει σκοράρει 16 φορές! Η αστείρευτη αυτή επιθετικότητα την έχει φέρει στην τρίτη θέση της βαθμολογίας και στο -2 από την πρώτη δυάδα, που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Παράλληλα, τρέχει αήττητο τεσσάρων αγώνων (3-1-0).

Στην Ευρώπη, το ταξίδι της ξεκίνησε από τον δεύτερο προκριματικό του Γιουρόπα Λιγκ. Κατάφερε να αποκλείσει διαδοχικά τις Σίλκεμποργκ (Δανία) και Σερκλ Μπριζ (Βέλγιο) με νίκες στην Νορβηγία και ήττες στα εκτός.

Παρόλα αυτά, λύγισε στα πλέι οφ από την Έλφσμποργκ και με αποκλεισμό στα πέναλτι, οδηγήθηκε στο League Phase του Κόνφερενς Λιγκ, εκεί όπου οι βλέψεις της είναι υψηλές και υπάρχει αισιοδοξία για μια μεγάλη πορεία.

Υποδέχεται με καλή ψυχολογία την Λαρν και έχει στόχο την νίκη, προκειμένου να μπει με το δεξί στην νέα διοργάνωση. Παραμένει τραυματίας ο Γκουλμπράντσεν, αμφίβολοι δίνονται οι Μπερίσα και Άικρεμ. Νοκ άουτ και ο βασικός αμυντικός Χάγκιελσκερ.

Μόλντε Στατιστικά

*5/7 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με Over 2,5

*4/5 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με goal/goal

Παίξε Νόμιμα στην Bwin (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΛΑΡΝ

Προηγούμενο ματς: Κέρδισε με 1-2 την Γουέλντερς εκτός έδρας για το εγχώριο λιγκ καπ. Μολονότι έμεινε πίσω στο σκορ από νωρίς (15′), κατάφερε να φτάσει στην ολική ανατροπή με δύο γκολ του Ατζάλα στην επανάληψη (42′, 51′).

Ιστορικές στιγμές ζει η πρωταθλήτρια της Βόρειας Ιρλανδίας, καθώς έγινε η πρώτη ομάδα από την συγκεκριμένη χώρα που κατάφερε να ξεπεράσει τον σκόπελο των προκριματικών και να βρεθεί σε όμιλο ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Φυσικά ο στόχος της πρωτίστως είναι να αποκομίσει εμπειρίες και να διασκεδάσει την συμμετοχή της.

Ξεκίνησε από τον πρώτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, όπου αποκλείστηκε εύκολα από την Ρίγα. Βρέθηκε κατευθείαν στα προκριματικά του Κόνφερενς, εκεί όπου απέκλεισε διαδοχικά τις Μπάλκανι (Κόσοβο) και Λίνκολν (Γιβραλτάρ).

Στο εγχώριο πρωτάθλημα έχει δώσει μόλις επτά παιχνίδια από τα συνολικά δέκα που έχουν παίξει οι περισσότερες ομάδες. Φυσιολογικά, βρίσκεται στο -6 από την κορυφή με τέσσερις νίκες και μια ήττα από τις 1/9 μέχρι σήμερα (4-2-1). Στο τελευταίο της χρονικά παιχνίδι, ξεπέρασε δύσκολα το εμπόδιο της Γουέλντερς (Β’) για το Λιγκ Καπ, αλλά έπαιξε κατά βάση με αναπληρωματικούς.

Στα αγωνιστικά, αμφίβολος δίνεται ο βασικός μέσος Μαρτς, ενώ παραμένει στα πιτς ο αναπληρωματικός χαφ Ράνταλ. Τιμωρημένος και ο μέσος Γκάλαχερ, που αποβλήθηκε στο ματς των πλέι οφ, αλλά και ο Ντόνελι που χάνει το τρίτο του σερί ματς στην διοργάνωση.

Λαρν Στατιστικά

*5/7 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με N/G

*3/4 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με 2-3 γκολ

ΜΟΛΝΤΕ – ΛΑΡΝ στην Bwin
Bwin
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ