*1η αγωνιστική του group stage.

*Οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν στο Κύπελλο Κυπελλούχων το 1978, η Σάμροκ Ρόβερς προκρίθηκε με 2/2 νίκες.

*Η Σάμροκ Ρόβερς δεν έχει νίκη στα τελευταία 22 ματς ευρωπαϊκής διοργάνωσης (εξαιρούνται τα προκριματικά), μετρά ρεκόρ 0-5-17, δε σκόραρε ποτέ πάνω από ένα γκολ!

*Το ΑΠΟΕΛ έχει μόλις τρεις νίκες στα τελευταία 56 εκτός έδρας ματς στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις (εκτός προκριματικών), μετρά ρεκόρ 3-11-42.

ΣΑΜΡΟΚ ΡΟΒΕΡΣ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα 0-3 κόντρα στη Σεντ Πάτρικς για το πρωτάθλημα. Το 0-1 στο 1’, το 0-2 ήρθε στο 13’, το 0-3 ήρθε στο 59’.

Επιτυχημένη θεωρείται ήδη η πορεία της στην Ευρώπη, καθώς η Σάμροκ Ρόβερς δίνει το «παρών» στο League Stage του Κόνφερενς Λιγκ. Στα πλέι-οφ του Γιουρόπα Λιγκ αντιμετώπισε τον ΠΑΟΚ, όπως ήταν λογικό αποκλείστηκε με 2/2 ήττες. Είχε προηγηθεί η σπουδαία πρόκριση επί της Τσέλιε με 3-1 στην εντός έδρας ρεβάνς (παράταση), ενώ είχε χάσει 1-0 στο πρώτο παιχνίδι. Νωρίτερα απέκλεισε τη Βίκινγκουρ και υπέστη 2/2 ήττες απ’ τη Σπάρτα Πράγας στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Είναι ιδιαίτερα έμπειρη ομάδα στην Ευρώπη, μετρά πάνω από 100 ματς σ’ όλες τις διοργανώσεις, έχει μπει σε ομίλους δύο φορές, το 2011 και το 2022. Τα πράγματα δεν πάνε ιδιαίτερα καλά στις εγχώριες διοργανώσεις, καθώς έπειτα από 32 αγωνιστικές, βρίσκεται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας και το -5 απ’ την κορυφή και ενώ απομένουν μόλις τέσσερα ματς για το φινάλε. «Πολύ καλή ομάδα το ΑΠΟΕΛ, γρήγορη και καλή στο τρανζίσιον. Θα μας κάνει να υποφέρουμε κάποιες στιγμές. Σκοράρει πολλά γκολ από σέντρες. Είναι πρόκληση», είπε ο κόουτς Μπράντλεϊ για το σημερινό ματς.

Η ομάδα του θα αντιμετωπίσει στο Κόνφερενς Λιγκ τις Λάρνε (εκτός), Νιου Σεντς (εντός), Ραπίντ Βιέννης (εκτός), Μπάνια Λούκα (εντός) και Τσέλσι (εκτός). Προλαβαίνει ο αμυντικός Χόλοχαν.

ΣΑΜΡΟΚ ΡΟΒΕΡΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Over 2.5 στα 6/10 τελευταία παιχνίδια της.

*NG στα 3/5 τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΑΠΟΕΛ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ισοπαλία 0-0 κόντρα στην Ομόνοια 29ης Μαΐου για το πρωτάθλημα Κύπρου.

Θέλει να ξεκινήσει με το… δεξί τις υποχρεώσεις του στο Κόνφερενς Λιγκ, η Σάμροκ Ρόβερς είναι στα μέτρα του, οτιδήποτε διαφορετικό απ’ τη νίκη θα αποτελέσει αποτυχία. Έρχεται απ’ το εκτός έδρας 0-0 με την Ομόνοια 29ης Μαΐου, ένα αποτυχημένο αποτέλεσμα, που θεωρείται γκέλα. Είχε τον έλεγχο και τις περισσότερες καλές στιγμές, όπως και δοκάρι, ωστόσο χρειάστηκε και τις επεμβάσεις του γκολκίπερ Μπέλετς για να κρατήσει το «μηδέν».

Δεύτερη απώλεια στο πρωτάθλημα μετά την εντός έδρας ήττα 1-3 απ’ τον Εθνικό Άχνας στην πρεμιέρα, βρίσκεται στην τέταρτη θέση και είναι ήδη στο -3 απ’ την κορυφή. Σε ό,τι αφορά την Ευρώπη, ξεκίνησε απ’ τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, αρχικά απέκλεισε την Πετροκούμπ, αλλά στη συνέχεια δεν είχε απαντήσεις κόντρα στη Σλόβαν Μπρατισλάβας, εναντίον της οποίας δε βρήκε ούτε γκολ. Απέτυχε παταγωδώς στο Γιουρόπα Λιγκ, καθώς αποκλείστηκε στα πλέι-οφ απ’ τη Ρίγας στα πέναλτι.

«Είναι πρεμιέρα Ευρώπης. Το ΑΠΟΕΛ είναι εκτός αυτής της φάσης εδώ και κάποια χρόνια, αντιμετωπίζουμε την επιστροφή μας με πολύ ψηλό κίνητρο. Θέλουμε να ξεκινήσουμε δυνατά, έχουμε την επιθυμία και θέλουμε να πάρουμε το καλύτερο αποτέλεσμα. Αυτό που πρέπει να κάνουμε, το ροτέισον, το κάνουμε για να καλύψουμε αυτά τα παιχνίδια. Αύριο θα είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι, ο αντίπαλος παίζει το αγγλικό ποδόσφαιρο, το δυνατό και το γρήγορο. Στην Κύπρο οι περισσότερες ομάδες είναι δυνατές και καλούμαστε να το διαχειριστούμε», είπε ο κόουτς Ντομίνγκες.

Οι Πίτσι, Ντράζιτς και Σιπριάνο δεν είναι δηλωμένοι στη λίστα για τις ευρωπαϊκές αναμετρήσεις, ο Σαρφό δεν είχε δικαίωμα να ταξιδέψει, ενώ ο Δώνης παραμένει εκτός.

ΑΠΟΕΛ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Over 2.5 στα 6/8 τελευταία παιχνίδια του.

*Έρχεται από 4/5 NG ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

ΣΑΜΡΟΚ ΡΟΒΕΡΣ – ΑΠΟΕΛ στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ