*1η αγωνιστική

*Η Φιορεντίνα μετράει τα περισσότερα παιχνίδια (28, μαζί με τη Γάνδη), τις περισσότερες νίκες (16) και τα περισσότερα γκολ (62) στη σύντομη ιστορία του Κόνφερενς Λιγκ.

*Η Δε Νιού Σεντς θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην ιστορία της σε όμιλο ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ

Προηγούμενο ματς: Αναδείχθηκε ισόπαλη (0-0 εκτός) με την Έμπολι.

Είχε την κατοχή μπάλας από το ξεκίνημα στο ντέρμπι της Τοσκάνης με αντίπαλο την Έμπολι, ωστόσο το μόνο που κατάφερε ήταν να αποσπάσει τον βαθμό της ισοπαλίας στο “Carlo Castellani”. Χωρίς σπουδαίες συγκινήσεις η αναμέτρηση της Φιορεντίνα με τους “ατζούρι”, οι σοβαρές ευκαιρίες που δημιουργήθηκαν ήταν μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού και το τελικό αποτέλεσμα κρίνεται πέρα για πέρα δίκαιο.

Τους επτά βαθμούς έφτασαν οι “βιόλα” μετά από έξι αναμετρήσεις στη Σέριε Α, καταλαμβάνουν την 11η θέση και βρίσκονται στο -3 από τη ζώνη που οδηγεί στην Ευρώπη. Πέτυχαν τουλάχιστον ένα γκολ στις 24 τελευταίες εντός έδρας ευρωπαϊκές αναμετρήσεις, λαμβάνοντας υπόψη και τα προκριματικά.

Θα πρέπει να γυρίσουμε στο Μάιο 2015 για να βρούμε την τελευταία φορά που έμεινε στο μηδέν με τη Σεβίλλη, στα ημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ. Σε κάθε μία από τις 16 συνολικά εντός έδρας αναμετρήσεις της στο Κόνφερενς Λιγκ η Φιορεντίνα σκόραρε κατά μέσο όρο 2,4 γκολ (συνολικά 38). “Θα προχωρήσουμε σε αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα”, είπε χαρακτηριστικά ο προπονητής Παλαντίνο. Την Κυριακή (6/10) υποδέχεται τη Μίλαν.

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Over 2,5 στα 3/4 τελευταία παιχνίδια της.

*GG στα 4/5 τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στo Pamestoixima.gr (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΔΕ ΝΙΟΥ ΣΕΝΤΣ

Προηγούμενο ματς: Επικράτησε εκτός έδρας (6-1) της Νιούταουν. Για τους φιλοξενούμενους σκόραραν οι Ντέιβις (10′), Μπράντλεϊ (40′), Οτέ (63′), Μπράντλεϊ (69′), ΜακΜάνους (80′) και Μπόντενχαμ (87′). Μείωσε προσωρινά ο Σάτον στο 74′.

Στο δρόμο των επιτυχιών με εμφατικό τρόπο επέστρεψε η Δε Νιού Σεντς, μετά τις δύο σερί ήττες που γνώρισε στο πρωτάθλημα από Πένιμποντ (2-1 εκτός) και Μπάλα Τάουν (3-2 εντός). Την προηγούμενη Παρασκευή φιλοξενήθηκε από τη Νιούταουν την οποία φιλοδώρησε με έξι γκολ, φτάνοντας τους 15 βαθμούς καταλαμβάνει την 5η θέση όντας στο -8 από την πρωτοπόρο Πένιμποντ (σ.σ. έχει τρία περισσότερα παιχνίδια).

Παρθενική εμφάνιση της Δε Νιού Σεντς σε τελικά ευρωπαϊκής διοργάνωσης, γίνεται μόλις η δεύτερη ομάδα από την Ουαλία που καταφέρνει κάτι ανάλογο μέσα στον 21ο αιώνα. Η πρώτη ήταν η Σουόνσι που συμμετείχε στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ 2013/14. Ο προπονητής Χάρισον μπορεί να υπολογίζει σε όλους τους ποδοσφαιριστές του, με εξαίρεση τον τιμωρημένο Γουίλιαμς. Την Κυριακή (6/10) φιλοξενείται από την Μπρίτον Φέρι.

ΔΕ ΝΙΟΥ ΣΕΝΤΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Over 2,5 στα 4/5 τελευταία παιχνίδια της.

*GG στα τρία τελευταία παιχνίδια της.

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ – ΔΕ ΝΙΟΥ ΣΕΝΤΣ στο Pamestoixima.gr
pamestoixima 300x300
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ