*League Phase του Γιουρόπα Λιγκ, 2η αγωνιστική

*Οι δύο ομάδες έχουν τεθεί αντιμέτωπες άλλες δύο φορές, αμφότερες για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ της σεζόν 2016 – 2017. Η Λουντογκόρετς τότε είχε πάρει την πρόκριση με νίκη στην Βουλγαρία (2-0) και ισοπαλία στην Τσεχία (2-2).

*Απόλυτα ισορροπημένο το ρεκόρ της Λουντογκόρετς απέναντι σε τσεχικές ομάδες (1-1-1).

*Μόλις μία νίκη μετράει η Βικτόρια Πλζεν απέναντι σε ομάδες από την Βουλγαρία (1-1-2).

*Ντεμπούτο στην Ευρώπη με την Λουντογκόρετς για τον Κροάτη τεχνικό Ιγκόρ Γιοβίσεβιτς.

ΒΙΚΤΟΡΙΑ ΠΛΖΕΝ

Προηγούμενο ματς: Έμεινε στο 1-1 απέναντι στην Μλάντα Μπόλεσλαβ εντός έδρας την περασμένη αγωνιστική του πρωταθλήματος. Μολονότι προηγήθηκε με γκολ του Αντού στο 20′, είδε την αντίπαλο να ισοφαρίζει στο 43′. Η φιλοξενούμενη έμεινε με δέκα στο 51′, αλλά δεν κατάφερε να βρει δεύτερο γκολ στο υπόλοιπο του αγώνα, ενώ στο 85′ αποβλήθηκε παίκτης της και οι ισορροπίες αποκαταστάθηκαν.

Μπορεί να έδειχνε άτρωτη στο πρωτάθλημα, ωστόσο οι συνεχόμενες υποχρεώσεις της έχουν επιφέρει κούραση στους περισσότερους παίκτες, κάτι που φαίνεται από τις εμφανίσεις της στα τελευταία παιχνίδια. Μέσα σε μια εβδομάδα, ηττήθηκε με κάτω τα χέρια από την Σλάβια Πράγας (0-3) και έφερε ισοπαλία με την Μπόλεσλαβ στην έδρα της (1-1) κατόπιν μέτριας εμφάνισης. Οι δύο αυτές απώλειες την άφησαν στο -7 από την κορυφή.

Έχει χάσει την αμυντική της αξιοπιστία και δέχεται γκολ με περίσσια άνεση στα τελευταία παιχνίδια. Στο Γιουρόπα Λιγκ βέβαια, σημείωσε μια από τις εκπλήξεις της πρώτης αγωνιστικής, μιας και πήρε στο φινάλε παλικαρίσια ισοπαλία στην έδρα της Άιντραχτ Φρανκφούρτης (3-3).

«Πρέπει να σφίξουμε τα δόντια μας και να τα δώσουμε όλα στα δύο επόμενα παιχνίδια μέχρι την διακοπή. Δείξαμε και στην Γερμανία πως έχουμε ανέβει επίπεδο στην Ευρώπη και δεν φοβόμαστε κανέναν. Στόχος μας η νίκη και μόνο στο ματς με την Λουντογκόρετς», ξεκάθαρος ο τεχνικός Κούμπεκ.

Μακροχρόνια κατά βάση τα αγωνιστικά της προβλήματα, αφού δεν υπολογίζονται οι τραυματίες μέσοι Σίκορα και Σουαρέ, καθώς και οι επιθετικού Ντουρονσίμι, Καμπονγκό.

Βικτόρια Πλζεν Στατιστικά

*4/5 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με 2-3 γκολ

*4/5 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με goal/goal

Παίξε Νόμιμα στην Bwin (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΛΟΥΝΤΟΓΚΟΡΕΤΣ

Προηγούμενο ματς: Επικράτησε με 0-2 της Μπότεφ Βράτσα εκτός έδρας την προηγούμενη αγωνιστική του πρωταθλήματος. Δύο μαζεμένα γκολ στο πρώτο μέρος από τους Τσότσεβ (33′) και Ρίκ (38′), έδωσα την νίκη.

Δεν έχει αντίπαλο στο βουλγαρικό πρωτάθλημα και τα περισσότερα παιχνίδια της τα κερδίζει στο ρελαντί και χωρίς να παίξει στα «κόκκινα». Κάτι ανάλογο σημείωσε και το περασμένο Σαββατοκύριακο, όπου κέρδισε χωρίς κανένα πρόβλημα την Μπότεφ Βράτσα. Παραμένει έτσι στην κορυφή της βαθμολογίας και σε ισοβαθμία με την Λέφσκι Σόφιας, ωστόσο η «Λόυντο» έχει παιχνίδι λιγότερο. Παράλληλα, έχει κρατήσει το μηδέν στην άμυνα σε επτά συνεχόμενα παιχνίδια εντός συνόρων.

Στην Ευρώπη, δεν κατάφερε να δείξει το ίδιο ανταγωνιστικό πρόσωπο στο ματς της πρεμιέρας και ηττήθηκε από την Σλάβια Πράγας πιο εύκολα από όσο θα περίμεναν πολλοί (0-2). Αντιμετωπίζει για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική ομάδα από την Τσεχία και άπαντες ευελπιστούν να δείξει η ομάδα τους καλύτερο πρόσωπο και να πάρει βαθμό ή βαθμούς.

Ο Κροάτης τεχνικός Ιγκόρ Γιοβίσεβιτς θα ντεμπουτάρει σήμερα στην Ευρώπη με την Λουντογκόρετς, αφού μετά το ματς ανακοινώθηκε από τον βουλγαρικό σύλλογο ως αντικαταστάτης του υπηρεσιακού Σιράκοβ, που συνεχίζει από άλλο πόστο.

Στα αγωνιστικά, μακροχρόνια απουσιάζουν οι τραυματίες Νεντιάλκοβ και Τεκπετέι. Ο Ντέλεφ τραυματίστηκε και έμεινε εκτός αποστολής, ενώ εκτός λίστας έμειναν οι Τισέρα και Νεντέλεφ.

Λουντογκόρετς Στατιστικά

*Δεν δέχεται γκολ στα 6/8 τελευταία παιχνίδια της

*6/8 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με Under 2,5

ΒΙΚΤΟΡΙΑ ΠΛΖΕΝ – ΛΟΥΝΤΓΟΚΟΡΕΤΣ στην Bwin
Bwin
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ