*1η αγωνιστική.

*Είναι η πρώτη φορά που θα αναμετρηθούν εντός δεκαετίας.

*Τελευταία φορά που αναμετρήθηκαν οι δύο ομάδες ήταν το μακρινό 1996 στο κύπελλο Ιντερτότο, με τη Λιντζ να πανηγυρίζει τη νίκη με σκορ 2-0.

ΛΙΝΤΖ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ισοπαλία εναντίον της Ραπίντ Βιέννης με σκορ 1-1, στα πλαίσια της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Προβάδισμα πήραν οι γηπεδούχοι με τον Μπούργκσταλερ στο 27’, όμως ισοφαρίστηκαν από τον Ζούλτζ στο 46’.

Αποτελεσματική εμφάνιση και ισόπαλο αποτέλεσμα για τη Λιντζ. Αν και έμεινε πίσω στο σκορ υποκύπτοντας στην πίεση των γηπεδούχων στο ημίωρο, στην επανάληψη μπήκε δυνατά και έπιασε την άμυνά τους στον «ύπνο», φέρνοντας το ματς στα ίσα.

Με το «δεξί» θέλει να εκκινήσει τις υποχρεώσεις της στη διοργάνωση, εκμεταλλευόμενη τον παράγοντα έδρα. Είναι ανεβασμένη αυτή την περίοδο, προέρχεται από νίκες σε πρωτάθλημα και κύπελλο, ενώ απέσπασε μια πολύ σημαντική ισοπαλία απέναντι στη Ραπίντ Βιέννης. Σκοράρει με συνέπεια στις αναμετρήσεις της, ειδικά μπροστά στο κοινό της, όμως δυσκολεύεται αρκετά να κρατήσει ανέπαφη την εστία της, ειδικά όταν βρίσκεται υπό πίεση. Γνωρίζει πως δεν θα είναι εύκολο το έργο της, παρ’ όλα αυτά έχει τον τίτλο του φαβορί και θα πρέπει να δείξει το λόγο για τον οποίο τον έχει αποκτήσει.

Λιντζ Στατιστικά

*Με Goal/Goal τα 3/5 τελευταία ματς.

*Με Over 2.5 τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια.

Παίξε Νόμιμα στην Bwin (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΝΤΖΟΥΡΓΚΑΡΝΤΕΝ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ισοπαλία εναντίον της Βάρναμο με σκορ 1-1, στα πλαίσια της 25ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Προβάδισμα πήραν οι φιλοξενούμενοι με τον Χάμετ στο 81’, όμως ισοφαρίστηκαν από τον Θερν στο 90+4’.

Το τρίποντο μέσα από τα χέρια της έχασε η Ντζουργκάρντεν. Αν και εκμεταλλεύτηκε μία από τις λίγες ευκαιρίες που δημιούργησε, παίρνοντας κεφάλι στο σκορ στα τελευταία λεπτά του αγώνα, στις καθυστερήσεις έβγαλε αδράνεια, με αποτέλεσμα να δεχθεί το γκολ της ισοφάρισης.

Σίγουρα υπάρχει απογοήτευση για τον τρόπο με τον οποίο έχασε βαθμούς την περασμένη αγωνιστική του πρωταθλήματος, παρ’ όλα αυτά αναμένεται να το έχει ήδη αφήσει πίσω, καθώς το σημερινό παιχνίδι είναι φυσικά πολύ πιο σημαντικό. Είναι σε γενικές γραμμές σε καλή κατάσταση, μετράει δύο νίκες στα πέντε πρόσφατα παιχνίδια της (2-2-1), έχοντας βρει δίχτυα σχεδόν σε όλες. Από την άλλη προβληματίζει σημαντικά με την εικόνα της στην άμυνά της, καθώς δείχνει να μην μπορεί να σταματήσει να δέχεται γκολ. Δυσκολεύεται στις εξόδους της και σήμερα καλείται να περάσει από την έδρα της Λιντζ, η οποία δεν αναμένεται να αφήσει ανεκμετάλλευτα τυχόν αστάθειες και λάθη.

Ντζουργκάρντεν Στατιστικά

*Με Goal/Goal τα 4/5 πρόσφατα παιχνίδια.

*Με Over 2.5 τα 3/5 τελευταία ματς.

Λιντζ – Ντζουργκάρντεν στην Bwin
Bwin
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ