*1η αγωνιστική

*Η Ομόνοια έχει μόνο μία νίκη στα 15 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της σε μεγάλες ευρωπαϊκές διοργανώσεις, επί του ΠΑΟΚ, με 11 ήττες και τρεις ισοπαλίες.

*Η Βίκινγκουρ είναι αήττητη στους τρεις τελευταίους αγώνες της σε μεγάλες ευρωπαϊκές διοργανώσεις, με δύο νίκες και μία ισοπαλία.

Δείτε τα Προγνωστικά Κόνφερενς Λιγκ που ξεχώρισε το Betarades.gr από το σημερινό πρόγραμμα!

ΟΜΟΝΟΙΑ

Προηγούμενο ματς: Η Ομόνοια κέρδισε 3-1 εντός έδρας την ΑΕ Λεμεσού, αν και βρέθηκε να χάνει από τέρμα του Σινγκ στο όγδοο λεπτό. Ισοφάρισε με τον Κακουλή στο 44’, προηγήθηκε με τον Κουλιμπαλί στο 51’ και ο ίδιος παίκτης στο 65’ διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Η Ομόνοια κέρδισε με 3-1 εντός έδρας την ΑΕ Λεμεσού, τέταρτη νίκη της στις πρώτες πέντε αγωνιστικές του κυπριακού πρωταθλήματος, συνεχίζοντας το κυνήγι της πρωτοπόρου Πάφου, ούσα στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Φυσικά πρόκειται για μία ομάδα με πλούσια ευρωπαϊκή εμπειρία, με την ήττα της από την Ζίρα φέτος με 1-0, έχοντας κερδίσει 6-0 τον πρώτο αγώνα, να είναι η πρώτη έπειτα από πέντε σερί νίκες στον θεσμό! Και η προηγούμενη ήττα της, ήταν από την Μίντιλαντ με 5-1, με αυτές τις δύο να είναι οι μοναδικές της στα 13 τελευταία παιχνίδια της στο Κόνφερενς Λιγκ.

Ειδικά σε αυτή τη νεοσύστατη διοργάνωση, έχει χάσει εντός έδρας μόνο από την Καραμπάγκ στο πρώτο της παιχνίδι στην Κύπρο, με 1-4, το 2021. Στη συνέχεια έφερε δύο ισοπαλίες και κέρδισε τα τέσσερα πιο πρόσφατα εντός που έχει παίξει.

Ο προπονητής της, ο Λιθουανός Νταμπράουσκας, αφού δήλωσε ικανοποιημένος με την μεταγραφή Γιόβετιτς, ζήτησε τη βοήθεια του κοινού της ομάδας, που έκανε sold out στα εισιτήρια, για να ζήσουν μία εξαιρετική βραδιά όπως είπε.

Ομόνοια Στατιστικά

*6/11 over 2,5 στα τελευταία παιχνίδια της.

*7/11 N/G στα τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Bet365 (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε Υπεύθυνα.

ΒΙΚΙΝΓΚΟΥΡ

Προηγούμενο ματς: Η Βίκινγκουρ κέρδισε 2-3 εκτός έδρας την Βαλούρ, ανοίγοντας το σκορ με τον Ινγκιμούνταρσον στο 23’, βρέθηκε να χάνει από δύο γκολ των Πέντερσεν (43’), Σάεβερσον (51’), αλλά πήρε τη νίκη με τέρματα του Ιμπραχίματζιτς (69’, 90’).

H Βίκινγκουρ κέρδισε 2-3 εκτός έδρας την Βαλούρ, σε ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι, καθώς με αυτό το τρίποντο παραμένει πρωτοπόρος, έστω και στην ισοβαθμία με την Μπρέινταμπλικ, έχοντας την καλύτερη επίθεση και άμυνα του πρωταθλήματος.

Στους 15 τελευταίους αγώνες της έχει 10 νίκες και μόλις δύο ήττες, μία εκτός και μία εντός έδρας.

Στην Ευρώπη ξεκίνησε τη σεζόν από το Τσάμπιονς Λιγκ, αποκλείστηκε στον πρώτο του γύρο και στη συνέχεια έπεσε σε αυτή τη διοργάνωση που μάλλον δείχνει να της ταιριάζει περισσότερο.

Βίκινγκουρ Στατιστικά

*8/10 over 2,5 στα τελευταία παιχνίδια της.

*6/8 N/G στα τελευταία παιχνίδια της.

Ομόνοια – Βίκινγκουρ στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ