*2η αγωνιστική

*Το παιχνίδι διεξάγεται σε ουδέτερη έδρα, στο γήπεδο της Παρτιζάν στο Βελιγράδι.

*Η Μακάμπι Τελ Αβίβ πρώτη φορά αντιμετωπίζει δανέζικη ομάδα και η Μίντιλαντ πρώτη φορά αντίπαλο από το Ισραήλ.

*Η Μακάμπι Τελ Αβίβ έχει 10 νίκες στα 12 τελευταία παιχνίδια της εντός έδρας, με δύο ήττες. Στις εφτά από τις οκτώ τελευταίες αυτές νίκες έχει σκοράρει 3+ γκολ.

*Η Μίντιλαντ έχει μόνο δύο εκτός έδρας νίκες στα 20 τελευταία ευρωπαϊκά παιχνίδια της, αμφότερες στο Γιουρόπα Λιγκ, με 3-1 το 2015 επί της Κλαμπ Μπριζ και με 1-0 το 2021 επί του Ερυθρού Αστέρα.

Δείτε τα Προγνωστικά Europa League που ξεχώρισε το Betarades.gr από το πρόγραμμα της Πέμπτης 03/10!

ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ

Προηγούμενο ματς: Η Μακάμπι Τελ Αβίβ άνοιξε το σκορ με τον Ναχμίας στο 31’, αλλά ισοφαρίστηκε στο 63’ από τον Σάπσο στο τελικό 1-1 εντός έδρας απέναντι στην Ιρόνι Τιβερίας.

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ είχε την πρώτη της απώλεια βαθμών στο πρωτάθλημα Ισραήλ, φέρνοντας 1-1 απέναντι στην Ιρόνι Τιβερίας. Αυτό μάλιστα ήταν μόλις το δεύτερο γκολ που δέχθηκε στις πέντε πρώτες αγωνιστικές. Ακόμη και έτσι είναι πρωτοπόρος, στο +3 από την δεύτερη Μακάμπι Χάιφα, αλλά με αγώνα περισσότερο.

Ίσως να ήταν ακόμη επηρεασμένη από το σοκ της ήττας στον πρώτο αγώνα για το Γιουρόπα Λιγκ, εκεί που έχασε με 2-1 στην Μπράγκα, αν και κέρδιζε με 0-1 ως το 88’!

Αξίζει να σημειωθεί πώς και οι τέσσερις “γκέλες” της φέτος, οι δύο ισοπαλίες και οι δύο ήττες, ήρθαν σχεδόν μαζεμένες, δηλαδή δεν είχε νίκη για δύο σερί αγώνες. Ακόμη δεν υπήρξε περίοδος που να συμπλήρωσε τρία σερί παιχνίδια χωρίς νίκη.

Ο προπονητής της, Ζάρκο Λάζετιτς, είπε πώς έχουν μία καλή ομάδα που θα προσπαθήσει να κάνει ορισμένες διορθώσεις σε σχέση με το τελευταίο παιχνίδι.

Μακάμπι Τελ Αβίβ Στατιστικά

*11/14 αγώνες με 2-3 γκολ στα τελευταία παιχνίδια της.

*8/14 G/G στα τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Bet365 (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε Υπεύθυνα.

ΜΙΝΤΙΛΑΝΤ

Προηγούμενο ματς: Η Μίντιλαντ κέρδισε 3-1 εντός έδρας την Βίμποργκ, με ανατροπή, αφού βρέθηκε να χάνει από τέρμα του Βέστεργκερντ στο 24’. Ισοφάρισε με τον Σίμσιρ στο 39’, ενώ “καθάρισε” το παιχνίδι με δύο γκολ μέσα σε τρία λεπτά, από τους Άντερσον (71’), Ντζου (73’).

Εξαιρετικό το ξεκίνημα της Μίντιλαντ στο πρωτάθλημα Δανίας, αφού κέρδισε και την Βϊμποργκ με 3-1 εντός έδρας, ούσα η μοναδική αήττητη ομάδα της κατηγορίας έπειτα από τις πρώτες 10 αγωνιστικές, έχοντας εφτά νίκες και τρεις ισοπαλίες. Μάλιστα είναι ήδη στο +4 από την δεύτερη Κοπεγχάγη.

Αυτή ήταν η πρώτη της νίκη έπειτα από δύο σερί ισοπαλίες, μία εκ των οποίων ήταν στην πρώτη αγωνιστική του Γιουρόπα Λιγκ League Phase, όπου έφερε 1-1 απέναντι στην Χόφενχαϊμ εντός έδρας.

Γενικότερα η σεζόν της εξελίσσεται πολύ καλά, με μία και μοναδική ήττα από τη Σλόβαν Μπρατισλάβας εκτός, αλλά και πολύ οδυνηρή, αφού της στοίχισε τη συμμετοχή στη League Phase του Τσάμπιονς Λιγκ. Κατά τα άλλα έχει 11 νίκες και έξι ισοπαλίες σε 18 αγώνες όλη τη σεζόν, με τις τέσσερις νίκες να είναι στα εννιά εκτός έδρας παιχνίδια της.

Μίντιλαντ Στατιστικά

*11 σερί G/G στα τελευταία παιχνίδια της.

*8/11 over 2,5 στα τελευταία παιχνίδια της.

Μακάμπι Τελ Αβίβ – Μίντιλαντ στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ