* 2η αγωνιστική

* Πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση.

* Η Τότεναμ δεν έχει αντιμετωπίσει ξανά ομάδα από την Ουγγαρία, ενώ η Φερεντσβάρος έχει ρεκόρ 2-4-4 απέναντι σε αγγλικές ομάδες, 2-2-1 εντός έδρας.

Δείτε τα Προγνωστικά Europa League που ξεχώρισε το Betarades.gr από το πρόγραμμα της Πέμπτης 03/10!

ΦΕΡΕΝΤΣΒΑΡΟΣ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη (3-0) επί της Ακαδημίας Πούσκας. Χατ-τρικ για την Φερεντσβάρος πέτυχε ο Σαλντάνια (65’, 77’, 82’).

Με το… αριστερό έκαναν πρεμιέρα στο Europa League οι πρωταθλητές Ουγγαρίας την περασμένη εβδομάδα στις Βρυξέλλες, με το 2-1 υπέρ της Άντερλεχτ να αποδίδει ποδοσφαιρική δικαιοσύνη (1.43 – 0.77 xGoals).

Άχρωμο το πρώτο ημίχρονο στο Βέλγιο, ο κίπερ Ντιμπούζ είχε απάντηση στη μοναδική καλή ευκαιρία της Άντερλεχτ, αλλά στο 60’ άργησε να πέσει σε σουτ από το ύψος της περιοχής για το 1-0. Πριν προλάβουν να συνέλθουν οι Ούγγροι υπέπεσαν σε πέναλτι για το 2-0 και μόνο όταν απέκτησαν αριθμητικό πλεονέκτημα στο φινάλε άρχισαν να απειλούν σοβαρά, μειώνοντας στο 86’ με τον Τραορέ.

Την Κυριακή η ομάδα του Πασκάλ Γιάνσεν πέτυχε 6η νίκη στα 6 πρώτα παιχνίδια της εγχώριας λίγκας, με τον αναπληρωματικό φορ Σαλντάνια να πετυχαίνει χατ-τρικ ως αλλαγή και να φτάνει τα 6 γκολ σε 99 λεπτά συμμετοχής στη φετινή σεζόν!

Δίχως αγωνιστικά προβλήματα ο Ολλανδός τεχνικός καθώς επιστρέφουν στη διάθεσή του και οι Γκουστάβο (στόπερ) και Μακρέτσκις (δεξί μπακ).

ΦΕΡΕΝΤΣΒΑΡΟΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* Over 2.5 τα 5/6 τελευταία παιχνίδια της, ανεξαρτήτως διοργάνωσης.

* No Goal τα 5/7 φετινά εντός έδρας παιχνίδια της.

* Under 2.5 τα 4/7 τελευταία εντός έδρας για το Europa League.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΤΟΤΕΝΑΜ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας νίκη (0-3) επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Τζόνσον (3’) άνοιξε το σκορ για την Τότεναμ, στο 42’ αποβλήθηκε ο Φερνάντες της Γιουνάιτεντ και οι Κουλουσέφσκι (47’), Σολάνκε (77’) διαμόρφωσαν το τελικό σκορ.

Εμφατική η 4η διαδοχική νίκη της Τότεναμ μέσα σε 11 ημέρες, την Κυριακή άλωσε το Old Trafford πολύ πιο εύκολα κι απ’ ότι θα το φανταζόταν ο κόουτς Ποστέκογλου, παρότι έλειψε ο αρχηγός Σον.

Εκπληκτικό το σλάλομ του στόπερ Φαν ντε Φεν σε κόντρα μετάβαση, “σέρβιρε” για το γρήγορο 0-1 κι εν συνεχεία οι “σπερς” κυριάρχησαν στο ματς. Είχαν πολλές ευκαιρίες (1.99 xGoals) να “καθαρίσουν” το παιχνίδι πριν την ανάπαυλα, το έκαναν εντέλει με τους κορυφαίους του απογεύματος Τζόνσον-Κουλουσέφσκι να συνδυάζονται για το 0-2 στο ξεκίνημα της επανάληψης. Παραφωνία στο παιχνίδι τους ο Βέρνερ με δύο χαμένα τετ α τετ μεταβάσεων.

Με το ίδιο σκορ έκαναν πρεμιέρα στο Europa League οι Λονδρέζοι, αλλα το 3-0 (εντός) υπέρ της Καραμπάγκ ήταν απόλυτα πλασματικό. Δεν άλλαξε τρόπο παιχνιδιού ο Ποστέκογλου μετά την αποβολή του Ντραγκούσιν στο 7ο λεπτό, ούτε μετά το 1-0 του Τζόνσον (12’), ο οποίος έχει σκοράρει πλέον σε 4 σερί ματς.

Οι Αζέροι τρυπούσαν συχνά την άμυνα της Τότεναμ στο χώρο και ξόδεψαν σωρεία μεγάλων ευκαιριών (2.19 xGoals) για να ισοφαρίσουν ή να μειώσουν μετά το 2-0 του Σαρ (52’) σε κόρνερ, με αποκορύφωμα το χαμένο πέναλτι του 58ου λεπτού.

Μεγάλωσαν τα προβλήματα για τον Ποστέκογλου, δεν ταξίδεψαν στη Βουδαπέστη ο αρχηγός Σον (εξτρέμ/φορ) που έχασε το κυριακάτικο παιχνίδι και ο επιδραστικός Ουντότζι (αρ. μπακ) που τραυματίστηκε σε αυτό.

Επιστρέφει από ευρωπαϊκή τιμωρία ο Ρομέρο (στόπερ), αλλά σήμερα είναι τιμωρημένος ο backup του Ντραγκούσιν. Σταθερά εκτός οι τραυματίες Οντομπέρ (εξτρέμ), Ρισάρλισον (φορ), εκτός ευρωπαϊκής λίστας οι Σπενς (δεξί μπακ), Ρεγκιλόν (αρ. μπακ).

ΤΟΤΕΝΑΜ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* Over 2.5 τα 6/7 τελευταία παιχνίδια της, ανεξαρτήτως διοργάνωσης.

* Goal/Goal τα 4/6 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της.

* Δέχθηκε γκολ στα 15/16 τελευταία εκτός για το Europa League.

Φερεντσβάρος – Τότεναμ στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ