*2η αγωνιστική

*Οι δύο ομάδες αναμετρώνται για πρώτη φορά στην ιστορία τους.

*Η Μπεσίκτας ηττήθηκε στις 10/13 συνολικά αναμετρήσεις με γερμανικές ομάδες (δύο νίκες, μία ισοπαλία). Γνώρισε την ήττα στις τέσσερις τελευταίες δεχόμενη συνολικά 15 γκολ.

Δείτε τα Προγνωστικά Europa League της Πέμπτης 03/10!

ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ

Προηγούμενο ματς: Επικράτησε εκτός έδρας (3-0) της Καϊσέρισπορ. Δύο γκολ πέτυχε ο Ιμόμπιλε (78′ πεν., 90+1′), το σκορ άνοιξε ο Γκέντσον Φερνάντες στο 56′.

Η Μπεσίκτας κατάφερε να ρεφάρει τη βαριά ήττα που υπέστη στο Άμστερνταμ από τον Άγιαξ (4-0), στο πλαίσιο της πρεμιέρας του Γιουρόπα Λιγκ, αλώνοντας την έδρα της Καϊσέρισπορ παραμένοντας, παράλληλα, αήττητη από το ξεκίνημα του φετινού πρωταθλήματος (5-1-0). Κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο, δημιούργησε πολλές ευκαιρίες τις οποίες αξιοποίησε και δεν δέχτηκε ιδιαίτερη πίεση από τους γηπεδούχους.

Φτάνοντας τους 16 βαθμούς καταλαμβάνει την 3η θέση ισορροπώντας με τη 2η Φενερμπαχτσέ, αμφότερες βρίσκονται στο -3 από την πρωτοπόρο Γαλατασαράι. Οι “μαύροι αετοί” ηττήθηκαν στις 10/11 τελευταίες εντός έδρας αναμετρήσεις σε τελικά ευρωπαϊκών διοργανώσεων.

“Τρέχουν” ένα αρνητικό σερί 6Χ6, μετά τη νίκη που πανηγύρισαν επί της Σλόβαν Μπρατισλάβας τον Νοέμβριο 2019. Στη διάθεση του προπονητή Φαν Μπρόνκχορστ βρίσκονται οι Μαζουακού, Ονούρ και Σβένσον, δεν αποκλείεται να πάρει ανάσες ο Ιμόμπιλε που μετράει δέκα γκολ σε συνολικά ισάριθμες συμμετοχές στη σεζόν. Την Κυριακή (6/10) φιλοξενείται από την Γκαζιαντέπ.

ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Over 2,5 στα τρία τελευταία παιχνίδια της.

*2-3 γκολ στα 4/5 τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στo Pamestoixima.gr (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ

Προηγούμενο ματς: Επικράτησε εκτός έδρας (4-2) της Χόλσταϊν Κίελ. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν δύο φορές (25′ Μάρμους, 47′ Ματάνοβιτς) και ισοφαρίστηκαν ισάριθμες (30′, 50′ πεν. Ματσίνο). Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσαν οι Μάρμους (65′) και Τούτα (74′).

Σαν σίφουνας πέρασε κι από την έδρα της Χόλσταϊν Κίελ η Άιντραχτ Φρανκφούρτης έχοντας ως MVP τον Μάρμους που πέτυχε δύο γκολ φτάνοντας, παράλληλα, τα έξι σε επτά συμμετοχές στη σεζόν. Παραμένει αήττητη σε πέντε αναμετρήσεις (4-1-0) και συνεχίζει τις υψηλές πτήσεις στην Μπουντεσλίγκα, συγκεντρώνοντας 12 βαθμούς καταλαμβάνει τη 2η θέση και βρίσκεται στο -1 από την Μπάγερν Μονάχου.

Την προηγούμενη βδομάδα οι “αετοί” πέταξαν δύο βαθμούς στην Φρανκφούρτη με αντίπαλο την Βικτόρια Πλζεν στην πρεμιέρα του Γιουρόπα Λιγκ, σε μία αναμέτρηση που προηγήθηκε κι έκανε το 3-1 στο 67′, προτού ισοφαριστεί από εκτέλεση πλαγίου άουτ στις καθυστερήσεις.

“Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα αντιμετωπίσουμε την Μπεσίκτας, έχουμε αυτοπεποίθηση και μία νεανική ομάδα”, είπε ο προπονητής Τόπμελερ. Κανονικά στη διάθεσή του ο Εκιτικέ, σταθερά εκτός αποστολής ο Τραπ. Την Κυριακή (6/10) υποδέχεται την Μπάγερν Μονάχου.

ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Over 2,5 στα 5/7 τελευταία παιχνίδια της.

*GG στα 5/7 τελευταία παιχνίδια της.

ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ – ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ στο Pamestoixima.gr
pamestoixima 300x300
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ